Ben çok makyaj yapmam. Rimel ruj bide küpeyi cok severim. Erkek arkadaşım rica etti ruj sürme erkekler farklı bakar diye onu dinledim cokta onemli degildi makyaj. O goruntulu arayınca tabi kendime özenirdim sacimi falan yapardım guzel geceliklerle falan acardim. Bana gelip ayrilinca sen süs köpeği gibi gez anca dedi. Baktım eski sevgilisi benden on kat daha makyajli daha bakımsız. Cok zoruma gitti degerimi anlar umarım.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç aklıma gelmedi bu haa güzelmiş kızlar için bu kullanılabilir aslında bundan sonra ben de türk kızlarına süs köpeği diyecem
Ben bir tek onun icin hazirlaniyordum sadece oclar der sende onlardan birisin anana da de
Bu zikko herifleri de niye adam yerine koyuyorsanız
Haklısın sadece onun icin hazırlanmayı seviyordum bunu duymak gururumu incitti
Kedi ciğer meselesi işte neyine takıldın bunun?
Hak etmemiş olmama..
İyi de lafı söyleyen kişi şu an senin hayatında olmayan sokaktaki her hangi biri ne derse desin.
ay bence sevgilin seni kisitlamaya calisiyo bi kadinin kendisine bakim yapmasi kendisini guzel hissetmek istedigi icin kimse boyle seyler diyemez demek ki sana saygi duymuyor hemen ayril ondan
Ayrilinca dedi zaten bide onun icin susleniyordum sus kopegi nedir..
birak onun icinde suslenme biz kizlar zaten guzeliz anca kendimiz icin susleniri
Sıkma canını sana bu kelimeyi söyleyen birisi için bence üzülme bile
Haklısın sadece onun icin hazırlanmayı seviyordum bunu duymak gururumu incitti
Sıkma canını ne zaman oldu bu olay
Iki gun falan oldu. Daha agirlarini da dedi. Mesela ben namusuna cok cok duskum biriyim ayrilimca sinirle geldi or.. spu dedi. Bende dayanamadim sende ocsun dedim.
Karaktersiz ya üzülme bunun gibi birisi için değmez yanj
bu ne yaaa
zihniyete bak
Maalesef.
bu odunlar yüzünden kalpler hep kırık, sonra iyi insanlara denk gelince bunlar gibi sanıyorlar,
ergen bu odunlar beyinleri mercimek kadar
Saskinim ya yrmin ederim insan bunu neden der
insan bunu neden der biliyormusun, gider ayak moral bozmak, istediğini alamadığı için kuyruk acısı
Haklısınız aslinda ben onu bide kale aliyodum rica ediyodu yapmiyodum sonra birden benim istedigim gibi biri olacaksin yok annem seni begenmez yemek yapmayi git ogren falan neler neler
ohaaaaaa bu ne yahu,
kölemi seçiyor kendine
kaç ay sürdü bu eziyet
2 aylik iliskiydi ama baya sevdim. Neler yasadim brnimde hatalaeim vardi cok alınganım bide zorla spvduruyordu kendine. Ayrilinca bide sen eski sevgilimin b. kunu ye o.. falan demeler brn hayatımın sokunu yasadim bixe eski sevgilisi bunu aldatmıs. Onun icin hazirlandjm diye süs köpegi dedi. Annemin karsisina duzgun cik derdi. Cinsellik konusmak istemedim diye askerlik arkadasin miyim diye ayrildi sonra ozur diledi ozrumu kabul etmiyorsan gider baskasiyla nisanlanirim annemin buldugu kizla dedi. O kızda hafız bu arada ona yakismiuor insallah daha kotusu cikar. Gecmisinde her turlu kari kiz var ben biriyle opustum diye seni bogarim demisti en sonlarda biraktimn gittim EN KOMIGI ALLAH BELANI VERSIN DEDIM DIYE ARKADASLARI BU KIZI AFFEDERSEN SLKSIN DEMISLER
iyi kurtulmuşsun
yoksa bu herifi hergün dövsen akıllanmaz mal
Evet en son dayanamadim ana avrat sövdüm biktim annesine begendirme cabasindan. Daha evlenmeden anneme alınıp tavir yaparsan bosarim dedi adam
yaa burdan küfür edemiyorum buna sen anla,
öküz güzel bir kadın bulmuş daha ne istiyor
Sevgilin mi diyor sana
Ayrilinca dedi iste.
Sen bunun için hazırlan oda gelip kıymetini bilmemiş canım boş ver kurtulmuşsun öylesinden iyide olmuş :)
Burdaki erkekler ondan bile kötü ne reziller
Genelleme yapmayalım da böyleleri denk geliyor işte tatlım ne yapacaksın işte