- Güzellik & Bakım konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar boy takıntılı ve uzun boylu erkeklere Allah gibi tapıp kısaları şeytan gibi taşlıyorlar diye ben de aynısını kadınlara yapacak değilim. Her hanımefendinin boyu kendince idealdir. Her çiçek aynı boyda mı ki her kadın olsun? Bence 1.60 gayet iyi umarım o da bayıldığı 1.90 üstü erkeği bulur...
13 Yorumla
Soran+1 yılYani yalan yok uzun boylu erkekler ilgimi çekiyor ama karakter sıfır beş para etmedikten sonra fiziksel özelliklerinin hiçbir değeri kalmaz gözümde
- +1 yıl
Size idealinizdeki kişiyle mutluluklar...
Soran+1 yılSağol
En İyi Cevaplar
Allahım yani başka bir derdiniz yok mu yahu, mesela azıcık acaba zeka düzeyim ne alemde diye sorgulayın, ayaklarım üzerinde nasıl dururum diye düşünün, keşke fiziki özelliğinizin derdi yerine karakter derdine düşseniz
24 Yorumla
Soran+1 yılKendi boyum ya bu. Kendi boyuma takıntı yaptım başkasına karşı böyle şeylere takılmıyorum zaten
Soran+1 yılBiliyorum mantıklı olan da dediğin gibi ama insan kendini daha iyi hissedince daha değişik oluyor. En son aşık olduğun kızın karakteri nasıldı mesela tam olarak
- Güzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılKizlarda 1.60 ideal ne kisa ne uzun 169-165 normal
Erkeklerde ise 1,70 ne uzun ne kisa
Ama
Bu uygulamada beyinsiz o kadar fazla ki 1.80 altına kabul etmiyorlar buna etmeyende 1.40 boyunca cüce kizlar27 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde 170'in altı kısa bence. 170 ideal
- +1 yıl
1.67 de olabilir erkek
Ben 1.70 im
Ama
Niye boy bu kadar önemli sende?
Niye taktın kafaya her şey dış görünüş boy mu tip yakısıklılık güzellik mi sende
Soran+1 yılHayır ya 167 de aynen kısa sayılmaz 170 e yakın. Ben kendi boyuma taktım erkeklerinki veya başkalarınkine değil.
- +1 yıl
Boy kac senin kilo kac
Soran+1 yıl160 boy. 50 kilo. 18 yaş. Dışarı çıktığımda herkesten kısa hissediyorum kendimi. Belki klioyu 48 falan yapınca az biraz uzun görünürüm😄
- +1 yıl
Kendine sen Afrika’da mi zannediyorsun ülkeye Suriyeliler bastığından beri senide etkilemiş yA da sende Suriyeliler sanırım aloooo bura Türkiye Suriye afkan değil afkanlılars yasaya yasaya göz zevkin değişmiş
Eskiden boy takıntım vardı ama artık yok tabi yine uzun olsun isterdim erkeğin ama olmasa da olur benim boyumdan beş on cm uzun olsun sıkıntı değil ben de 163 üm orta boyum boy önemli değil o kadar da karşıdaki iyi olduktan sonra
210 Yorumla
Soran+1 yıl@e4here45rgher ya boyun gayet ya uzun hangi kız kabul etmiyor bu boyu. Sevdiğin kızlar uzun boyluysa bilemem ama minyon tiplere fazla bile
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılTürkiye ortalamasına göre ben kısa demem.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır kısa değildir.
10 Yorumla
+1 yılnormalde kısa gibi hissetmiyorum ama sınıfta 186 insanların yanında kısa hissediyorum normal olarak 😭😭
12 Yorumla
Soran+1 yılBen 167 lerde kısa hissediyorum 😅😂
- +1 yıl
167 olan kız mı, kızsa olabilir
Bence kadında nasıl durduğu onemli. Bazen mesela kısa boylu da olsa kısa algısı vermeyen insanlar olabiliyor. Bacak boyuyla ilgili bu. Eğer bacak boyun kisa degilse gayet de kısa gibi durmazsin hoş görünürsün
