Diğer Çakmağınız var mı arkadaşlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Aboo ne kadar terbiyesizsiniz sigara içicem diye istedim yorumlara bak Çakmağınız var mı arkadaşlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. evet bende var 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sigara kullandigim için çakmaktan bol birsey yok 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Oh oh maşallah Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Roma'yı yakacaksın 😬? (Hababam Sınıf'ına gönderme.) 1 4 Yorumla kuzularvebebekler 1 yıl Seni de biz yakak olmz mu Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Olmaz 😬. Yorumla Soran 1 yıl Deliyim gözü kara deliyim yakarım romayı da yakarım Yorumla u DedektifMinnie 1 yıl Şimdi roma düşünsün 😹. Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Orta 1. Sınıfta İlk ve son sigaramı babam vermişti 😎 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Banada çakmak lazım askolar 7 5 Yorumla beratt412 1 yıl Olur Yorumla kuzularvebebekler 1 yıl Hemen clipper görünümlü basınca ışıtan ele alınca sıcacık olan ete girince ferahlatan. cinsten Yorumla Soran 1 yıl Ablamiza hemen cakmak verelim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😅😅 Yorumla togogün 1 yıl Hazır oluncA haber ver Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 408 cevap paylaştı. Var var cakari gece ve gece 0 3 Yorumla kanadalıMen 1 yıl Cidden sana cakmak lazim Yorumla Soran 1 yıl Evet lazım sigara yakıcam Yorumla kanadalıMen 1 yıl Yaninda olsam cakardim🤣 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Var ama her kadına verdiğim nerede görülmüş 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen vermesende olur aldim Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana Bi saat çakmak lazım 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Var da hep bitiyor zamansız 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Var evet çakmak mı lazım 😂 0 0 Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 822 cevap paylaştı. Var… full dolu hem de.. 0 1 Yorumla Olugide1 1 yıl Lazım mı… Yorumla
panzerkopfwagen Takip Et Yoda Yaş: 40 1 yıl Diğer konusunda 725 cevap paylaştı. Var ama sigara kullanmıyorum? 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 789 cevap paylaştı. Kibritim var 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Diğer konusunda 631 cevap paylaştı. Ateşli 0 1 Yorumla Professore 1 yıl Aboo 😂 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Diğer konusunda 429 cevap paylaştı. Var var 0 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 782 cevap paylaştı. Var yanımda 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sigara kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
evet bende var
Sigara kullandigim için çakmaktan bol birsey yok
Oh oh maşallah
Roma'yı yakacaksın 😬? (Hababam Sınıf'ına gönderme.)
Seni de biz yakak olmz mu
Olmaz 😬.
Deliyim gözü kara deliyim yakarım romayı da yakarım
Şimdi roma düşünsün 😹.
Orta 1. Sınıfta İlk ve son sigaramı babam vermişti 😎
Banada çakmak lazım askolar
Olur
Hemen clipper görünümlü basınca ışıtan ele alınca sıcacık olan ete girince ferahlatan. cinsten
Ablamiza hemen cakmak verelim
😅😅
Hazır oluncA haber ver
Var var cakari gece ve gece
Cidden sana cakmak lazim
Evet lazım sigara yakıcam
Yaninda olsam cakardim🤣
Var ama her kadına verdiğim nerede görülmüş
Sen vermesende olur aldim
Sana Bi saat çakmak lazım
Saatte lazım mı @soran :)
Var da hep bitiyor zamansız