Merhaba 20 yaşındayım askere gitmeden önce tüy vardı sadece geldikten sonra bukadar çıktı sizce bu sakallar gelişirmi gelişmesi için ne yapabilirim jilet sarımsak çok denedim işe yaramıyor

Merhaba 20 yaşındayım askere gitmeden önce tüy vardı sadece geldikten sonra bukadar çıktı sizce bu sakallar gelişirmi gelişmesi için ne yapabilirim jilet sarımsak çok denedim işe yaramıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yok bu şekilde kalır gadası
Kilo vermen lazım. Östrojen hormonu testesterona çevirmen lazım ilk hedefte bel çevresi yaglardan kurtulmak sonrası genlerindede varsa düzelir
70 kiloyum reis
Ozaman testesteron seviyen düşük yapacak bir şey yok
Bkz: koreliler , japonlar, orta asya milletleri
Doğru testesteronu yükseltmenin bir yolu yokmudur iğne felan duymuştum galiba
İğne testesterona karşı duyarsızlık geliştirir ve sonuç ereksiyon kaybı vs.
En iyisi dogal yöntemleri bunlarda
Kas kütlesinde artış göstermen. Squat en yüksek testesteron yükselten hareketlerdendir mesela.. ikincisi çinko, d vitamini ve arginin desteği alman ve mastürbasyonu bırakman. Bunlar kısa vadede işe yarar
Hakketten doğru söylüyorsun reis mastürbasyon yapmayınca bikere daha çok çıkmıştı kesince gitti
Teşekkürler kardeşim bölümüm gereği. Sen dediklerimi yaparsan 2 katına çıkar sakalların ama unutma hemen olmaz bu iş kısa süreden kastım en az 40-50 gün
Sakalların çok seyrek testo baktır istersen. 25 yaşından sonra gür sakalın olabilir.
Neden 25 yaşından sonra knk bilgilendirirmisin
Sağlıklı ve genetiği iyi olan erkeklerin en geç 20 yaşına kadar sakalı tamamlanır. Senin biraz geç tamamlanıcak gibi genelde 25'ten sonra çıkıyor.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!