10 YorumlaNeden son zamanlarda herkeste aşırı bir boy takıntısı var?
117 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim ben sadece kendi boyuma taktım
- +1 yıl
benim gibi 1.55 'sen oluyo :D
- +1 yıl
@üyeismimyokmlsf herkesin vardır bi güzelliği:))
- +1 yıl
@Gzz00 <33
- +1 yıl
@üyeismimyokmlsf ben insanlarin gereksiz takıntılarıni anlamıyorum hiç ya. Ben kısa boyluyum ve çoğunlukla kısa boylu erkeklerden hoşlandım ama ben kisayim uzun boylu biriyle olmaz düşüncesinden ötürü değildi 1 75 üstu ilgi çekici gelmiyor bana. Herkesin fikri zevki farklıdır. 175 altı erkek mi olur dusuncesi yüzünden hepsi 5 cm katıp da söylüyor insanları yalan söylemek mecburiyetinde bırakıyorlar. 175ten altı bir erkekten de 170 altı bir erkekten de hoşlandım ve katı düşünceleriyle insanları kirdiklarinin farkinda değil. Daha ziyade önemli olan insanın enerjisi bu hepsinden onemli
- +1 yıl
@Gzz00 haklısın
- +1 yıl
@üyeismimyokmlsf haklı olmak için dogmuşum😇
- +1 yıl
@üyeismimyokmlsf takma kimseyi olduğun gibi kabullen sev kendini senden başka bir tanecik daha yok😊
- +1 yıl
@üyeismimyokmlsf bence çok tatlısınız insanlar ne diyo boş ver. Kendileriyle ilgili problemlerini insanların da canını sıkarak çıkarma pesindeler öyle insanlar psikolojik boyutu işin
Soran+1 yıl@Gzz00 benim boy takıntım kendiliğinden olmadı. Liseyi bitirmeden bi süre önce biri ile tartışma yaşadım mesela. Araya benden nefret eden benimde sevmediğim kız girip dediki "1 metrelik boyu var bu m. a. lı mı ciddiye alıyorsun" dedi. Kendisi 165 falan ben 160. Hakareti zoruma gitmişti ama ben muhattap olup seviye düşürmek istemedim bi şey demedim o günden beri takıntılıyım boyuma
- +1 yıl
@Gzz00 teşekkür ederim çok naziksiniz <3
- +1 yıl
Benim de var öyle bi travmam dur ben de anlaticam😂 lisede hoşlandığım bir çocuk vardı kendisi de kısa boyluydu benden 5 cm falan uzundu en fazla. Bir akşam okul çıkışı servisteydik, boyum lisede bayağı kısaydı benim cocuk da servisteyken boyumla alay edecek bir şey soylemişti tutacağa yetişme konusundaydi sanirim unuttum ne söylediğini ama çok kötü bozulmuştum😂
Soran+1 yıl@Gzz00 evet insan bozuluyor ama aslında karşımızdakinin karaktersizliği kusur arayacak yer buluyorlar
+1 yılValla biz 1.90 lıkları bilmiyorum kısa kategorisinde sayıyorlar mı 😄
15 Yorumla
Soran+1 yıl😄
- +1 yıl
Bize en az 1.70 1.75
Soran+1 yılGenelde uzun boyluların sevgilileri kısa oluyor ama 😅
- +1 yıl
Aşk boy tanımaz çünkü 😊
Soran+1 yılBencede
Ortalama boy bence. Yani kısa sayılmamalı. Türkiyede yaşıyoruz, Türk insanı 160-175 genel olarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 164üm hangi kategori boy kesen kıyafet giyince olduğumdan kısa gösteriyor 150ymisim gibi oluyor
16 Yorumla
Soran+1 yılSen ortasın boyun çok iyi
Cevap sahibi+1 yılBelden kesen şeyler giymezsek daha kısa gösteriyor kötü duruyor ya onun dışında memnunum 160 ile 164 arası sadece 4 cmcik var zaten
Soran+1 yılEvet evet Bi de bol kıyafetler bize gitmiyor sanki. Yani en azından ben bacaklarım kalın olunca bol pantolon yakışmıyor dar olanlar hoş duruyor
Cevap sahibi+1 yılMaalesef ya ben tesettürlüyüm bi de çok zor bir kıyafetin yakışması
Soran+1 yılBelin inceyse. Beli belirten geri kısmı bol kıyafetler güzel durabilir aslında ama aşırı bol kıyafetlerden giyen tesettürlülerdensen maalesef birazcık kısa gösterebilir
Cevap sahibi+1 yılHaklısın:(
+1 yılBen 1.67yim 1.70 olmak isterdim ama bizim ülkemizin boy skalasına bakıldığında kızlar için 1.60 ideal bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn tatlı kız boyu 160 benimkide bu boylarda canım benim 😊
111 Yorumla
Soran+1 yılSen kaçsın peki kesin 180-190 falan😄 çünkü kısa boylu kızların sevgilisi hep uzun oluyor
Cevap sahibi+1 yılben 172
Soran+1 yılİyiyimiş yine
Cevap sahibi+1 yılsen 160 mısın
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yıl160 ım
Cevap sahibi+1 yılmaalesef deme boyun normal üzme kendini
Soran+1 yılSağol😇18 yaşımdayım bikaç yöntem spor ve kür denicem artık bu yaştan sonra uzarsa bikaç santim. Uzamazsa da böyle idare edicem hayata :D
Cevap sahibi+1 yılkendini olduğun gibi kabullen spor yap basket olma meyve ye balık yağı hapı kullan kemiklerin gelişir
Soran+1 yılBalık yağı hapını nerden bulabilirim
Cevap sahibi+1 yılEczanelerde olur
Benim boyum 1.68. Seninki gayet normal bence. Abartıyorlar insanlar boş ver sen onları.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılbodur tavuk her daim piliçtir boş ver gitsin
120 Yorumla- +1 yıl
@Gzz00 ıyyy ne şimdi?
