1.78 boyunda 54 kiloyum söylerken bile çok utanıyorum boy kısaltma ameliyatı falan olmak istiyorum keşke kısa boylu olsaydım bıktım geçilen dalgalardan sevdiğim çocuk bile boyumla dalga geçti çok utandım 😔 bıktım insanların hep boyjn kaç demesinden çok kötüyüm arkadaşlar moral verin ameliyatı olmak istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle senin boyunla dalga geçen sevgilin olacak şahıs tam bir m*l. Takıntın üzerinden vuracak kadar adi biri belli, beğenmiyorsa kısalara yönelsin haspam. Yersiz kompleks yapıyorsun. Alay edenlere kulak asma. Aslında içten içe özeniyorlar sana, hele ki hemcinslerin çoğunlukla yürümekte zorlandıkları tuğla gibi topuklularla azıcık daha uzun görünmek için uğraşıyorlar. Devirin güzellik anlayışına göre gayet uygun boyun, giydiğini taşırsın, alımlısın. Sadece kilo alırsan az biraz, daha hoş olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Uzun kadınlar eğer zargana değilse emin ol çok daha çekici oluyor ki devasa değilsin 2 metre olsan neyse de. Fiziğin düzgün duruyorsa hiç yapma boş ver. Fiziğin kötüyse de spor falan yap. Boyun gayet iyi. Voleybolcu kadınlar itici mi sence hayır onlardan belki daha kısasın hatta bir araştır 1.78 olan kadınları kötü falan durmuyorlar.
00 Yorumla
+1 yıl178 boydan neden utanıyorsun ki?
012 Yorumla
Soran+1 yılBak yorumlara
- +1 yıl
25 tane yorum var
Soran+1 yılİnsanlar hep dalga geçiyor çünkü ölmeye bile hakkın yok diyolar
- +1 yıl
Saçmalama ya. Ki mbununla dalga geçer
Soran+1 yılBirsurü dalga geçen var yorumlarda keşke hiç doğmasaydın diyorum psikolojim bozuldu 😔😔
Soran+1 yılHadi sende moral versene hadi yok ya sende onlar gibi dalga geç hadi korkma
- +1 yıl
Bir insanın görünüşüyle dalga geçecek değilim ki uzun boylu bir kadın gayet çekici oluyor. Ben 175im, 177 sevgilim olduğu oldu benim
Soran+1 yıl1 77 sevgilin hiç utanmadı mi yani
- +1 yıl
Yahu neyinden utansın saçmalama sende gece gece
Soran+1 yılUtanmadı mi cevap versene
Soran+1 yılKız haliyle 1.77 olmaktan tabi
- +1 yıl
Ne?
Bundan utanılacak bir şe yok sacmalıyorsun
Senin de derdin çokmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşka dertlerim de var
Soran+1 yılAilevi çok sorunum var
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
60Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur 1.50 falan sana gider gadası
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan kendinde olmayanı ister hep , bende tam tersi senin boyunda olmayı ve daha kadınsı daha yaşımın insanı gibi durmayı isterdim. şu an 23 yaşındayım 10 yaşındaki yeğenim bile benimle aynı boyda ve genelde yaşımı daha küçük sanıyorlar bunun boyla alakası o kadar çok ki. sevgilimin ailesiyle tanışmaya gideceğim bu hafta sonu ve bu boy olayı yüzünden bile endişeliyim.. yengesi falan uzun , annesi bile uzun benden.. kardeşleri de uzunlar en azından hepsi bendem uzun..
Her şeyi geçtim minnak olunca girdiğin bir ortamda bile size merhaba , hoş geldiniz demeyi bile unutuyorlar çünkü siz aslında yoğsunuz gibi bir durum oluyor.
Halbuki senin gibi olsaydım kendimi daha özgüvenli hissederdim. Bence boyun sana verilmiş güzel şeylerden birisi.. kendini kötü hissetme bile.10 YorumlaBuna gördüğüm bir videodan örnek alarak yanıt vermek istiyorum. Bir kadın da senin gibi düşünerek, utanarak yaşıyormuş. Ve sonra gerçekten de istediği olmuş çünkü geçirdiği kazada bacaklarını kaybetmiş. Sen böyle güzelsin çünkü sensin. Neden var olduğun şekli değiştirme gereksinimi duyasın ki?
