Fizigimde problem yok.
Saçımı nasıl yapmalıyım ne renk nasıl stil?
Yüz tipime ne gider?
Makyaj nasıl olmalı?
Saçımı nasıl yapmalıyım ne renk nasıl stil?
Yüz tipime ne gider?
Makyaj nasıl olmalı?
Güzellik biraz göreceli bir kavram. Tabii ki çoğu insan mukkemmelliyetcidir fakat bazen insanın giyimi karakteri bazı davranışları da onu güzel göstermekte ilgi çekmesinde baş rol oynar birbirini tamamlar. Güzellik bence sonsuz bir kavram ve tabii ki herkese göre değişken. Ben bakımlı olmaya inanıyorum ve herkesin aksine insanın kendine yakıştırdığını giymesini ve özgün bir davranış şekli olmasını önemsiyorum gerçekten güzelim deyince tek başına güzellik olmuyor görünmüyor yani bir davranışın ile çok itici biri de olabilirsin bunu demek istiyorum. Bakımlı olmaya gayret et ve giyimin kuşamınla kıyafetlerin içindekiyle karekterinin ahenk içinde olmasına önem ver o zaman dünyanın en güzel kadını sen olacaksın. Saygilar 🌸
Cevap
21Cevap
Bakımlı olarak başlayabilirsin
Bence bakım ve spor gerekli
Git god. blessesu instagram sayfasına gir. Oradaki kızlara benzemeye çalış.
Güzelsin kimse teklif etmesi falanla da ölçme herkes güzelliğine bakmıyor o kafayı bırakmanız lazım..
Biside yapma cirkinsen çirkin kalacan bakım falan hep boş hikaye yani bu bir acı gerçek belki estetik boya makyaj hafiften güzelleştirir ama çok degil
Saç modelin saç rwngin çok güzel teninede çok uygun ama saçlarını açarak kullan topuz yapma 😊
Profildeki sensen matruska gibisin:) Sacin dogal guzel. Abartili bir makyaja gerek yok, dogali guzel olur.
Matruşka?
Saçım salinca çok kotu duruyor bu arada.
Yüzüme ne yakışır birlmiyorun saçlarım çok yıpranmış ince telli ve kisa
Zaten güzelsin başka yapman gereken sadece dışarı çıktığında dikkat edilmek oda senin elimde
Demeki doğru yolda yürümüşsün zilli olmamışsın ondandır
Yok be aslında söylenecek çok şey var ama burada söyleyemiyorum maalesef @Amanoof
Canı sağolsun zaten hep doğruları söylemekten sözle dövenler oldu @Amanoof
Erkekler bacaklarını açan kızlara bakıyor @psiko90
Senle bunu aslında konuşmak lazım
Abartılı makyaj güzel olmaz düz ve açık saç iyi
Hiçbir şey yapmaman gerekir güzel kızsın
boydan görebilir miyiz
Ben de kız olmak istiyorum
Güler yüzlü sıcak kanlı cana yakın ol gerisi kolay
Yeterince güzelsin zaten gözlerin çakmak çakmak
Gayette tatlısın 🤭
Aşk acısı çek
Sil baştan..