Güzellik & Bakım 2 ay Dövmeniz var mı arkadaşlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Benim kolumda 2 tane dövme var peki ya sizin kaç tane dövmeniz var ve nerenizde var? Dövmeniz var mı arkadaşlar? Görüş Yaz 41 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 10,6b görüş paylaştı. Hayır hiç yok gadası 1 0 Yorumla
_captain Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 99% 2 ay Maalesef dövmem yok. Aslında yaptırmayı düşünüyorum. Kafamda zor ve farklı modeller olduğu için her dövmeciye güvenemiyorum. 0 1 Yorumla Soran 2 ay Çok pahalı yani dövme yaptırmak güvenmemen normaldir belki Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 99% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 402 görüş paylaştı. Evet var 7 tane dövmem var boynumda vd kollarımda ikisi dövme üstüne dövme şeklinde ama. 0 1 Yorumla Soran 2 ay Anladım güzelmiş abla Yorumla
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 2 ay şu an yok ama yaptırmayı çok düşünüyorum geçici bir tane 0 5 Yorumla Soran 2 ay Sana karışmak olmasında neden geçici dövme? Yorumla Meliodassss 2 ay Ya şimdi yaptırıp ilerde pişman olmaktan korkuyorum bide vücudumu sade daha çok seviyorum sanki, geçici dövmeyi de çok hevesim olduğu için yaptırmak istiyorum eğer çok hoşuma giderse belllki yaptırırım. Yorumla Soran 2 ay Benden sana tavsiye gerçek dövme yaptıracaksan eğer anlamlı bir şey olsun anlamını felan araştır öyle yaptır derim hem pişmanda olmazsın ☺ Yorumla Meliodassss 2 ay Olur öyle yaparım teşekkürler Yorumla Soran 2 ay Rica ederim ne demek ☺ Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Dövme yaptırmam. Bana saçma geliyor. Yaptırana kızmam tabi beni alakadar etmez ama saçma gördüğüm gerçeğini değiştirmiyor. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 99% 2 ay Dövme sevmiyorum hiç yaptırmayıda düşünmedim çünkü doğallıktan yanayım ama yaptıranlara saygım sonsuz tercih meselesi tabiki 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 45 , eig 100% 2 ay Sol kolum dirsekten bileğe dövme ile kaplı. Yüzük parmağında dövme var. Yaza doğru sol omzumu kapatacağım şimdilik bu kadar. 1 0 Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 100% 2 ay Sırtımda kocaman bir komodo ejderi dövmesi var.Ciddiyim. 1 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 100% 2 ay Bende hic bir tane yok. Sevmem dovmeyi gordugumde midem bile bulaniyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay boynuma dövme yaptırmayı düşünüyorum ama pişman olmaktan çok korkuyorum.. 0 1 Yorumla Soran 2 ay Güzel ve anlamlı bir şey yaptırırsan pişman olmazsın ☺ Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eig 100% 2 ay 5 tane ayak bileğimdesol kolumda sağ omzumda / 2 tane köprücük kemiğimde 1 1 Yorumla Soran 2 ay Güzel
LittleArte Takip Et Xper 2 Yaş: 21 2 ay 3 tane de bende var. Belimde ayak ve el bileğim de. Ocak ayında 2 tane daha yaptıracağım. 0 2 Yorumla Soran 2 ay Bende tekrardan yaptırmayı düşünüyorum Yorumla LittleArte 2 ay Umarım istediğin gibi olurlar Yorumla
blight07 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 2 ay bende yokta merakım var güzel duruyor dövmeniz 1 1 Yorumla blight07 2 ay fotodaki sen misin? Yorumla
Zapata67 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 87% 2 ay Fenerbahçe dövmesi var kolumda 0 3 Yorumla Soran 2 ay Güzel olmuştur bence dövmen 😍 Yorumla Zapata67 2 ay Dm den gösterebilirim Yorumla Zapata67 2 ay 💋💋❤ Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 9,8b görüş paylaştı. 3 tane dövmem var 0 2 Yorumla Soran 2 ay İyiymiş Barış_LonelyForever 2 ay teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
27Görüş
Hayır hiç yok gadası
Maalesef dövmem yok. Aslında yaptırmayı düşünüyorum. Kafamda zor ve farklı modeller olduğu için her dövmeciye güvenemiyorum.
Çok pahalı yani dövme yaptırmak güvenmemen normaldir belki
Evet var 7 tane dövmem var boynumda vd kollarımda ikisi dövme üstüne dövme şeklinde ama.
Anladım güzelmiş abla
şu an yok ama yaptırmayı çok düşünüyorum geçici bir tane
Sana karışmak olmasında neden geçici dövme?
Ya şimdi yaptırıp ilerde pişman olmaktan korkuyorum bide vücudumu sade daha çok seviyorum sanki, geçici dövmeyi de çok hevesim olduğu için yaptırmak istiyorum eğer çok hoşuma giderse belllki yaptırırım.
Benden sana tavsiye gerçek dövme yaptıracaksan eğer anlamlı bir şey olsun anlamını felan araştır öyle yaptır derim hem pişmanda olmazsın ☺
Olur öyle yaparım teşekkürler
Rica ederim ne demek ☺
Dövme yaptırmam. Bana saçma geliyor. Yaptırana kızmam tabi beni alakadar etmez ama saçma gördüğüm gerçeğini değiştirmiyor.
Dövme sevmiyorum hiç yaptırmayıda düşünmedim çünkü doğallıktan yanayım ama yaptıranlara saygım sonsuz tercih meselesi tabiki
Sol kolum dirsekten bileğe dövme ile kaplı. Yüzük parmağında dövme var. Yaza doğru sol omzumu kapatacağım şimdilik bu kadar.
Sırtımda kocaman bir komodo ejderi dövmesi var.
Ciddiyim.
Bende hic bir tane yok. Sevmem dovmeyi gordugumde midem bile bulaniyor
boynuma dövme yaptırmayı düşünüyorum ama pişman olmaktan çok korkuyorum..
Güzel ve anlamlı bir şey yaptırırsan pişman olmazsın ☺
5 tane
ayak bileğimde
sol kolumda
sağ omzumda / 2 tane
köprücük kemiğimde
Güzel
3 tane de bende var. Belimde ayak ve el bileğim de. Ocak ayında 2 tane daha yaptıracağım.
Bende tekrardan yaptırmayı düşünüyorum
Umarım istediğin gibi olurlar
bende yokta merakım var güzel duruyor dövmeniz
fotodaki sen misin?
Fenerbahçe dövmesi var kolumda
Güzel olmuştur bence dövmen 😍
Dm den gösterebilirim
💋💋❤
3 tane dövmem var
İyiymiş
teşekkürler
Var,2 adet, kollarımda.