Güzellik & Bakım Dudak bakımı için hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Yıkığımsı Takip Et FenomenBilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kış geldiği için dudaklar her zamankinden daha fazla kuruyor. Siz hangi ürünleri kullanıyorsunuz. Dudak bakımı için hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Cevapla Ürün Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 43b cevap paylaştı. Nemlendirici sadece 0 0 Yorumla
yuppiyyyyask Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Nevea var çoğunlukla, baby lips aldım, oriflame lipbalmlar var aldım yine çok var hepsinden kullanıyorum 0 3 Yorumla yuppiyyyyask +1 yıl Avakado şeklinde var çilekli var cilek şeklinde 😀 Yorumla yuppiyyyyask +1 yıl Ben severim kullanmayi Yorumla Yıkığımsı +1 yıl Avon'un dudak yağını da öneririm Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı. Nivea dudak balmı. Kışın özellikle çok iyi oluyor. Aksi halde çatlayıp kanıyor. 0 2 Yorumla Yıkığımsı +1 yıl Nivea bu konuda öncü Yorumla gokhaniscimen +1 yıl Aynen katılıyorum Yorumla
dogatpll Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Sekerli peeling ve farmasi dudak nemlendiricisini kullaniyorum 0 1 Yorumla Yıkığımsı +1 yıl Farmasi'nın dudak nemlendiricisini hiç kullanmadım ama iyi olduğunu duymuştum Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bir tane dudak peelingi bide dudak vazelinini kullanıyorum 0 2 Yorumla Yıkığımsı +1 yıl vazelin dudak konusunda baya iyi Yorumla queennn00 +1 yıl Aynen canım benim cok begeniyorum Yorumla
moongirlmary Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Dudak peeling ve Avon'un kakao yağlı lip balmı 0 1 Yorumla Yıkığımsı +1 yıl Avon'un dudak yağı da efsane bi şey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Nemlendirici sadece
Nevea var çoğunlukla, baby lips aldım, oriflame lipbalmlar var aldım yine çok var hepsinden kullanıyorum
Avakado şeklinde var çilekli var cilek şeklinde 😀
Ben severim kullanmayi
Avon'un dudak yağını da öneririm
Nivea dudak balmı. Kışın özellikle çok iyi oluyor. Aksi halde çatlayıp kanıyor.
Nivea bu konuda öncü
Aynen katılıyorum
Sekerli peeling ve farmasi dudak nemlendiricisini kullaniyorum
Farmasi'nın dudak nemlendiricisini hiç kullanmadım ama iyi olduğunu duymuştum
Bir tane dudak peelingi bide dudak vazelinini kullanıyorum
vazelin dudak konusunda baya iyi
Aynen canım benim cok begeniyorum
dilimi kullanıyorum tabikide. doğal salgı sonuçta.
Clarins Instant Light Lip Oil i kullanıyorum mükemmelll
Dudak peeling ve Avon'un kakao yağlı lip balmı
Avon'un dudak yağı da efsane bi şey
Nemlendirici
Parlatıcı
temiz bir karşıcins biri
şadece nemlendiyici :p
20 TL'ye aldığım lipbalmı
Kullanmıyorum
Dilimi
Nemlendirici sadece
Nemlendirici