Bir ara konuştuğum kız vardı bu yüzden soğudum, yüzü iyi olsa da kollarındaki ince tüyler bile beni germeye yetti, kadın dediğin kılsız olmalı haksız mıyım yani almalı en azından.
Not: Kendi kol kıllarımı almıyorum bir tek ben o da erkeğe yakışmıyor kol kıllarını almak onun dışında alırım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benden uzak olsunlar gadası
yani her insanda bir miktar kil bulunur kadin dedigin kilsiz olur diye bir sey yok. alip almamak da tamamen kisisel eger partnerinle yeterince samimiysen killarini almasinin hosuna gidecegini falan rencide etmeden soyleyebilirsin de kucuk killari abartmak sacma bence.
Erkek dediğinde uzun fit kaslı güzel saçlı her daim mis olacak ama nerdee:) yaa bırak bu işleri kendi popon kılına bak
Herkes de kıl çıkar, ben kadınların neden kılı var demiyorum neden almıyorlar diyorum, ben alıyorum her yeri gayet de iyi sen boş yapma yani
Hiç değilse bizim kolumuz kokmuyor sizin koltuk altınızdan kollarımız daha hijyenik
Çok boş bir yorum, anladık kıllısın
Evet kolumda var zaten kol. tuyu alınmaz.
kadın dediğin kılsız tüysüz temiz olmalı görüntü kirliliği çok iğrenç bizim türk kadınları mide bulandırıcı
Çoğu almıyor çok kötü bee, bende daha az var sen düşün durumu
bence de yakışmıyor ama başkasının kılı beni ilgilendirmez
Siz misin mağara insanalr kadınları eleştiriyorsunuz. Herkes istedği gibi olbilir
Gözlerim kanadı okunmuyor bile yazdıkların, ben erkek halimle alırken kadın almıyorsa kendisine saygısı yoktur doğru olan bir önermeye saçma bir yorum yapmamalısın ve yazmayı öğrenmelisin
Kişiye göre güzel yazarım. Ayrıca yaptığın önerme değil zorbaca eleştiri.
Tamam sen kıllarınla mutlu ol, soruya niye geldin madem memnunsun durumundan
Dedi kıllı delikten çıkan adam..
değil. başka soru?
Kışları iyi olur bence çok yakışır
Bana acayip itici geliyor
Harbi çok kötü duruyor ya
Almaslar bile resimseki gibi olmaz hehal
bence de yok