Güzellik & Bakım 2 ay Sizce Hangi Renk Gül seversiniz? Şekerseever Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Ayyy ben galiba kan kırmızı..⚘⚘? Sizce Hangi Renk Gül seversiniz? Görüş Yaz 18 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
serimiyyFenomen Takip Et Master Yaş: 25 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 1,9b görüş paylaştı. Beyazzz 0 0 Yorumla
Hatitler Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eig 99% 2 ay lale severim erkek adam lale sever gül işi bozar 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 100% 2 ay Güllere karşı herhangi bir duygu beslemedim 0 3 Yorumla Şekerseever 2 ay Bence besle bir gün lazım olur. Yorumla Flavendirel 2 ay Lazım olunca gidip satın alırım neden besleyeyeim djdj Yorumla Şekerseever 2 ay Peki karar senin dilediğini yap :) Yorumla
NoLaw Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 97% 2 ay Beni takip eder misin? Rica ediyorum 1 1 Yorumla NoLaw 2 ay Daha doğrusu yazmak istedim sana ondan takip etmeni istedim, sen yazar mısın? Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 9,7b görüş paylaştı. Kırmızı renk severim 1 0 Yorumla
Üyeismininapığcan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 98% 2 ay Kırmızı aşktır❤️ 1 4 Yorumla umutsuzlar6407 2 ay Başka Yorumla Üyeismininapığcan 2 ay @umutsuzlar6407 ne başka Yorumla umutsuzlar6407 2 ay Aşktan başka Yorumla Üyeismininapığcan 2 ay @umutsuzlar6407 aşk olunca her sey kendiliğinden oluyor Yorumla
bunickonsekizharfli Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 100% 2 ay Sizce hangi renk gül seversiniz? Bu nasıl soru 😀 1 0 Yorumla
helinonar0 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eig 100% 2 ay Kırmızı 🔥🔥 1 1 Yorumla Şekerseever 2 ay Neden peki bizi yorumsuz bırakma sonra kırmızı güller küser..😊⚘ Yorumla
umutbarış3838 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 2 ay Pembe severim hem gülde hem elbisede... 1 2 Yorumla Şekerseever 2 ay Vav neden peki Yorumla umutbarış3838 2 ay Elbisesi pembeydi sevdiğimin. Artık kumru Yorumla
enesmavi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 2 ay Beyaz ve kirmizi 1 10 Yorumla enesmavi 2 ay selam nasılsın Yorumla Şekerseever 2 ay Selam iyi değilim Yorumla enesmavi 2 ay Niye iyi değilsin Yorumla Şekerseever 2 ay Hastayım hem de çok her tarafim ağrıyor ağlıyorum😢😢😢😢 Yorumla enesmavi 2 ay Geçmiş olsun allah acil şifalar versin Yorumla Şekerseever 2 ay Çok teşekkür ederim :) sağ ol (Amin) Yorumla enesmavi 2 ay Rica ederim inşallah tez zamana iyileşirsin saglına kavudursun Yorumla Şekerseever 2 ay InşaAllah yaa Yorumla enesmavi 2 ay İnşallah Yorumla enesmavi 2 ay Ne hastalığı bu hemen seni buldu Yorumla
BiiÖğretmenHanim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 2 ay Beyaz gül. 0 1 Yorumla Şekerseever 2 ay Yıldırım nikahı ve özel güzel peşinden evlilik getirir. Kalbi coşturur ömrü hoş tutturur gelinliği kuğu gibi suslendirir. Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 44 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,3b görüş paylaştı. Kırmızı iyidir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
13Görüş
Beyazzz
lale severim
erkek adam lale sever gül işi bozar
Güllere karşı herhangi bir duygu beslemedim
Bence besle bir gün lazım olur.
Lazım olunca gidip satın alırım neden besleyeyeim djdj
Peki karar senin dilediğini yap :)
Beni takip eder misin? Rica ediyorum
Daha doğrusu yazmak istedim sana ondan takip etmeni istedim, sen yazar mısın?
Kırmızı renk severim
Kırmızı aşktır❤️
Başka
@umutsuzlar6407 ne başka
Aşktan başka
@umutsuzlar6407 aşk olunca her sey kendiliğinden oluyor
Scarlett carlson
Sizce hangi renk gül seversiniz? Bu nasıl soru 😀
Kırmızı 🔥🔥
Neden peki bizi yorumsuz bırakma sonra kırmızı güller küser..😊⚘
Pembe severim hem gülde hem elbisede...
Vav neden peki
Elbisesi pembeydi sevdiğimin. Artık kumru
Beyaz
Kan kırmızısı
Kırmızı
Beyaz ve kirmizi
selam nasılsın
Selam iyi değilim
Niye iyi değilsin
Hastayım hem de çok her tarafim ağrıyor ağlıyorum😢😢😢😢
Geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Çok teşekkür ederim :) sağ ol (Amin)
Rica ederim inşallah tez zamana iyileşirsin saglına kavudursun
InşaAllah yaa
İnşallah
Ne hastalığı bu hemen seni buldu
Beyaz gül.
Yıldırım nikahı ve özel güzel peşinden evlilik getirir. Kalbi coşturur ömrü hoş tutturur gelinliği kuğu gibi suslendirir.
mavi gül
Kırmızı iyidir
Bende