Ne güzel ne çirkin kategorisinde miyim? Umarım böyledir :)

Ne güzel ne çirkin kategorisinde miyim? Umarım böyledir :)

Yani ortalama nedir bilemem ama güzel görünüyorsun ve güzellik insanın Bakışında olan bir şeydir Güzel bakan güzel görür Bu sebepten Ben güzel miyim deme güzel bakışlılar zaten kendini belli edecektir ve asla ve asla böyle bir soruyu sorma özgüvensiz olduğunu gösterir bu yapma kendine bunu
Bence tatlısın, kaşları biraz almanı tavsiye ederim, gözler güzel dudaklar güzel kaşlar daha ince ve kısa olsa bence daha çok dikkat çeker diğer güzellikler
Cevap
120Cevap
Evet iyi çıkmışsınız
Size abla tavsiyesi dikkate alırsınız almazsınız bilemem, hayatınız boyunca eşinize dahi bu soruyu sormayın. Güzelsiniz veya değilsiniz kime göre güzelsiniz kime gore degilsiniz, bunun ölçüsünü kim belirleyecek. Odağınız güzelliğiniz degil fikirleriniz, hedefleriniz, karakteriniz olsun.
Bence ortalamanın üzerindesiniz. cildiniz temiz, elleriniz güzel. Sadece gözlüğü çıkarıp lens taksanız o bile cok fark eder. Kaslarınıza dokunmayın bence bozarsınız. Toparlamak isterseniz de bilen biri yapsın ama inceltmeyin kas sekliniz cok güzel
Teşekkür ederim, çok incesiniz🥰💐
İşte böyle faydalı yorum 👍👏 gözlüğü çıkarması nasıl etki ediyor bu arada merak ettim
@Professore Burnum küçüklüğümden beri gözlük taktığım için ona göre şekil aldı. Çıkarınca kendimi çok kötü hissediyorum.
Yorumu yapana sormuştum ama olsun 😄
@Professore Gözlük seçimi güzel olduğu için yüzüne yakışmış ama ben genel olarak kadın ve erkek fark etmeden insanların gözlüklüksüz daha güzel göründüğünü düşünüyorum. Keske gözlük kullanmak zorunda kalmasak.. Ben seffaf lens kullanmayı tercih ettim.
La kutunun içinde hıyar çıkartığ AĞĞĞĞHH diye bağıran çocuk vardı ya onun kız versiyonu gibisin 😂😂
Ya benzeten birkaç kişi daha olmuştu :D
Yaşı senden çok büyük, beyni belli komutlarla çalışan insanlarla dolu ortamlara bir daha fotoğrafını atmamanı temenni ederek, masumsun güzelsin diyorum.
Yüzün güzel yaşın küçük duruyor yaş aldıkça artacak güzelliğin. Beybi face yüzün var. Ortalama üstü duruyorsun. Yüzün çok tatlı duruyor diyim
Süt gibi tatlı bir kızsın çok kuçüksün daha oturacak yüzün tarzın.. dusunme bunları kimsenin onayina ihtiyacın yok guzelsin.
İyi bak böyle en iyisi Ağır makyaj yok beğendirmek için açılıp saçılmak yok doğal hal bide beğenen olur. Zaten en sade halinle beğensinler seni kendini kandıranlardan olmassın bu halimle bile beğendiyse gerçekten beğenilmişimdir dersin 👍
Ne duymak istiyorsun çirkin olmadığını mı o kadar önemli mi kim ne düşündüğü kendini güzel buluyorsan konu kapanmıştır
Hafif pembemsi bir far güzelce kapatılmış göz altları güzel bşr eyeline ve çekik sğrülmüş maskara taranmış kaşlar hafif kontür ğstüne bşraz alllık aydınlatılmış alın göz pınarları ve dudak kalemi lip balmla da cilalandımı tamamdırr
Bunları benim arabaya yapsam 350 bine satarım zaten 200 binlik arabayı.
evet ortalama güzellikte kızsın hatta çok hoşsun.
Doğal bir güzelliğin var ben çok beğendim. Benim gözümde kesinlikle ortalamanın üstündesinizz
Yoo o kategoride değilsin bence maşallah gayette güzelsin kardeşim. Millet makyajla güzelleşmeye çalışıyo sen ise doğal olmana rağmen güzelsin. Rabim kaderinide güzel etsin ( amin)
Canım benim, çok güvenilmrz bir ortamdayız. Paylaşma fotoğraflarını…
ortalama ya da güzel. ama kesinlikle çirkin değilsin
Gözlerin dudakların ve ellerin çok güzel. Eğer fotoda oynama yoksa tenin de çok güzel ve tertemiz
Saçını aç
Gözlüğü çıkar (lens takabilirsin)
Kaşlarını biraz al
Biraz makyaj yap
Peşinde köpek olur erkekler.