117 Yorumla
Soran+1 yılBen bazen boyumu seviyorum ama bazen insanlar zaten bir süre sonra bundan nefret etmemi sağlıyor yorumlara bak anlarsın
Soran+1 yılGördün mü
- +1 yıl
Yazan insanlar dalga geçmiş. Emin ol erkeklerin bile hoşlandığı bi durum uzun boy. Gereksiz yorumları ve çevrendeki insanları dikkate almamalısın. Kısa olsan kısa derler uzunsun uzun derler. Zayıfsan bu ne böyle kiloluysan çok yiyorsun. İnsanların derdi bitmez gerçekten bunları takıyor musun ya boş ver gitsin
Soran+1 yılSenin boyun kaç
Soran+1 yılBirsürü hayallerim vardı benim...
Soran+1 yılKeşke sen gibi olaydım
Soran+1 yılSosyal olmak mesela özgüvenli olmak ama boyum yüzümden olamıyorum
- +1 yıl
Aynı videoyu ben de izledim.. Tam da bunu yazacaktım siz yazmışsınız.
- +1 yıl
Bak demekki her şey nasıl zihinde değil mi ya.. çok enteresan
- +1 yıl
@Professore Kesinlikle öyle her şey beyinde bitiyor. Aslında kendi kendimize kuruyoruz iyi hissetmek de kötü hissetmek de bizim elimizde ya
- +1 yıl
Çok garip ya
- Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılBoy evet uzunmus ama o kadar kotu bir sey degil bence. Kotu olabilecek olan kilonuz. 54 o boy icin cok az, kilo almaniz iyi olur sizin icin. Uzun ve cok zayif dikkat cekebilir ve bu sebep de olabilir kotu hissetmenize. Kilo alinca fark edebilecegini dusunuyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılKilo alınca boy düzelmez ama
- +1 yıl
Oyle ama dikkat cekmesi az da olsa azalir. Boy kisaltma sansi pek olmadigindan bunun yardimi olabilir diye paylasmak istedim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff kendine gel ne kadar absürt bir soru bu
Senin gibi olmak isteyen ne kadar kız var haberin var mı senin?
Otur bu hâline şükret. Kilon ve boyun mükemmel, manken gibi kızsın afetsin fıstık gibisin 🤌🤌🫶🫶
12 Yorumla
Soran+1 yıl🥰
Cevap sahibi+1 yılGerçek düşüncemi söyledim 🫶 ben de senin gibi 54 kilo olmak istiyorum
Nasıl boy kısaltma ameliyatı olacan acaba? Saç tıraşı mı olduğunu sanıyorsun? Ne diyecen doktora abi altları komple kısaltalım üstlerden de hafif alalım yanları da sen ayarlarsın işte falan mı diyecen? Halinden memnun olmaya bak. Uzun olmak gayet güzel bir durum.
00 Yorumla
+1 yılbunun içinmi üzülüyosun ahbe sendeki boyun fazlasını dağıtcam desen millet kapıda kuyruğa girer sendeki boy aslında büyük bi nimet benim anlamadıgım sen milletle dalga gececek konumdayken nasıl alay edilen oldun onu çok merak ediyorum en basitinden sen kendi boyuna bal lan obit desen olay kapanır
00 YorumlaÜlke ortalaması 155 olunc biraz uzun olduğun gerçek ama öyle dalg geçilecek te bir durum yok. Hele sırf bu yüzden ameliyat falan düşünmeye basladiysan sen önce pisikologa görün. Boyunda sorun yok aklın sahip cik
05 Yorumla
Soran+1 yılPsikoloğa gidiyorum zaten
Soran+1 yıl@vitalife evet ben gidiyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni az çok anlıyorum, kadın olduğun için boyun sana fazla geliyor, topuklu ayakkabı giymek istesen giyemezsin uzun olan boyun daha da uzun olur. Ama bir şekilde kendinle barışık olman lazım. Çünkü senin özelliğin bu.
10 Yorumla
+1 yılKabullenip yararlarindan faydalanmaya baslayabilirsin ya da aynen bu sekilde omrunu zehredebilirsin sana kalmis
21 Yorumla
Soran+1 yılÖlmeyi kabullendim
İnsanlar uzun boy için ameliyat olurken bu neyin saçmalığı. 179 boyunda kız arkadaşım vardı. Bana göre fiziği ve boyu çok iyiydi. Umarım bir daha hayatıma birisi girerse yine aynı boy da birisi olur.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama ya ne var bunda utanacak ne güzel işte uzunsun manken gibi, herkes kısa olmak zorunda değil ya da herkes uzun olmak zorunda değil boyunuzu sevin.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar öyle demiyor ama
- +1 yıl
insanlar için yaşamıyorsun amaaa
Cok sanslisin. Yolda yurusen kafasini cevirip sana bakacak tipler burada bos bos salliyorlar. Bos ver. Yerden bitme olanlarin kiskancligi. Biz ailecek uzunuz. Ben 2’yim mesela:)
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔❤
+1 yılBence cok sanslisin. Ben hep Bella Hadid bakiyom veya baska mankenlere & cok güzel fizikleri var benim boyumsa 164 ama hep 170 olmak istemisimdir
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔❤❤
+1 yılAvrupa'ya gitsen normal karşılanırsın. Boy kısaltma ameliyatını duymadım hiç ama boy uzatma ameliyatını duydum ve düşünüyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılGidecek zaten böyle devam ederse
- +1 yıl
Bende kısa olduğum için utanıyorum ailen uzunsa yapacak bişey yok genetik işte
Soran+1 yılYok vallahi annem 1.62 babam 1.70
- +1 yıl
Benimde öyle boyları kısa değiller ama ben 1.68 olduğumdan psikolojim bozuldu seni de çok iyi anlıyorum. Geri kalan ömrümde bu boyda yaşayamam 15 yaşında filan zannediyorlar. Büyük ihtimalle boy uzatma ameliyatı olacağım onun için para biriktiriyorum.
+1 yılilgi toplamak ne kadar kolay kızlar için :D 2 tane üzgün surat emojisi hop 100 tane görüş güzelsin bilmem ne
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ķkk
- +1 yıl
hoşuna gitmedi mi herkes aa ne kadar güzel diyince :D
Soran+1 yılAz da olsa moralim düzeldi yalan değil
- +1 yıl
tabi eminim azıcıktır minnacık :D
+1 yılSenin gibi 180 boylarında bi kadında hep isyan etmiş keşke 150 lik kadın olsaydım demıs demıs en son kaza gecırıp omurilik felci ile sakat kaldı ve dedıgı şey Şu an 150 bir kadın oldum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa boş ver milletin ne dedigini ne takıyorsun? Kendini böyle kabullen ve çogu kızdan farklısın sonuçta hem fitsinde kilo alsan kilon belli olmaz sonuçta sende 1.90 biriyle filan evlenirsin iyi olur bu kadar takılmaya degmez şu ölümlü dünyada
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.90 birini neden bulcam ya😔
Cevap sahibi+1 yılBulursun illaki ya birsürü erkek var çıkar karşına hayırlı birisi
biraz kilo almayı denemelisin bence. ayrıyetten bende 1.74'üm. eskiden çok çekinirdim. şunu bilmelisin ki uzun kızlar her konuda 1-0 öndedir. hosteslik, polislik, sporcular, voleybolcular, mankenler hepsi senin boyunda. ben hiç kısa bi kızın bu işleri yaptığını görmedim. utanılcsk bişey yok. eğer gurununu inciten bi erkek olduysa da muhtemelen kendi boyu sana göre kısa olduğu içindir. insanları önemseme.
00 YorumlaBende 1.79 falan normal yani haline şükret sağlığın yerinde sağlığın olmasaydı ne olurdu düşün olmayanlar var
02 Yorumla
Soran+1 yılKalp rahatsızlığım var zaten
+1 yılUtanmalısın ve hemen boyunu kısaltma yollarını aramalısın
08 Yorumla
Soran+1 yılNedenini de söyle knk
Soran+1 yılArtık öyle düşünmüyorum utanmıyorum boyumdan 😊ama sen cüceliğinden utanabilirsin
- +1 yıl
Tamam utanırım yeter ki sen iste
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun
- +1 yıl
Öyle mi görünüyor oradan
Soran+1 yılUzun boy sevmiyor musun
Soran+1 yıltamam kk senin fikrin
- +1 yıl
Sen uzun mu seviyoraun
Kıskanıyorlardır bebeğim, saçmalama mis gibi boyun varmış. Neyi takıyorsun, seninle dalga geçen erkek zımbırtısına yol ver önüne bak.
