Gelmediğim zaman o kadar geniş durmuyor ama güldüğümde geniş duruyor yüzümde büyük duran burnum var küçükken bu kadar kötü durmuyordu büyüdükçe kötü duruyor sizce küçültme ameliyatı yapabilir miyim çok işlem görülecek gibi degil o yüzden masrafı ne kadar olur?
Merhaba gençler burun ameliyatı olmak istiyorum burnum geniş çünkü?
Burnun gayet normal. Yüzümüzün bir simetrisi ve oranı vardır. İyi olan burnunu yaptırırsan doktorlar bu simetriyi oranı kaçırabilir. Yüz iyi haldeyken daha iyi yapmak için yapılan ameliyatlar ilk halinden daha kötü sonuçlar verir. İrem Derici örnek bu arada. Ama çok kötü bir burnun var kemeri var burun kemiği çok kalın falan diyelim ya da burun ucu çok düşük diyelim işte burun ameliyatı böyle hastalarda iyi sonuç verir. Senin burnun iyi. Yaptırırken bunu da göz önünde bulundur.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet burnu yaptırırken yüzünü değişmesi var bide ama ben kanatları geniş olduğu için daraltmak istedim küçük operasyon eğer doktorlar burnumu kökten halletmek isterlerlerse bilmem ama ben sadece kanatlarına dokundurmak istemiştim oda çok bi bozukluk verir mi hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
Makyaj hileleriyle düzeltirsin onu. Marilyn Monroe bile burnu geniş olduğu için kontürle düzeltiyormuş. Tüm fotoğraflarında burnunu kontürletiyormuş. Ve benim de biraz geniş burnum.
Burnun gayet güzel yüzüne de yakışıyor estetik olma bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Su derte bak. Burnun kendisi iyi guzel zaten gulunce biraz genisledigi icin ameliyat olacakmis, ilginc.. burun zaten gulunce genisler normal bir sey bu yani…