- +1 yıl
@Gzz00 manasını anlamamış olman normal çocuksun:bodur tavuk her daim piliçtir=minyon yapılı kadın her zaman genç kız gibidir ama nerde sende o anlak?
şimdi bak işine haydi - +1 yıl
@Gzz00 bak işine dedim çocuk uzatma
- +1 yıl
soruyu soran sen değilsin sorandan çok yazdın bana, bana yazılma akranım değilsin yok ol şimdi ufaklık minik tavuk
- +1 yıl
@Gzz00 istedğin cümleyi kurabilrisin koş şimdi şikayet et umurumda değil
- +1 yıl
@Gzz00 hahahahaha anlamalıydım sugardaddy2cisin ama bana ters
- +1 yıl
@Gzz00 konuşulacak herhangi bir şey yok bence sence var mı? ufaklık
- +1 yıl
@Gzz00 işte onu yapamazsın yapacağın eylemlerden bahset bana çocuk
- +1 yıl
@Gzz00 hahahahhahahah yazık oluyor sana işte en kolay şey çamur at lekesi kalsın, kime bulaştığının farkında bile değilsin at çamurları bakalım, ama tekmem sert olur cümlelerini dikkatli kur
- +1 yıl
@Gzz00 elbette benim zira bana göre çocuk sayılacak yaştasınız ve kullandığınız cümlelerin anlamını bilerek ya da bilmeden suçlayıcı yazıyorsunuz sayfayı kirletiyoruz sizde bende yeter artık yazmayın dedim yazdınız ben cevapvermiyorum size artık
Kadınların niye boy takıntısı var ki 😂 her kadının bir alıcısı vardır. Kısa uzun farketmez.
10 Yorumla
+1 yılTürkiyede kadın boy ortalaması 1.63-64 olduğunu düşünürsek çokta bir şey fark etmiyor
10 Yorumla
+1 yılBence Normal kategoride. Türk erkekleri de çok uzun değil zaten genele vurduğunda.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 795 cevap paylaştı. 1.70 boyda kızı ben deve gibi görürüm kız dediğin minyon olcak ele avuca gelecek seveceksin onu deveyle hamster tatligi bir mı mesela 😅 hamster çok tatlı yiyesim gelio😋
10 Yorumla
+1 yılTürkiye ortalamasının üstünde diye biliyorum ortalama 1.58 ama kısa yine de :))
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye ortalamasina gore normal çünkü Türkiye erkeklerin ortalaması da 175 olduğu içinde uyumlu oluyor
10 Yorumla
+1 yılKısa la kızı altin altına neresine göreceksin neresine sokacaksın nereyi öpeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin boyun kaç? Abartma o kadar kısa değil 160
+1 yılBence kısa ama türk erkeklerinin boyu genelde 1.70 1.75 olduğu için aşırıda kısa sayılmaz , ben 1.74üm mesela bana da 1.70lik biri olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılorta bence bir topuklu giydin mi tam iyisin uzunlar topuklu giyemiyor
10 YorumlaYani 150ye göre uzun 170e göre de kısa. İkisinin arası olunca normal oluyor demek ki jfjjfg
00 Yorumla
+1 yıl165 üzeri olsa orta derim ama 160 kısa
12 Yorumla
Soran+1 yıl165 olsam iyi mi sence
- +1 yıl
İyidir evet
Güzellik & Bakım konusunda 457 cevap paylaştı. En uzun adamları bu kızlar kapıyor 😂
14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 😅😂
Soran+1 yılBende çok görüyorum burada. İnşallah karakteri iyi olsun da boyu o kadar önemli değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlarda 170 in altı kısa, 171-176 orta 177 ve üstü uzun. Erkeklerde 175 in altı kısa, üstü uzun bence.
