Yengem saçımı evde kendim boyuyorum diye bana varoş musun falan dedi :D Ah bu yenge terörü... Kuaföre gidip yığınla para dökmek yerine mantıklı bir iş yaptığım için varoş oldum arkadaşlarrr, sizce haklı mı?

Yengem saçımı evde kendim boyuyorum diye bana varoş musun falan dedi :D Ah bu yenge terörü... Kuaföre gidip yığınla para dökmek yerine mantıklı bir iş yaptığım için varoş oldum arkadaşlarrr, sizce haklı mı?

Selam 🌸
Soruyu okuduktan sonra beni bir gülme tuttu saçını evde kendi boyamanla nasıl varoş olunuyor acaba. Hadi paran çok diyelim kuaföre gittin ve istediğin rengi tam anlamıyla yapamadı hatta saçın yandı ozaman ne olacak , paranla rezil olmak bir nevi ozamanda bir bardak soğuk su içilir. 😂
14-15 yaşlarında saç uçlarıma sarı attırmak istiyordum ozamanda modaydı gidip kuaföre yaptırmıştım ama hiç beyenmemiştim bile ayıp olmasın diyede birşeyde dememiştim ama ses çıkarmak lazım yani.😅
20 yaşında saçlarımı kendim boyamaya başladım halada devam ediyorum çokta memnunum başkası yapıp pişman olacağıma kendim yaparım daha iyi.
Ben saçımı hep kendim boyarım aynı şekilde varoş diyecek kapasitedeki kişiler hangi kuaforde yaptırdın diye sorarlardı... değişik bir kafa yapısı saçlarımı kuafor boyuyor deseydin kendin boyadigini bile anlamazdı şirketler boşunamı boya satıyor yani anlamsız
Yengen nerenin kraliçesiymiş? Sorsaydın keşke. Eyvallah evde boyamak ve kendinin boyaması bir olmuyor ama buna mecbur da değilsin. Paran varsa gidersin yoksa gitmezsin. Buna da kimse karışamaz.
Kuaförde yazacaktım evde yazmışım.
Annemin kuaförlük sertifikası var kendisinden başkasına boyattığını görmedim hatta kuzenler sıraya girer anneme boyatmak için neyi varoşluk olsun güvenmiyor olabilirsin kuaföre
Cevap
15Cevap
Selam gadası 🙃
Gün gelecek kadınlar kuaförün yaptığı herşeyi kendi evinde yapacaktır. Çünkü artan kuaför fiyatları insanı kuaför yapmaya itiyor.
Hayır değildir tabi ki
Ben kuaföre boyattım cingen sarısı olfu istedgim koyu bir bakirdi 😬 neymiş sonraki gelişimde onu duzeltecekmis diplerinin gelmesini niye beklememisim gittim aldım boyayı siyaha boyadım kurtuldum o iğrenç renkten daha da tövbe varoşsam da varosum 😂🤦🏻♀️ 600 tlam çöp oldu😬
Yengen'e 'varoş' kelime anlamını sözlükten açıp okutmalısın.
Evde saç boyamak gayet normal bir durum..
İlla kuaföre gideceksin diye bir kural yok zaten
Hayır tabii ki yani kendisi saçını boyayabilir hatta bir yakınından veya eşinden yardım alarak banyo yapabilir bildikten sonra neden gidip kuaföre para versin ki
Saçmalamış sonradan görme insan lafı bu devirde çok mantıklı haraket ediyorsun düşünce ne bayıldım o parayı başka bir ihtiyacına harca daha iyi bencede
Ben senelerdir kendim boyuyorum. Hiç kimse de bana varoş demiyor. Aksine çok beğenen oluyor. Yengen bence kıskanç..
Yazsana
Hayır varoşluk değil bence sen takma yengen bir gün sana gelip saçını boyatmazsa bende bir şey bilmiyorum dermişim 😅
Ben saçımı hep kendim evde boyuyorum çünkü kuaförler pahalı artık bu durumda ben aman Allahım varoşşş oluyorum 😂😂
Kuaförde 80 tl ye boyatan arkadaşlarım varken yok zararsız, yok içindekiler vs dokunmayan baka baka, boyam 150 tl. Kim varoş oluyor bu durumda😂
Ay ne varoşluğu arkadaşlar saçmalamayın lütfen 😂 insan kendisi yapınca daha bi güzel geliyor gözüne bence. Ben kuaförde çalıştım 2 sene kadar başkasının saçlarını boyasam da kendi saçımı boyayamıyorum. Kendi saçını boyayanlara özeniyorum gerçekten
KS de varoş ilan edilmeyen ne kaldı acaba? 😂 varoşlukla değil bilinçle, deneyimle ilgisi var bu konunun 🙂
Fıkra güzel bu arada bunu fıkralaştıran yengenede tebriklerimi ilet 👌👌👌 Allah kolaylık versin sana :D
Çoğu kuaförden çok daha iyi boyadığına eminim niyeyse
Saçını kendi boyamak varoşluksa varoşum var mı bir diyeceğiniz😂
Kuaför olmama rağmen kendi saçımı kendim boyarim hemde evde ne alakası var
Hayır neden varoş olsun ki aksine daha iyidir el becerisi var demektir bu
Ben varoş değilim sadece becerikliyim. Elimden geliyorsa neden bi ton para vereyim.
Kendi evde saçlarını boyayamıyor oda beceriksizin önde gideni kendisine ilet bu lafımı.
Alakayı çözmeye çalışıyorum, ne alakası var ya... 😃
Ya o yengenin varoslugu ne olmus evde boyayinca benim gibi eldivensiz boyamayin yeter😅
Yıllardır kendim boyuyorum. Kimin ne düşündüğü umrumda değil. Takma sen de.
Benim de boyaya ihtiyacım var 😂😂
@CanBurakDerler sen kimsiniz? (Uyuz)
Sizi ilgilendirmez benim kim olduğum hanımefendiiii @amanoof
Bende kuaförde çalıştım ve kendim boyuyorum neresi varoşluk? Bunu diyen Yengen daha önce köyde yaşıyordur eminim ki hahahahah
Köyden indim şehre 😂
Boyle bi sacmalik mi olur ya :D tabiki de varos olmuyosun yengen kiskanmis olabilir ya da sakasina soyluyodur
kouför gitsem cok pahali boyattim desen enayimisin der kesin onada laf bulur gibime geldi
Becerikli olmak demek bence
Ne alakası var
Sanmıyorum, alakasız.
arkadaşla evde boyamak daha eğlenceli oluyo
Sen varoş değilsin ama yengen dengesiz.🤷
Hangi boyayı kullandınız?
Değildir tasarrufludur.
Sonradan görme yengenle muhabbeti kes
Hep kendim boyarım nalakaaa ya
Saçma soru değildir tabiki
Varoşluk değil bende kendim boyuyorum.
Cok da iyi yapıyorsunuz kimseye kulak asmayın