Güzellik & Bakım Dövmeniz var mı arkadaşlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Benim kolumda 2 tane dövme var peki ya sizin kaç tane dövmeniz var ve nerenizde var? Dövmeniz var mı arkadaşlar? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hayır hiç yok gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,1b cevap paylaştı. 3 tane dövmem var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş u Barış_LonelyForever +1 yıl teşekkürler
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Dövme yaptırmam. Bana saçma geliyor. Yaptırana kızmam tabi beni alakadar etmez ama saçma gördüğüm gerçeğini değiştirmiyor. 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dövme sevmiyorum hiç yaptırmayıda düşünmedim çünkü doğallıktan yanayım ama yaptıranlara saygım sonsuz tercih meselesi tabiki 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 460 cevap paylaştı. Sol kolum dirsekten bileğe dövme ile kaplı. Yüzük parmağında dövme var. Yaza doğru sol omzumu kapatacağım şimdilik bu kadar. 1 0 Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sırtımda kocaman bir komodo ejderi dövmesi var.Ciddiyim. 1 0 Yorumla
blight07 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl bende yokta merakım var güzel duruyor dövmeniz 1 1 Yorumla blight07 +1 yıl fotodaki sen misin? Yorumla
_captain Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Maalesef dövmem yok. Aslında yaptırmayı düşünüyorum. Kafamda zor ve farklı modeller olduğu için her dövmeciye güvenemiyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok pahalı yani dövme yaptırmak güvenmemen normaldir belki Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl 5 tane ayak bileğimdesol kolumda sağ omzumda / 2 tane köprücük kemiğimde 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel
LittleArte Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 3 tane de bende var. Belimde ayak ve el bileğim de. Ocak ayında 2 tane daha yaptıracağım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bende tekrardan yaptırmayı düşünüyorum Yorumla LittleArte +1 yıl Umarım istediğin gibi olurlar Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 522 cevap paylaştı. Evet var 7 tane dövmem var boynumda vd kollarımda ikisi dövme üstüne dövme şeklinde ama. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım güzelmiş abla Yorumla
Meliodassss Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl şu an yok ama yaptırmayı çok düşünüyorum geçici bir tane 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sana karışmak olmasında neden geçici dövme? Yorumla Meliodassss +1 yıl Ya şimdi yaptırıp ilerde pişman olmaktan korkuyorum bide vücudumu sade daha çok seviyorum sanki, geçici dövmeyi de çok hevesim olduğu için yaptırmak istiyorum eğer çok hoşuma giderse belllki yaptırırım. Yorumla Soran +1 yıl Benden sana tavsiye gerçek dövme yaptıracaksan eğer anlamlı bir şey olsun anlamını felan araştır öyle yaptır derim hem pişmanda olmazsın ☺ Yorumla Meliodassss +1 yıl Olur öyle yaparım teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim ne demek ☺ Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 539 cevap paylaştı. Bende hic bir tane yok. Sevmem dovmeyi gordugumde midem bile bulaniyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl boynuma dövme yaptırmayı düşünüyorum ama pişman olmaktan çok korkuyorum.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel ve anlamlı bir şey yaptırırsan pişman olmazsın ☺ Yorumla
Zapata67 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Fenerbahçe dövmesi var kolumda 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Güzel olmuştur bence dövmen 😍 Yorumla Zapata67 +1 yıl Dm den gösterebilirim Yorumla Zapata67 +1 yıl 💋💋❤ Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kırmızı bayraklı. 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğimi anlamamışsın Yorumla Soran +1 yıl Yani evet anlamadım kusura bakma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye beğendin? Yorumla Soran +1 yıl Neden beğenemezmiyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum anlamamışsın çünkü. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Dövmem yok 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 557 cevap paylaştı. Hayır sevmiyorum 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır, yok. 1 0 Yorumla
etipopkek Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yok. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Peki yaptırmayı düşünüyormusun? Yorumla etipopkek +1 yıl Kol bandı dövmesi yaptırmak istiyorum omzumun altına ama karar veremiyorum. Birde modası geçti diyorlar bilemedim. Yorumla Soran +1 yıl Dediğin bu dövme modelleri çok güzel eğer pişman olmazsan yaptır derim Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı. 9 tane var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim yok 1 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 510 cevap paylaştı. Yok düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayır hiç yok gadası
3 tane dövmem var
İyiymiş
teşekkürler
Dövme yaptırmam. Bana saçma geliyor. Yaptırana kızmam tabi beni alakadar etmez ama saçma gördüğüm gerçeğini değiştirmiyor.
