Güzellik & Bakım 19 yaşındayım. Sakalım ne zaman çıkar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar yaşım 19, sakalım bir türlü çıkmıyor yanaklar ve çene böyle Tüy var ama kalınlaşmıyor. Bıyık bölgem de aynı şekilde. Nasıl sakalım çıkar? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar size ne neden herkes çıkmasın diyor? Ben istiyorum? 19 yaşındayım. Sakalım ne zaman çıkar? Cevapla Sakal Soruları Bıyık Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hormon değerlerine baktır derim gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl normal çıktı baktırdım Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Jilet deneyebilirsin ama bırak bence doğal hali en iyisi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl dogal hali iyi felan degil hocam yas 19 16 gibi gorunuyorum. Jileti tersten mi vurayim? Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl Yoo onu kesinlikle yapma Yorumla Soran +1 yıl nasil yapayim peki Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kuru kuru jilet vur , sarımsak sür orman gibi çıkar 0 0 Yorumla
Haleck Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl zamanla çikar cok dert etme bizim arkadasın 22 yasinda cikmisti XD 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ben senin yaşındayken fena sakal vardi. Şimdi ki z kuşağı hep senin gibi... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cikmasin boyle cok tatlisin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl öyle diyorsun da sıkıntı küçük göstermekte Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seninle sevismek isyerdim ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sq bi Yorumla HAKAANN99 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
PolifonikOsuruk07 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Benim, gibi olmasini istermisin 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl keşke hacı Yorumla PolifonikOsuruk07 +1 yıl Full jilet vurman lazim her gün traş ol berbere git orada da vurdur gidince Yorumla Soran +1 yıl tersten vursam olur mu? Yorumla PolifonikOsuruk07 +1 yıl ters den vururma gerek yok zararli saten normal yap ama her gün yap yeterli zamanla cıkacaktır ama acele de etme hormona da bağli sakal hızlı cıkması Yorumla
Ayşeilmaz16 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Seneye çıkar 😂😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kanka gülüncek ne var onu anlamadım? Yorumla Ayşeilmaz16 +1 yıl Soru saçma bro ya 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl kizlar anlamaz kardeşim o yuzden konuşma Yorumla
mochiii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl çıkmasın boş ver 0 2 Yorumla Soran +1 yıl erkek olsan anlarsın nedemek istediğimi Yorumla mochiii +1 yıl wrkek olsam da alırdım bebim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hormon değerlerine baktır derim gadası
normal çıktı baktırdım
Jilet deneyebilirsin ama bırak bence doğal hali en iyisi
dogal hali iyi felan degil hocam yas 19 16 gibi gorunuyorum. Jileti tersten mi vurayim?
Yoo onu kesinlikle yapma
nasil yapayim peki
Kuru kuru jilet vur , sarımsak sür orman gibi çıkar
zamanla çikar cok dert etme bizim arkadasın 22 yasinda cikmisti XD
Ben senin yaşındayken fena sakal vardi. Şimdi ki z kuşağı hep senin gibi...
Cikmasin boyle cok tatlisin
öyle diyorsun da sıkıntı küçük göstermekte
Seninle sevismek isyerdim ya
sq bi
😂😂😂😂
Benim, gibi olmasini istermisin 😂
keşke hacı
Full jilet vurman lazim her gün traş ol berbere git orada da vurdur gidince
tersten vursam olur mu?
ters den vururma gerek yok zararli saten normal yap ama her gün yap yeterli zamanla cıkacaktır ama acele de etme hormona da bağli sakal hızlı cıkması
Seneye çıkar 😂😂
kanka gülüncek ne var onu anlamadım?
Soru saçma bro ya 😂😂
kizlar anlamaz kardeşim o yuzden konuşma
çıkmasın boş ver
erkek olsan anlarsın nedemek istediğimi
wrkek olsam da alırdım bebim
Sürekli jiler vur
Çıkmasın daha iyi