Güzellik & Bakım 2 ay Ayağa oje sürmek bana çok saçma geliyor, neden sürüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Ayağa oje sürmek bana çok saçma geliyor, neden sürüyorsunuz? Görüş Yaz 15 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
theaDogukan Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 99% 2 ay Oje beni her zaman cezbetmiştir her renk değil tabii ki ama siyah ve beyaz oje ayakta d agayet hoş duruyot 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eig 100% 1 ay Kırmızı oje güzel duruyor kadın ayağında görseldeki yakışmış 0 0 Yorumla
Gizemlii-Adam Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eig 100% 1 ay Açık ayakkabı giyen kızlar için daha estetik bir görünüm katıyor sanırım 0 0 Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 91% 2 ay Pedikür yaptırırken, nude tonlarını tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 100% 2 ay Ellerinde dahi oje olmamalı ve tırnaklarını kesmeli çok iğrenç geliyor bana 0 0 Yorumla
ElemZeynep3345 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 2 ay Cansu köylü köylü şeyler yazma artık yeter. Senin carıklarına yakışmıyor diye millet neden güzelliğinden olsun. 0 0 Yorumla
Üyeismininapığcan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 98% 2 ay Ben surerım cok seviyorum ojeyi kırmızı ozellıkle 1 0 Yorumla
SzandorLavey Takip Et Xper 2 Yaş: 19 2 ay Bana kokusu ağır geliyor oje sevmiyorum kadında 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eig 72% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,8b görüş paylaştı. Sandalet giyen karıların tercihi 0 0 Yorumla
CilginHanfendi Takip Et Xper 4 Yaş: 23 2 ay Yani parlatıcı yeterli gibi bana göre cırtlak renk sürenler bana da garip geliyor 1 0 Yorumla
Nuluad0707 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 98% 2 ay nihayet ayni kafa oldugum. bi kiz buldum 😂👍 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 326 görüş paylaştı. Bencede saçma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Oje beni her zaman cezbetmiştir her renk değil tabii ki ama siyah ve beyaz oje ayakta d agayet hoş duruyot
Kırmızı oje güzel duruyor kadın ayağında görseldeki yakışmış
Açık ayakkabı giyen kızlar için daha estetik bir görünüm katıyor sanırım
Pedikür yaptırırken, nude tonlarını tercih ediyorum.
Ellerinde dahi oje olmamalı ve tırnaklarını kesmeli çok iğrenç geliyor bana
Cansu köylü köylü şeyler yazma artık yeter. Senin carıklarına yakışmıyor diye millet neden güzelliğinden olsun.
Ben surerım cok seviyorum ojeyi kırmızı ozellıkle
Bana kokusu ağır geliyor oje sevmiyorum kadında
Sandalet giyen karıların tercihi
Yani parlatıcı yeterli gibi bana göre cırtlak renk sürenler bana da garip geliyor
Sevgilim sürsün yeter gerisi beni bağlamaz
Ojeli tabii ki
nihayet ayni kafa oldugum. bi kiz buldum 😂👍
Bencede saçma
Oje sürülür