Dövme sevmiyorum hiç yaptırmayıda düşünmedim çünkü doğallıktan yanayım ama yaptıranlara saygım sonsuz tercih meselesi tabiki
Sol kolum dirsekten bileğe dövme ile kaplı. Yüzük parmağında dövme var. Yaza doğru sol omzumu kapatacağım şimdilik bu kadar.
Sırtımda kocaman bir komodo ejderi dövmesi var.
Ciddiyim.
bende yokta merakım var güzel duruyor dövmeniz
fotodaki sen misin?
Maalesef dövmem yok. Aslında yaptırmayı düşünüyorum. Kafamda zor ve farklı modeller olduğu için her dövmeciye güvenemiyorum.
Çok pahalı yani dövme yaptırmak güvenmemen normaldir belki
5 tane
ayak bileğimde
sol kolumda
sağ omzumda / 2 tane
köprücük kemiğimde
Güzel
3 tane de bende var. Belimde ayak ve el bileğim de. Ocak ayında 2 tane daha yaptıracağım.
Bende tekrardan yaptırmayı düşünüyorum
Umarım istediğin gibi olurlar
Evet var 7 tane dövmem var boynumda vd kollarımda ikisi dövme üstüne dövme şeklinde ama.
Anladım güzelmiş abla
şu an yok ama yaptırmayı çok düşünüyorum geçici bir tane
Sana karışmak olmasında neden geçici dövme?
Ya şimdi yaptırıp ilerde pişman olmaktan korkuyorum bide vücudumu sade daha çok seviyorum sanki, geçici dövmeyi de çok hevesim olduğu için yaptırmak istiyorum eğer çok hoşuma giderse belllki yaptırırım.
Benden sana tavsiye gerçek dövme yaptıracaksan eğer anlamlı bir şey olsun anlamını felan araştır öyle yaptır derim hem pişmanda olmazsın ☺
Olur öyle yaparım teşekkürler
Rica ederim ne demek ☺
Bende hic bir tane yok. Sevmem dovmeyi gordugumde midem bile bulaniyor
boynuma dövme yaptırmayı düşünüyorum ama pişman olmaktan çok korkuyorum..
Güzel ve anlamlı bir şey yaptırırsan pişman olmazsın ☺
Var,2 adet, kollarımda.
Yok ama istiyorum da işte zor biraz
Hayır sevmiyorum
Hayır ama yaptıracağım
Fenerbahçe dövmesi var kolumda
Güzel olmuştur bence dövmen 😍
Dm den gösterebilirim
💋💋❤
Kırmızı bayraklı.
Dediğimi anlamamışsın
Yani evet anlamadım kusura bakma
Niye beğendin?
Neden beğenemezmiyim
Bilmiyorum anlamamışsın çünkü.
Evet var
Dövmem yok
olmayan kaldı mı
Huuu süper duruyor yıldırımlar ⚡
Hayır yok sevmem
Hayır sevmiyorum
evet var sırtımda
Yokk
Yok.
Hayır, yok.
Yok.
Peki yaptırmayı düşünüyormusun?
Kol bandı dövmesi yaptırmak istiyorum omzumun altına ama karar veremiyorum. Birde modası geçti diyorlar bilemedim.
Dediğin bu dövme modelleri çok güzel eğer pişman olmazsan yaptır derim
9 tane var
Güzel
1 tane kolumda.
Güzel
Benim yok
yok knk
güzell mi sence
Yok😏
8 tane var
Güzel
Yok düşünmüyorum