Erkekleri peşime nasıl köpek edebileceğimi biliyorum ki bu çok kolay ama bunu tercih etmiyorum ruhen. Böyle şeylere gerek yok, güzel bir sohbet muhabbet olsun yeter. Hem eşarbım dinimin bir gereği. Anlayışlı insan beni bununla da sever. Teşekkür ederim görüşünüz için.
erkekleri nasıl köpek edeceğini biliyomuş puhahah :D
@güneşlihava60 amacım güldürmek değildi ama siz bilirsiniz, umarım hep gülersiniz. Çünkü yorum yapmak size göre değil iyi akşamlar
saol canım ;)
Bence güzelsinnn, hem daha yüzün de toparlanacak kötü yorumlara aldırma🌸
ortalamanın bitık altı ama bi tık çok abartılı bir durum yok yerde kalmazsın bu ülkede damacanaya yan bakıyor millet senin kapında kuyruk olurlar
ortasın, güzel diyen kızlar çirkin olduğu için değerlerini artırıp kendilerini orta sanmak istiyorlar. Gayet ortasın, çok güzel falan değilsin
Bu biraz sert oldu gibi
gerçekçi olmaya çalışıyorum :D
Çok kabasın
Bence hiçbir "çirkin" kız överken bunu düşünmemiştir. Tamam insanlar kötü ama bu kadar da değil haniii🤠
duymak istediğinizi söylemek zorunda değilim, iyi geceler.
Sorduğu sorulara bak aw bide gelmiş burada tatava yapıyor
@Bilgilikız58 sen de profil resmine bak önce :D hahahah gören anlamıştır ne demek istediğimi
Vasatın altı
https://www.youtube.com/embed/MVROBI-MHhYCok guzelsin sadece kaşlarını biraz düzeltmen lazım
Kaslarim boyle ya nasil duzeltecegimi bilemiyorum duzeltmekten kastin inceltmek mi sekil vermek mi? Tesekkurlerrrr💐
Şekil vermek, ince kaş yüzüne gitmez senin. Sadece dağınık tarafları cımbızla bi elden geçirsen olur. Ama güzelliğini engellemiyorlar ya böyle çok duru bi güzelliğin var.
Teşekkür ederim, sonuç facia olmaz inşallah😌
Sakin kaslarla oynama
Evet daha çok masum ve doğal güzellik
Peki ben ( soldaki) 😂😂😂
Bence çok tatlısın ve çok çok çok ve gene çok ve bil bakalım gene ne evettt doğru cevap gene çok güzelsin 💕
Oysh masumiyetini yerim senin. Masum güzelliğin nefes kesici. Yüzün dudakların gözlerin çok güzeller.
Bence ortalamanın üzeri. 7 verirdim yani 10 üzerinden.
Kendime 3 veriyorum o da ağzım burnum filan var diye yani 😂 😂
Kendini bi sınıfa koyma bence gayet guzelsin milletin dedigi degil senin ne hissettigin önemli bendede var bu birine sorma huyu
Herkesin kendine has güzelliği vardır güzel yanlarını ortaya çıkaracak dokunuşlar lazım sadece
Daha alımlı olabilirsin çirkin biri değilsin. Ortalamasın ama çok rahat ortalama üzerine çıkacak bi tipin var. :D
Yüz hatların çok güzel gerçekten güzel bir yüzün var biraz makyajda yaparsan mis gibi olursun
Sen hisse senedi gibi sonradan değerlenecek bi tipsin. Seni şimdi alan ucuza alır kelepir fiyatına 😂 ilerde alamaz
😀😀😀
Hâlâ tipi vs kafasına takan var mk ne malsınız ya. Sizi tipinize göre seveceklerse sevmesinler abi
Evet insanların önyargısı buna göre oluşuyor. Sosyal platformların çoğunu incelerseniz bunun varlığına bir kanıttır. Siz öyle düşünüyor olabilirsiniz ben de insanlara öyle yaklaşıyorum ama çoğunluk maalesef psikolojimizi etkileyen.
Tipe bakarak gidenlerin sonunu görüyoruz bacım
Bu arada çirkin falan değilsin. Kendini beğendirmek için de çabalama seni olduğun gibi sevsin seven sevmeyene kapıyı göster
Dikkat çekici değilsin ama evde kalmazsın cirkinde değilsin cunku
Maşallah, ortalamanın üzerindesin. Cildin çok pürüzsüz çıkmış üstelik.