00 YorumlaNey? Saçmalama Kemik mı kesilecek
Bana ver boyunu o zaman Ben çok kısayım
02 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçtim amilyatan
+1 yılHadi sen 178 sin ben senden 9 cm daha uzunum ben kendimi nereye saklıyim.😂
En iyisi mutlu olmak00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye ne guzel benim boyum 1.70 cok memnunum uzun olmak. ayricaliktir Allahin lütfudur iyimisin sen deme õyle senin gibi olmak isteyen birsuru insan var..
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 olsaydım da 1.77 olmak istemezdim valla
+1 yılHayir neden utaniyorsun cok güzel bence cok hos uzun kadinlar dahq bi havali brncr cok hos gercekten💕 hic öyle düsünme
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKanka ne gibi sorunlar yaşıyorsun sosyal hayatta VS
010 Yorumla
Soran+1 yılYa mesela herkes bakıyor yüzüme yüzüme hep boyun kaç diyorlar
Soran+1 yılÖs
Soran+1 yılÖzgüvenim kırıldı anladın mı
- +1 yıl
Kılık kıyafetten yana zorluk çekiyor musun bulmakta VS
Soran+1 yılHayır çekmiyorum
Soran+1 yıl@Sonjuri herkes mi kıskanıyor
- +1 yıl
O zman dert etme bu kadar uzun boylu kız yok piyasada zaten
Soran+1 yıl@Sonjuri senin kaç
Boyun bence idael spor yapıyorsan çok güzel gözükürsün yapmıyorsan önerim güzel bir gym ye gitmeni
01 YorumlaYorumlara biraz baktım da.. boyun değil de beynin sıkıntı
03 Yorumla
Soran+1 yılNapalım knk dalga geçenlere teşekkür mü edeyim?
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılSenin gibi susiyim mi yoksa. d
+1 yılne alaka manken gibi boyun var bakayım sana bi ben 190 ım
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmasaydım kardeş keşke olmasaydım manken o zaman
Soran+1 yılYorumlara bak anlarsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanların güzellik algısına uymak zorunda mısın ki bence uzun boylu kizlar çok güzel
Ne yaparsan yap insanlar konuşcak dalga geçicek bişey buluyor bence çok da takılma02 Yorumla
Soran+1 yılTek bu yorum iyi geldi bana 😔❤❤😔❤
Cevap sahibi+1 yılSevindim ❤️
- Güzellik & Bakım konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılUtan zaten yüzsüz insan içine nasıl çıkıyorsun rezalet. Ülkemizi rezil ettin
04 Yorumla
Soran+1 yılÜlke ne alaka anlamadım
- +1 yıl
Sus konuşmaya hakkın bile yok
Soran+1 yılOğlum sen nesin lan 1.60 levi
- +1 yıl
1.11 teyze
- Güzellik & Bakım konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılBen de 154 um keşke 2 3 parmak bacak boyum uzun olsaydı diyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok şanslısın sen
- +1 yıl
Hiç de değilim
Soran+1 yılUzun mu olmak isterdin yani
- +1 yıl
Evet mesela 163 162 164
Soran+1 yılO bile orta
Boyun kısa değil sadece Türkiye'de yaşıyorsun
11 Yorumla
+1 yıluzun boylu kız trend artık. kim ne diyecek sana
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende 1.70lerdeyim galibs
yani benim boyumda biri düşunürsem fena deilsin kilon boyuna göre az olabilir bence boş ver sana değer vermeyenleri umursama ameliyat olunca geçmiceklermi insanların sozune göre girme ameliyata bence
Tabi senin hayatın senin kararın00 Yorumla
+1 yılO boya o kilo kötü duruyordur. Bence kilo almaya çalış daha iyi olur ameliyattan.
00 YorumlaBence ol çünkü hiçbişeyin seni rahatsız etmeye hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılAt gibi hatunsun işte ne güzel istediğin kadar ye hep fit gözükür sun
00 Yorumla
+1 yılMillet uzun olsun der bu da nefret ediyor. Allah akıl fikir versin size
00 Yorumla
+1 yılsen yine iyisin 1.87 boy 60 kiloyum dalga geçen ile rast gelmedim uzun boy gibisi var mı yerden bitme değiliz en azından kimseye kafamızı yukarı kaldırıp bakmak durumunda kalmıyoruz...
