Sadece kadın değil erkek kadın farketmezsizin tırnak bakımına dikkat etmeyen bakımsız dir tırnak önemli ki bi erkek olarak ben hep keserim bugün kestim örnek
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
Evet. Tırnaklar çok uzun değil, düzgün törpülenmiş ve araları temizse zaten bakımlı sayılır oje olmadan da. Eller, yani tırnaklar, saçlar birde dişler mesela, kişinin bakımına özen gösterip göstermediğini belli ediyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Sadece kadın değil erkek kadın farketmezsizin tırnak bakımına dikkat etmeyen bakımsız dir tırnak önemli ki bi erkek olarak ben hep keserim bugün kestim örnek
Evet. Tırnaklar çok uzun değil, düzgün törpülenmiş ve araları temizse zaten bakımlı sayılır oje olmadan da. Eller, yani tırnaklar, saçlar birde dişler mesela, kişinin bakımına özen gösterip göstermediğini belli ediyor.
Bence bakım genel temizlikle veya bakım ilgili olabilir, sadece bunun için bakımsız diyemeyiz ama bakım yapılsa daha güzel olur
Hayır hayır öyle deme biz erkeklerin tırnak bakımını geçtik pislik doluyor siz öyle kabul ederken biz daha bakımlımı istiyelim
Bakıma gerek yok dırnak kısa olsun yeter.
Oje ya da başka bir şey kullanmasın
Ekstra bir bakım yapmamı gerektirmeyecek tırnaklara sahibim. Dolayısıyla alakası yok.
Evvet adı üstünde bakım 😌
Evet eller tırnaklar önemli
3 ayda. Bir. Keserum ne alakaka
Biraz bakımsız görünür.
Çok tatlı eller tırnaklar😘😋
Yani
Başka?
Ewett