Aşk İlişkileri Güzel miyim acaba? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Laf atan yavşayan oluyor ama hiç sevgilim olmadı 18 yaşındayım bu arada Güncellemeler+1 yıl Görmeden bilemiyorum ki diyenler sq gidin Güzel miyim acaba? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sevgilinin olup olması senin elinde laf atan yavşayan oluyorsa demek ki güzelsin sadece senin tercih edebileceğin biri denk gelmemiş. 0 0 Yorumla
WarandPeace Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Saçın uzunsa tamam kız erkek dinlemeden laf atıyorlar. Kendimden onaylı 0 0 Yorumla
parçaçı10 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. görmeden bilemeyen de ne bileyim yani.Bence çok güzelsin tü tü tü maşallah. huuuaaakk tüğk 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Laf atıp yavşama olayının güzellikle bir alakası yok, karşı tarafın yavşk olmasıyla alakası var 0 0 Yorumla
BOSS4 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Nefes alman yeterli zaten laf atmalari için diğeri için bilemem 0 0 Yorumla
shadowo Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzelsin demekki vücudun ölçüleri de daha çok etken laf atilmaya 0 1 Yorumla shadowo +1 yıl Görmeye gerek bile yok laf atiyorlarsa. Sabah libidosu tavan zaten tasirma 🤭🤭🤭 Yorumla
Hiper-Assasin Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kanka bu ülkede çirkine bile yürüyorlar. Görmeden bilemeyiz. 🤡 0 1 Yorumla Hiper-Assasin +1 yıl Sektitip gitmiyorum çünkü gerçekleri söyledim. Abazaca bir niyetim yoktu kanka ama sen bilirsin 😛 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl olur olur, ergenlikte olmamışsa da salla. bu saatten sonra hızlanır işler, biri gelir biri gider sen de şaşırırsın 0 0 Yorumla
DryCornStalk Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Valla artık hemcinslerimin yaşamadığı kimse kalmadı bilemiyorum 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Görmeden nasıl bilelim? 0 0 Yorumla
Odunlukyapma Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Olmasın ya boş ver baba da yakışıklısın dedi kızlar erkekler ama sevgilim olmadı yani kimseyle çıkmadım 0 0 Yorumla
fsbdk Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ee bende 20 yaşına gireceğim şubatta benim de olmadı 0 0 Yorumla
Sexgili Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Laf atan yavsayan oluyorsa senden guzeli yoktur dunya guzeli sensindir 0 0 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Anne karnında sevgilin olamaz zaten normal. 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Görmeden yorum yapamayız 0 0 Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Neye göre yorumlayacağız knk 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Çok havalımı görüntün belki ondan yaklaşmıyorlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla kanarya001907 +1 yıl Terslersin reddedersin diye biraz daha mülayim ol Yorumla Soran +1 yıl Tersliyorum evet Yorumla kanarya001907 +1 yıl Hem tersleyip hem sevgili bulman tezat değilmi? Yorumla
Cracks Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. O zaman kesin güzelsin 0 0 Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Beynini zkim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Gel si.. k Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Nasıl bilelim knk görmeden 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,7b cevap paylaştı. Dünya güzelisin 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Resmin yok 0 0 Yorumla
Ömür_gnş Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Gençsin tabiki güzelsindir 0 1 Yorumla emre_9 +1 yıl Sende öylesin Yorumla
dilankız Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Belki 0 0 Yorumla
Emrah198519851985 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Görmesen bilemiyorum ki 0 0 Yorumla
AlfaErr Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 638 cevap paylaştı. Çok çirkinsin 0 0 Yorumla
Qanndemir35 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Acele etme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayat hızlı ama Yorumla Qanndemir35 +1 yıl Zor biri midin5 Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla Qanndemir35 +1 yıl Bu dönemde beklenti fsrklı olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Sevgilinin olup olması senin elinde laf atan yavşayan oluyorsa demek ki güzelsin sadece senin tercih edebileceğin biri denk gelmemiş.
Saçın uzunsa tamam kız erkek dinlemeden laf atıyorlar. Kendimden onaylı
görmeden bilemeyen de ne bileyim yani.
Bence çok güzelsin tü tü tü maşallah. huuuaaakk tüğk
Laf atıp yavşama olayının güzellikle bir alakası yok, karşı tarafın yavşk olmasıyla alakası var
Nefes alman yeterli zaten laf atmalari için diğeri için bilemem
Güzelsin demekki vücudun ölçüleri de daha çok etken laf atilmaya
Görmeye gerek bile yok laf atiyorlarsa. Sabah libidosu tavan zaten tasirma 🤭🤭🤭
Kanka bu ülkede çirkine bile yürüyorlar. Görmeden bilemeyiz. 🤡
Sektitip gitmiyorum çünkü gerçekleri söyledim. Abazaca bir niyetim yoktu kanka ama sen bilirsin 😛
olur olur, ergenlikte olmamışsa da salla. bu saatten sonra hızlanır işler, biri gelir biri gider sen de şaşırırsın
Valla artık hemcinslerimin yaşamadığı kimse kalmadı bilemiyorum
Görmeden nasıl bilelim?
Olmasın ya boş ver baba da yakışıklısın dedi kızlar erkekler ama sevgilim olmadı yani kimseyle çıkmadım
Ee bende 20 yaşına gireceğim şubatta benim de olmadı
Laf atan yavsayan oluyorsa senden guzeli yoktur dunya guzeli sensindir
Anne karnında sevgilin olamaz zaten normal.
z kuşağı kızları güzeldir
Görmeden yorum yapamayız
laf artıklarına göre guzelsindir
Tasaklarimi yala kezban
Neye göre yorumlayacağız knk
bizimkilerin abazalığıdır
Bize de çok düşen oldu ama sonuç 0
Çok havalımı görüntün belki ondan yaklaşmıyorlar
Evet
Terslersin reddedersin diye biraz daha mülayim ol
Tersliyorum evet
Hem tersleyip hem sevgili bulman tezat değilmi?
O zaman kesin güzelsin
Olur birgun daha yasin genç 🙂
Beynini zkim
Gel si.. k
Nasıl bilelim knk görmeden
Nerden bileyimki ama guzelliğini
resmin bile yok
Sorun aptl olman
Dünya güzelisin
Resmin yok
güzelsindir
Nerden bilelim güzel misin değil misin