10 Yorumla
+1 yılBoyum 196 kısa bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılBoyumu çalanı buldum😄
- +1 yıl
Dikkat etde başka birşeyini çaldırma 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yıl160 boyunda bir kızla birlikte olmak istiyorum bide ince belli olsun
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl36 ayak 75 meme 160 boy 47 -50 kg , hayır ketçap mayonez olmasın
Cevap sahibi+1 yıl@kinokiaa bakar benim neyim eksik
Soran+1 yılAyak 37 sorun olur mu dkkdıd Allahım yaa
Cevap sahibi+1 yılSorun olmaz 38 e kadar yolu var ajjaja
Cevap sahibi+1 yıl@kinokiaa 176 senin
Cevap sahibi+1 yıl@kinokiaa normal
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim icin en güzel boy. Minyon seviyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılSen kaçsın peki
Cevap sahibi+1 yıl174
Soran+1 yılUzunmuşsun
+1 yılKısa boy diyemeyiz orta boy oluyor
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılKisa-Orta arasi olabilir.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılKısa bence ama kızlara kısa gidiyor zaten
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 744 cevap paylaştı. Türkiye ye göre kızların boy ortalaması zaten 1.60
10 YorumlaKısa. 1.65 orta 1.70-75 ideal, 75 üzeri uzun.
10 Yorumla
+1 yılBence boyumuz ortalama 162 bende seviyorum
10 Yorumla
+1 yılKısa ama bunu kimse sorun etmez boya takılmayın
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 410 cevap paylaştı. Kısa sayılmaz, uzun da sayılmaz. Normal
10 YorumlaErkeklerde nasılsa kızlarda da öyle
10 Yorumla
+1 yılBence ideal bir boy oranı
10 YorumlaKızlarda boyun önemi yok
10 Yorumla
+1 yılDeğil Türkiye'de ma Avrupa'da kısa
10 YorumlaKiz dedigin zaten minyon ponçik olur
10 Yorumla
+1 yılAslında kısa oluyor ama neyse...
10 Yorumla
+1 yılorta iyi bence benim 164 yaw
10 YorumlaYani ideal boy diyelim 🫡
10 YorumlaOrta bence ama kime sorduğuna göre değişiir
10 YorumlaMinyon kadın güzeldir candır severim
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki orta bir boy
10 Yorumla
+1 yılTürkiye ortalamasına bakılırsa fena sayılmaz ☺️
10 Yorumla
+1 yılBenim boyum 1.53 😅
21 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorsan boyunu sıkıntı yok 😅😀
+1 yılKısasın
24 Yorumla
Soran+1 yılSen kaçsın
- +1 yıl
1.70
Soran+1 yılMaşallah
- +1 yıl
😂😂 saol canım
- Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yıl170 ve üzeri uzun katogori
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrta derim kısa 1.50 olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bence 170 ten uzun kızlar atıcı geliyor banada. Kadın naif narın olur erkek boylu olur.
00 Yorumla
+1 yılBana göre herkes kısa 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılSen 195 misin
- +1 yıl
2cm le kaçırdık 193
Soran+1 yılÇok farketti 😅
- +1 yıl
Öyle deme 159 ile 160 çok farklı 179 erkek kısa 180 uzun oyle sapıklar var en ufak milim bile önemli 😂
Soran+1 yılOnlar kafayı sıyırmışlar yaaaaa insan delirir öyle kişilerin yanında 😅
- Güzellik & Bakım konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılİdeal bence 160-170 arası
10 Yorumla
+1 yılMinyon baldan tatlıdır
10 YorumlaBenim boyum 1.61
40 Yorumlahobbit olma kıstası bence :)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılYok ya değil, kısa değiliz
00 Yorumla Hayır ortalama
00 Yorumla- Devamını Gör (80)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler