Güzellik & Bakım 1 ay Nişanım var ama tırnaklarım çirkin duruyor. Bir sorun olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Nişanım var ama tırnaklarım çirkin duruyor. Yine de bir sorun olur mu? Nişanım var ama tırnaklarım çirkin duruyor. Bir sorun olur mu? Görüş Yaz 32 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 5,1b görüş paylaştı. İstediğin şekilde yapıyorlar hiç merak etme isterse tırnak olmasın. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 99% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 358 görüş paylaştı. Takma tırnak tak ne sorun olacak ayrıca hiç bişi olmaz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AstronotJuliettt Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 47% 1 ay Takma tırnak tak ya da manikür yaptır güzel dursun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay French tarzı bir şey dene ya da beyaz kadife eldiven Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
özlem0011 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 ay Protez tırnak yaptır rahatsız oluyorsan bana kalırsa yaptır çünkü foto falan çekerken zarif durması için Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
örgülüü_ Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 ay Yani kremle ya da tırnak tak bir sorun olmaz şık olmalı insan nişanda Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 93% 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 483 görüş paylaştı. Güzel dursun ya niye çirkin dursun ki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Çok büyük sorun ne yapacaksın şimdi 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kidemlierkekk Takip Et Bilge Yaş: 30 , eig 93% 1 ay Manikur niye yaptirmisyorsun? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
CoolEmmi72 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eig 95% 1 ay Buda dertmi şimdi? Tırnakların uzunsa kes.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ÜşengecEvKedisi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 95% 1 ay Takma tırnak tak canım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 39 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 999 görüş paylaştı. Çirkin duruyorsa sorun yaratır tabi ki. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 32 1 ay Kim bakacak tırnaklarına Allah aşkına Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ekselanshazretleri Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 ay Gidip yaptırabilirsin çözümü var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Peteksi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eig 42% 1 ay Takma tırnak taktır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ölmekistiyorum_caner Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 ay Snei seven her halinle sever😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Besara Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eig 94% 1 ay Kısamı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yksgeliyor2 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay Oje sür üstüne, törpüyle düzelt Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
dişhekimidiyebiri Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 ay Hoş durmaz yaptir bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
beyt_16 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eig 64% 1 ay Hemen iptal et 🙄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
İstediğin şekilde yapıyorlar hiç merak etme isterse tırnak olmasın.
Takma tırnak tak ne sorun olacak ayrıca hiç bişi olmaz
Takma tırnak tak ya da manikür yaptır güzel dursun
French tarzı bir şey dene ya da beyaz kadife eldiven
Protez tırnak yaptır rahatsız oluyorsan bana kalırsa yaptır çünkü foto falan çekerken zarif durması için
Yani kremle ya da tırnak tak bir sorun olmaz şık olmalı insan nişanda
Güzel dursun ya niye çirkin dursun ki
Çok büyük sorun ne yapacaksın şimdi 😅
Manikur niye yaptirmisyorsun?
Buda dertmi şimdi? Tırnakların uzunsa kes..
Takma tırnak tak canım
Çirkin duruyorsa sorun yaratır tabi ki.
Kim bakacak tırnaklarına Allah aşkına
Gidip yaptırabilirsin çözümü var
Takma tırnak taktır
Snei seven her halinle sever😂
Kısamı
Oje sür üstüne, törpüyle düzelt
Hoş durmaz yaptir bence
Hemen iptal et 🙄