Beğeniyorum ve bence herkes beğenmeli. İnsanların burun takıntısı ne yazık ki güzellik algısının sonuçları. Kemerli veya büyük burun kötüdür diye bir şey yok. İnsanlar bunu anlamıyor.
Sadece burun değil ben yüz hatlarımı tamamen beğeniyorum bu yğzden estetik düşünmem kötü bile olsa estetik olmazdım çünkü herkes artık birbiriyle aynı olmuş vaziyette
Estetik yaptırmak istiyorum ama gerek duymuyorum. Ben de böyle kalayım ne olacak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Şükür diyorum en azından ama estetik için param olsaydı bir dk durur muydum dururdum o da hangi burunu yaptırsam diye olurdu sonra koşa koşa gider yaptırırdım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Çiçekler her yerini begenir
Beğeniyorum memnunum
Estetik olcam
Bendee
Beğeniyorum ve bence herkes beğenmeli. İnsanların burun takıntısı ne yazık ki güzellik algısının sonuçları. Kemerli veya büyük burun kötüdür diye bir şey yok. İnsanlar bunu anlamıyor.
Sadece burun değil ben yüz hatlarımı tamamen beğeniyorum bu yğzden estetik düşünmem kötü bile olsa estetik olmazdım çünkü herkes artık birbiriyle aynı olmuş vaziyette
Halk tabiriyle kalıç gibi yani çirkin bir burnum var. Ama ben onu çirkin olduğu için seviyorum. Karakteristik duruyor bence.
Estetik yaptırmak istiyorum ama gerek duymuyorum. Ben de böyle kalayım ne olacak.
Şükür diyorum en azından ama estetik için param olsaydı bir dk durur muydum dururdum o da hangi burunu yaptırsam diye olurdu sonra koşa koşa gider yaptırırdım.
Burnum guzel de ıcerden kırık dedi doktor nefes zor alıyorum ama belli olmuyor
Burnum çok güzel değil ama umurumda değil 😂
Vayy
Burnumu beğeniyorum..
İltifatlar da alıyorum hatta..
estetik degil ama dolgu yaptirmayi düsünüyorum burun ucum düsük biraz
Burnum içim herkes estetik mi diye sorar. İhtiyacım yok
Cok begenirim burnum fit
Beğeniyorum gerek yok estetiğe
Estetik oldum memnunum
Beğeniyorum herkeste söyler bunu
Tombik olmasaydı süper olurdı