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sen erkeksin o yüzden sana pek bir şey demezler
- +1 yıl
ne alakası var kadında daha hoş duruyor bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke benim boyum o kadar olsaydi, umarım soru troldür. Manken fiziğin var şikayet ediyorsun gerçekten comic.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılO dalga geçenlere de ki, hepiniz cahilsiniz. Cevap vermeye bile degmicek bir avuç aptal.
Soran+1 yılVar yorumlarda almanyadanselamlar1 diye biri
+1 yılAksine gayet iyi boyun var. Bende 1.70im ama keşke bir kaç cm daha uzun olmayı istiyorum
00 Yorumla
+1 yıl178 güzel bir boy. Ama kafaya çok takma 5 kilo alman gerek boyuna göre.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeyin error verdi. Uzun boy avantajdir eger g*rizekali değilsen.
02 Yorumla
Soran+1 yılKnk ne avantajı var söyle
Soran+1 yılSen uzunnboy mu seviyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılMankenlerin hepsi uzun. Senle dalga geçiyorsa sende geç paraşütle yataktan atlıyorsun falan de.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtalamadan uzunsun diye boyle dusunme her halinle güzelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol sende
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan kendinle barışık olmalı. Kısa da olabilirsin uzun da. Manken gibi kızsın. Benimde boyum kısa diye dalga geçerlerdi. İnsanları takma.
00 Yorumla
+1 yılÖyle düşünme Allah vergisi sonuçta aşırı uzun değilsinki.
04 Yorumla
Soran+1 yılVermeseydi keşkee keşke
- +1 yıl
Kısa boylu kızlarda senin gibi olmak istiyor. Bardağın dolu tarafından bakmak lazım
Soran+1 yılAllah vermeseydi keşke kardeş yaratmasaydı da
- +1 yıl
https://youtu.be/sfkLZ4Ljjbo
Şu kadında senin gibi boyunun uzunluğundan şikayetçiymiş. İzlemeni tavsiye ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanma canım 🙂
Boyun çok iyi sadece biraz kilo alderim.
65kilo senin boya ideal
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞunu da deyim illaki hep erkek uzun kız kısa olacak diye bi kural yokk.
Kız da sevgilisinden uzun olabilir.
Bunu takma derim hem kimi kizlar da keşke uzun olsaydım diyor.
saçmalamaya ya ben sahşen uzun boydan etkilenirim sallama onları bir çok kişi de vardır etkilenen. hem fiziğinde iyi dediğine göre 1.78 55 spor yap peşinden koşsunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah sana onu uygun görmüş sağlığınla oynamaya değmez boş ver insanların ne dediğini
00 Yorumla
+1 yılKafayı yemişsiniz yemin ederim ne güzel boyun var işte
00 Yorumla
+1 yılla yuru erkek olupta kadına benzemeye calısan senı
04 Yorumla
Soran+1 yılKes sesini
- +1 yıl
yürrü abim benim
Soran+1 yılMal
- +1 yıl
terbıyesız mahmut abım
+1 yılNiye uzun boy utanılcak biseymi uzun ya da kısa farketmez gerçi hic biri utanılcak bisey degil
03 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara bak anlarsın kardeş
Soran+1 yılBaktın mı
Soran+1 yılBıktım hep dalga geçıyolar
+1 yılavutmak moral vermek için falan söylemiyorum bildiğin mükemmelsin
010 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun kardeş
Soran+1 yılCevap versene kardeş
- +1 yıl
hayır çok ciddiyim uzun incesin manken gibi
Soran+1 yılO zaman keşke manken olmasaydım oldu mu var olmasaydım keşke
- +1 yıl
ya saçmalama. yazsana bana
Soran+1 yılOlmasaydım keşke
Soran+1 yılNerelisin sen
- +1 yıl
Ankara . sen?
Soran+1 yılAdıyaman
- +1 yıl
uzakmış
Gizli Üye(18-24)+1 yılGayet yerinde boyun sorun yok zaten hormonel bişey burada kötü diyenleri takma kıskanıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes mi kıskanıyor
Cevap sahibi+1 yılBen bilemem ama bence boyun iyi kendini komplekse sokma
1 yılAy deliye bak ben 1.55im ben utaniyorum kisayim diye
00 Yorumla
+1 yılBiraz daha kilo alip kivrimli bir yapida olsan daha hos ve kolay olur
00 Yorumla
+1 yıl195 boyunda erkek olarak boy kilon cok guzel
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Boyum 1.78 ve boyumdan çok utanıyorum. Boy kısaltma ameliyatı olmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler