ben de kendi çapımda sempatik tatlışım ama bazı kızlar aşırı kusursuz yüz hatları burunları dudakları estetik gibi, onları görünce kendime su veresim gelmiyo sşözjdsnxms bunu nasıl aşarım (yazar burada ilgi istememektedir zaten sevgilisi vardır)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGülüm önce kendinle barışık ol kendini bu şekilde sevmeye çalış emin ol hiç kimse kusursuz değildir bunu unutma belkide o dediğin insanlarda olmayan güzellikler sen de vardır bunu bilemezsin ya da o kızların dışı çok güzeldir ama içeriği boştur , edep yoktur saygı yoktur zeka yoktur. Bunu bilemezsin hiç kimse göründüğü gibi değildir bunu unutma 🙋🙋🙋
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kız niye öyle dedin 😅
Neyse özgüvenini düzeltmeye bak bence bizim akrabada bir kız var mavi gözler sapsarı beline kadar saç uzun boylu fizik desen manken mübarek ama kız konuşunca hiç bir güzellik kalmıyor resmen tavus kuşu gibi sesi çok çirkin yani diyeceğim o ki her güzelin bir kusuru var bak bana bende şişko ve kısayım 😂
00 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 777 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin seni her halinle seviyorsa güzelsin demektir. Anladığın gibi gerisi boş. Ayrıca herkesle kendini bir tutma. Çünkü onların aşırı makyajı var. Ve de fit olanlar genelde pilatese falan gidiyor. Bir de tatlım onların egosu var. Yani öz güveni yok. Anlık olarak karşına çıkacak cesaretleri de yok.
00 Yorumla
Yol üzerindeki çakıllara takılırsan manzarayı kaçırırsın elinde olmayanları aklında tutma sevgilin varmış ne güzel onunla zaman geçir kendini geliştir spor yap yoga ya da ne istiyorsan onu o enerjiyi başka şeylere dağıt ki ona ne vaktin ne de enerjin kalsın
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
51Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen de güzel olmak için çabalayabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılgüzelim zaten ama manken gibi kızlar var o kadar da değil yani
- +1 yıl
bişi diyim mi belki onlarda senden için aynısını düşünüyor güzellik göreceli kavram sonuçta
- Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u +1 yılöz güveninizi geliştirerek. insanı insan yapan güzelliği değildir.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 830 cevap paylaştı.
+1 yılKendini başkalarıyla kıyaslamaktan vazgeç. Güzellik/çirkinlik yani dış görünüş büyük ölçüde aileden gelen genler sayesinde sahip olunan nitelikler ve bunu insan kendisi seçmiyor/kontrol edemiyor. Kontrolümüz dışında olan ve değiştiremeyeceğimiz özellikler başkalarında olduğu için hayıflanmanın anlamı yok.
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılKendini severek bütün fiziksel özelliklerini kabul ederek mesela ben kısa boylu epey minyon bir insanım insanlar görünce şaşırır beni o derece çok mu güzelim hayır etrafımdaki birçok kişiden daha özgüvenliyimdir mesela hep şey derler keşke sendeki özgüven bende olsa kendimizi beğenmek için 180 boya fit bir vucuda hokka bir burna ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla Kendine niye su vermiyorsun 🤣🤣 çok saçma. Güzel olmayanların yaşamaya hakkı yok mu jxjsjs
00 Yorumla
+1 yılYani bir toplumda yaşıyoruz ve herkes birbirine benzemez ama o kişininde biricikligine mani olamaz eğer olmasına izin veriyorsan kendine dönüklugun üzerinde biraz çalışman gerekiyor senden bir tane daha yok sonuçta
00 Yorumla
+1 yılKardeşim boş verr. Kendi karyerini kur hayatına odaklan takma. Ben umursamıyorum bile kendim aman güzel biri diyilim ama çirkinde diyilim. Şöyle birşeyde var seni görmedim ama diğerlerinden farklı olduğuna eminim.. benimde az burnumun ortasında kemer var . Ama bence seksi 🥰🍓🍓
02 Yorumla
Soran+1 yılprofildeki sensen gayet güzelsinnnn bahsettiğim kızlar zaten senin gibi olanlar 😌😌💕
- +1 yıl
Ya utandım şu an 🤗🙏 teşekkür ederim ama eminim sende çok güzelsindir. Sadece kendini sevsen varyaa offf nasıl kıskanırlar senii kardeşimm😍😍
Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Aşın bunları artık yüz güzelliği diye diye öleceksiniz derslerinize eğitiminize süslenmek kadar önem vermiyorsunuz yazık sonunda madur siz olacaksınız
15 Yorumla
Soran+1 yıleğitimime gayet önem veriyorum , buraya sadece kırk yılda bir hissettiğim bi duygumu yazmış olmam beni süslenmekten derse vakit ayıramıyorsun şeklinde yargılaman gerektiği anlamına gelmez, belki sadece bir öneriydi ama gereksiz
Soran+1 yıltm knk en eğitimsiz benim mk sus yeterki
+1 yılMerak etme modifiyeli araba gibi her parçası değişmiş kadınları çekici bulmayan büyük bir erkek çoğunluğu var. Hele bir de silikon göğüsler var düşman başına, daha kötü gözüken bir şey yok.
02 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
Çok doğru zaten herkes modifiyeli şu an ve çok sinir bozucu
+1 yılAşkom saçmalama biii. O sosyal medyada gördüklerimiz hep yapay şeyler. Fotoşop estetik felan. Sende yapsan onlar böyle düşünür emin ol önemli olan doğal güzellik
00 Yorumlaben de ortalama tipte biri olarak şunu söyleyebilirim ki, ortalama olmak bence her zaman en iyisi. çok güzel görünmek de senin elinde oluyor diğeri de. aşırı güzel olmanın hiçbir çekiciliği yok çünkü insan alışıyor. ama ortalama olmak her zaman sürprizlerle dolu bir şey bence, o yüzden üzülmemelisin. diğer kızları boş ver.
00 Yorumlaher kizin kendine has bir guzelligi vardir onemli olan bunu ortaya cikarabilmektir bahsettigin kizlarda bunu basarabildikleri icin oyleler
10 Yorumla
+1 yılGüzel olmak bir secim degil , ayrica kendini sevmek daha onemli , guzellikte bi yere kadar , sempatiksen nikah bile basilir
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki benim . gibi bir de Almanyada olsa susuzluktan dilin damagina yapisacak 🤣🤓
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ya almanyadakilerin hepsi fabrikasyon gibi bi de 180 kız mı olur şçşzöslsöös
- +1 yıl
Walla fabrikasyon mabrikasyon bilemem. Hepsi kalemle cizilmis gibi harikulade, yuzu gozu fizigi 🤩
Olsa olsa Barbie bebek fabrikasidir bu 🤣🤣
Soran+1 yılSevgilim orada sus😭😭
- +1 yıl
Hahaha tamam haklisin o zmn, morlini daha fazla bozmiiim 🙄 sustum 🤭😜
Ah be kızım ne bu güvensizlik güzellik değil yürek varsa her zaman bir adım öndesin tabi bu herkes için geçerli değil
00 YorumlaKendini kıyaslama... Her zaman daha büyük bir balık vardır, en iyi olmaya çalışmak yerine sahip olduklarının değerini bilmelisin 👍
00 YorumlaBende estetiğe gömülmüşlere tiksinti ile bakıyorum. O kadar mı kötüydün. Dudak dolgusu yapmak nedir abi bir de kocaman bir şey ıykkk
00 Yorumla
+1 yılGüzellik önemli bir şey ama ben ne güzel kız gördüm vicdani olmayan seven adamın canını yakan üzen o yüzden kendini kıyas etme güzellik gelip geçiyor
00 Yorumla
+1 yılBence kendine yapabileceğin en büyük haksızlık kendini başkalarıyla kıyaslamaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılistemeden de olsa kıyaslıyorum😭
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bir garı isen güzelsindir bebeğim
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendine özgü bir ışıltısı vardır. Bunu sen kendinde göremeyebilirsin ama dışarıdan hemen fark edilir. Kendine haksızlık etme.
00 Yorumla
+1 yılsenin bu fobiyi yenmen lazım onun içinde kendini telkin et çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır derler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHepsi kıcım da ki kıl gibi. Neler güzel ya. Allah aşkına biraz ozguvenlı olun ya zaten onların özgüveni kendilerine saygısı sevgisi olsa estetik olmaz hiçte kusursuz degıller viyak viyak konuşup cool olacak diye mağaza vitrin mankeni gibi donuk donuk duran asalak sürüsü hepsi. Güzel giyin bakım yap hafif makyaj yap. Ben hepsine bin basarım her şey dış degıl konuşma hal hareket çok tatlıyım guzelım. Hepsıne bin basarım söylediğin kızların tırnakları bile yapma. Cadı gibi Plastık toynakları var
04 Yorumla
Soran+1 yılidolümsün artık
- +1 yıl
Evet katılıyorum size güzel yorumlamışsınız süslü püslü konsolos köpeği gibiler işleri güçleri süslenip püslenip Nişantaşı, Ortaköy gibi lüks semtlerde gezmek ama gel görki iki kelimeyi bir araya getiripte konuşamazlar özgüvensizler iki eliyle bi’ s’iki doğrultamazlar az üstüne git cıyak cıyak ağlamaya başlarlar
Ama şöyle özgüvenli sesi gür çıkan eli kolu uzun her işi halleden kadınlara bayılıyorum bana aşırı çekici geliyo ya 🥰
Cevap sahibi+1 yılBende narin tipli bişyim ama hiç onlar gibi degılım fakir sayılırım zaten ama çok bakımlıyım gayet
Cevap sahibi+1 yılSon soruma beklerım
+1 yılKadınlar ve dış görünüş takıntıları... sanırım bu durum sonsuza kadar böyle devam edecek.
09 Yorumla
Soran+1 yılçocukluktan beri Barbie bebeklerle büyütülüyoruz hep güzel olmak zorundaymış gibi yetiştiriyolar sonra herkes takıntılı://
- +1 yıl
Güzelsen güzelsindir. BMW mi MERCEDES mi gini saçma tartismalara gerek yok ikisinin güzelligi de kendine has. TOFAŞ şahin değilsen sorun yok takılma bunlara.
Soran+1 yılTofaşk
- +1 yıl
Ha ha ha haaa o zaman kıskanmakta haklısın 😀😁😂
Soran+1 yılŞakaydı🤔
- +1 yıl
Tamam da neden yani? Ne gerek vardı böyle bir şakaya?
Soran+1 yılşakayı gerek oldugu da yaparsan şaka olmaz tespit olur zaten
- +1 yıl
Ok zaten ben de yorumları karıştırmışım sorun yok.
+1 yılkendini önemsemek ile başlar, kendini önemsemek ile biter.
fazla söze gerek yok.10 YorumlaMesele kusursuz olmakda degil mesele kusursunu bile bile sevebilmekte 😅😅
10 YorumlaMalzeme bu kadar deyip kendi çapından büyük düşünmüceksin
10 YorumlaBen kendime kova kova su versim geliyor babane başka kızlardan 😂
00 YorumlaAllahım bu nasıl soru gülmekten bittim ya sen nasıl bi kızsın mükemmel 😅😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEstetik gibi değil estetik😄 Hem onları güzel yapan özgüvenli duruşları, kendilerini sevip bakım yapmaları. Kendini sevmezsen ne yaparsan yap güzel bulmazsın.
