Alışveriş & Hediyeler Hangi renk gül seviyorsunuz? seyda028 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Bu bukete bayldm 💜 Güncellemeler1 yıl Süper soru 💜🌸 Hangi renk gül seviyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı. Görseldeki buket gerçekten güzelmiş. Böyle birbirine yakın renklerin aranjmanı güzel olur. Tek bi renk diyemem 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Beyaz gülü nasıl da çok severim, zariftir beyaz gül, keza kırmızı gülü de çok çok severim, ziyadesiyle çok. 0 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Beyaz gül severim. Ayrılık getirir derler ama neyseee 0 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Böyle görsellerde pembe gül seviyorum ama normalde kırmızı gül ve beyaz gül de seviyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl görsel güzelmiş ben beyaz ve pembe severim ama kırmızı da olursarı gelse kabul etmem arkadaşlığı temsil ediyor çünkü dnkfgbfıd 0 0 Yorumla
pusatkaracabeyli Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 33% 1 yıl Gül verenimiz yok ki renk tercihi yapalım 0 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 330 cevap paylaştı. Mavi severim bebek mavisi 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 14,1b cevap paylaştı. Ben siyah renk gül seviyorum en çok 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 52 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 788 cevap paylaştı. Kırmızı beyaz güzel olur 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Pembe gül 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Sarı 0 7 Yorumla Costantinnn 1 yıl @ikizterazi kirmiziiii 😄 Yorumla ikizterazi 1 yıl Laciverttt Yorumla Costantinnn 1 yıl Yok o olmadı işte Yorumla ikizterazi 1 yıl Olmasın diye yaptım fenerliyim🤣🤣 Yorumla Costantinnn 1 yıl Fark ettim annem merak etme 😄 Yorumla Costantinnn 1 yıl Her yerde renginizi belli ediyorsunuz Yorumla ikizterazi 1 yıl Ederiz 🤣 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. kırmızı 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 482 cevap paylaştı. Pembe 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 902 cevap paylaştı. Sarı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Görseldeki buket gerçekten güzelmiş. Böyle birbirine yakın renklerin aranjmanı güzel olur. Tek bi renk diyemem
Beyaz gülü nasıl da çok severim, zariftir beyaz gül, keza kırmızı gülü de çok çok severim, ziyadesiyle çok.
Beyaz gül severim. Ayrılık getirir derler ama neyseee
Böyle görsellerde pembe gül seviyorum ama normalde kırmızı gül ve beyaz gül de seviyorum.
görsel güzelmiş ben beyaz ve pembe severim ama kırmızı da olur
sarı gelse kabul etmem arkadaşlığı temsil ediyor çünkü dnkfgbfıd
Mor aşığı olan ben buna bayıldımmm
Kırmızının yeri her zaman ayrı ama lacivert favorim
Gül ayrımı yapmam
Beyaz gülleri çok severim…
Siyah gül benim en sevdiğim çiçek
Gül olsun da rengi fark etmez 😂
Gül verenimiz yok ki renk tercihi yapalım
Her rengi güzel ama siyah
Her renk benim için güzeldir
Mavi severim bebek mavisi