Herkesin kendine özgü bir güzelliği vardır ayrıca güzellik göreceli bir kavramdır.
Böyle Resimler koyarak sorma çünkü hemen sapık abazalar dolusuyor güzelsin Maşallah 😊
Gayer tatlı çıtı piti kızsın 😉 fıstık seni. Çok güzelsin
Gönlün de yüzün kadar güzelse, muhteşemsin...
Dudaklar 👄 muhteşem. Eller çok zarif narin 👍
Okul öncesi öğretmenliği aile baskısıyla kapanma kısa chasterfiled = türbanlı sümeyye
Abaza birinci sınıf yüksek lisans- aileden terbiye görememe müslüman değerli kınama-murattı rosso= çaycı hüseyin
Profil fotosu koyacak özgüveni olmayan gece mavisi lakaplı her akşam düzenli dişlerini fırçalayan benzin kaçakçısı siiirtli kürt
Koyduğu profil fotoğrafıyla özgüvenli olduğunu gösterdiğini sanan- kürt olmamama rağmen ırkçılık yapmaktan gocunmayan- yaşam amacınu bilmeyen- kafadan kontak
Boş klavye delikanlılığı dediğimiz olay senin ki ! Bilmeden yargılama, önyargı dosyanı önümüze serseler burdan avusturalyaya kadar yolu var. Biraz adam olun adam. Senden başka şöyle cümleler kuran var mı şu yorumlarda ya
Bababababa havuç kafaya bak sen ne kelimlerde bilirmiş aman da aman seni 72 cm lik bijon anahtarıyla döverim kaybol şurdan sana mı sorucağım ulan ne yapacağımi ben 21 yaşında aslan gibi delikanlıyım
Daha yeni gördüm cevap yazdığını hahahahah 21 yaşında olduğun belli zaten
Sanalcı çıtır imana geldi he gayet güzel olmuş
Küçüksün o yüzden yüz hatların oturmamış belli
Aman aman değil güzel bakan güzel görür nerden baktığına bağlı.
Yüz hatların gayet güzel, cildin temiz pürüzsüz. Daha ne olsun
Gayet hoşsun ama kaş yapın yüzüne uygun değil bence şeklinde bir değişiklik yaptırabilirsin
Bubresmi buraya atarak büyük bir hata yaptığının umarım farkındasındır. Çünkü silemeyeceksin ve abazan dolu bir site yazık.
Silebiliyorum.
Silsene yapabiliyorsan. Süper soru seçilmiş. Süper sorular silinmiyor. Dene de gör.
Bunu bilmiyordum, haklısınız.
Bu resim sürekli burada kalacak. Yazık cidden.
Aaaa eski sevgilimin tıpa tıp aynısı ajsdjskajka hayır çirkin değilsin ortalama diyelim
Knk iyi guzel hossun da boynumuz tutuldu yaa anlamak icin sunu bi duz atsaydin keske.. dfkgdfg
Ortalama üstü güzellikte, aşırı tatlılıkla, kalplerin en ortasındasın 💖
bakış açısına göre değişir güzel bakan göz güzel görürü sana bakan kişinin zihniyetine göre değişir aslında bana kalırsa her insan güzeldir sende güzelsin
Doğal donunulmamis saf güzellik mesela ufak tefek dokunuslar yapsan makyaj kaş serum zart zurt vs. iste çekici güzel olursun o zaman güzellik değişir aslında ama güzelsin 😊
Çok çirkin değilsin, çok güzel de değilsin. Bence ideali de bu. Ben de öyleyim wjejekrj
Cok masum bir yüzün var
Güzelliğüni bilmem ama, böyle bir yerde fotoğrafını paylaşacak kadar şuursuzsan, ortalamanın altında bir akşa sahip olduğun kesin
O değilde bu şekilde nasıl fotoğraf paylaşıyoruz burada. Ben fotoğraf seç diyorum, galeride resime tıklıyorum ama seçilmiyor
bence cok guzelsin aksini soyleyen kendin bile olsa inanma
Aksini söyleyen kendin bile olsa inanma::))) Vay be, teşekkür ederim
Maşallah çok masum bir güzelliğin var👌
GÜZELSİN MUHTESEMSSİN SORMAN HATA
Bebeğim fıstık gibisin
Çok güzelsin, yüzün çok masum duruyor.😇❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?