00 Yorumla
+1 yılGördüğün güzel kıza su uzat ve sana olan tepkisine bak. O zaman aşarsın
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur öyle ya boş ver, sen kendini geliştir. Her şey güzellik değil.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin farklı güzel özellikleri farklı kusurları vardır Sen kendi güzel özelliklerini düşün
00 Yorumla
+1 yılKadınların bu durumları normaldir asarsin zaten sevgilin varmış ona göre de en güzeli sensindir
00 Yorumla
+1 yılYani kuzum demekki Yüce Allah'imiz hepimizi farklı güzellikte yaratmış bu tür şeyleri pek takmaya değmez yani takmamak lazım yani mesela senden guzelide var senden çirkinide mesela benden guzelide var benden cirkinide biraz empati şart
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılSende kendine su verme madem o zaman. Güzel olana kadar açlık grevine başla
03 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim verir zaten😌
- +1 yıl
Mutluluklar diliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini olduğun gibi kabul et. Öyle cok güzel az var
20 Yorumla
+1 yılGüzellik ile çekicilik çok farklı şeyler önemli olan bir kızda çekici olmaktır itici olmak ile çekici olmak arasında çok ince bir çizgi var o ince çizgiyi yakalamalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılçekici de olamıyorum ki güzel olmaya daha yakınım lsöslösmsm küçük durduğum. için hep tatlış kız muamelesi görüyorum
+1 yılŞimdi başka kızlara bakmayı ve ozenmeyi bırak sonra kendinin farkına var. Barbie bebek gibi değilsin en azından farklısın. Çünkü şu an herkes ortalıkta Barbie gibi dolaşıyor ve çok sinir bozucu. Podyumda yaşıyoruz sanki herkeste bir makyaj bir süs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende fizik ve yüz olarak çok iyiyim ama iyi ki arabam var yuruyerek bir yere gitmiyorum. evliyim taciz edildim defalarca.
00 Yorumla
+1 yılOnda olani goruyorsun olmayani goruyormusun, peki belki ondaki eksiklikte sende yok , sunu unutma ne verildiyse okadari ile sana hesap sorulur azdan az coktan cok gider unutma elindekine sukur et ki birden elinden alindiginda hayiflanma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEstetik gibi değil, estetik! 😄 artık burnunu yaptırmayan kalmayacak. Fena bir estetik furyası dönüyor
00 Yorumla
+1 yılSevgili değilim ama flört ile konuşulacak konularda neler yani bana ikide bir ee beybi yazıyor neler yazmalıyım kızlar
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana su veren başka biri varsa sorun yok sen vermesende olur
00 Yorumla
+1 yılben de boyleyim. ama Allah boyle yaratmis napabilirzki sonucta her an olabiliriz ve bu guzelligin onemi kalmayacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende güzel kizlari görünce kendimi kötü hissediyorum bazilari cidden baya kusursuz esmer kisa boylu oldugum icin kendimi begenmiyorum fzla fitim ama esmerim uzun boylu renkli gözlü kizlae cok cekici geliyor her insana
00 Yorumlasende süt ver o zaman (yazar burada ilgi göstermiyor)
01 Yorumla
Soran+1 yılgöz randevusu aldın mı
+1 yılSevgilin varsa neden bu konuyu bu kadar kafaya takıyorsun ki amacına ulaşmışsın zaten?
00 Yorumla
+1 yılKola ver sen de kendine o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılayran>>>
- +1 yıl
Bence birada anlaşalım hem kafamız kıyak olur
Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Biz, siz susuz kalın diye varız.
02 Yorumla
Soran+1 yılabla pardon da biyerime kaş göz çizsem daha güzel durur, güzel kızlar derken böyle tiplerden bahsetmiyorum üstüne alınman komik şsçxşsödlsödksş
Neden çok mu çirkin hissediyorsun kendini
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır aynaya bakınca kötü hissetmiyorum ama manken gibi kızlar görünce karşılaştırıyorjm ister istemez
+1 yılAltına yattigin erkek sayısını aklına yaz
10 Yorumla
+1 yılEvet bazen ben de öyle hissediyorum
00 YorumlaBerbat değer yargıların var gerçekten...
00 Yorumla
+1 yılSu ver ver su iyidir iyi
00 Yorumla
+1 yılYani bence eksiklerini görmemezlikten gelmelisin
00 Yorumla
+1 yılHer insan güzeldir bence kendine haksızlık etme
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman iyinin iyisi vardır
00 Yorumla Güzellik algını kalıplara kıstırma
00 Yorumlaçoğu estetik genelde çok takma :D
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Güzel kız görünce kendime su veresim gelmiyor, nasıl aşarım bunu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım