Alışveriş & Hediyeler İki parfüm arasında kaldım sizce hangisi daha iyi? goksuakcyyy Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yves saint laurent - Libre Yves saint laurent - Black Opium Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İki parfüm arasında kaldım sizce hangisi daha iyi? Cevapla Parfüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Minirea Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Librenin kadınsı hoş bir kokusu var imza koku bile yapabilirsin 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 47,3b cevap paylaştı. Yves saint laurent - Libre bence 0 0 Yorumla
eazylover Takip Et Master Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 976 cevap paylaştı. Black opium kullanma sokaktaki kızların %80 i o kokuyor 😹 libre al ama o da çok kadınsı haberin olsun 27 yaş üstüysen al 1 5 Yorumla goksuakcyyy +1 yıl 24 yaşındayım 😅 önerebileceğin başka parfüm var mı peki Yorumla eazylover +1 yıl Nasıl kokular hoşuna gidiyor Yorumla goksuakcyyy +1 yıl daha çok pudra olabilir Yorumla eazylover +1 yıl VS tease seversin o zaman Yorumla goksuakcyyy +1 yıl teşekkür ederim Yorumla
Agsggshshsshd Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Libreyi denemedimm black opium bi aralar hastasıydım da insan sıkılıyo bee 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 421 cevap paylaştı. B yi kullanmistim, agir geldi bana. 1. Yi bilemedim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl fiyatı? 0 3 Yorumla goksuakcyyy +1 yıl Fiyatı boyutuna göre değişiyor şu an trendyolda 50 ml olanları 650 tl civarı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nasıl alabiliyorsunuz ya.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok pahalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Librenin kadınsı hoş bir kokusu var imza koku bile yapabilirsin
Yves saint laurent - Libre bence
Black opium kullanma sokaktaki kızların %80 i o kokuyor 😹 libre al ama o da çok kadınsı haberin olsun 27 yaş üstüysen al
24 yaşındayım 😅 önerebileceğin başka parfüm var mı peki
Nasıl kokular hoşuna gidiyor
daha çok pudra olabilir
VS tease seversin o zaman
teşekkür ederim
Libreyi denemedimm black opium bi aralar hastasıydım da insan sıkılıyo bee
B yi kullanmistim, agir geldi bana. 1. Yi bilemedim.
İkisini de bilmiyorum
Black opium bayağı iyi. Kesinlikle öneririm ben
fiyatı?
Fiyatı boyutuna göre değişiyor şu an trendyolda 50 ml olanları 650 tl civarı
nasıl alabiliyorsunuz ya..
çok pahalı
B şıkkı
Black