Armani si intense, Burberry weekend, black opium, armani in love with you, burberry london, burberry brit pour femme, calvin klein beauty.
İnternetten kör alış yapıp orjinal parfüm alacağım ama hangisini alsam bilemiyorum fikri olan var mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Armani si intense, Burberry weekend, black opium, armani in love with you, burberry london, burberry brit pour femme, calvin klein beauty.
İnternetten kör alış yapıp orjinal parfüm alacağım ama hangisini alsam bilemiyorum fikri olan var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
https://www.fragrantica.com/ bu siteden parfümlerin notalarına bakmak kendine hitap edeni seçmende yardımcı olur ama mağazaya gidip koklamadan alma bence yine de
Bu siteyi biliyorum ama şimdiye kadar ortak beğenilen parfümleri deneyip hiç beğenmedim fjfkkdk ya evet mağazada denemek en mantıklısı ama benim parfümü tam anlamam için 1 gün geçirmem lazım mağazada denesem bile ilk açılışta hiçbir parfümü beğenmiyorum
yine de denemeden alma başkasının muhteşem dediğini sen hiç beğenmeyebilirsin acele etme almak için bence
sonuçta bayağı pahalı oluyor parfüm fiyatları boşa gitmesin şimdi ghjk
black opiumu denemiştim sanırım. hatırlayamadım ama sevmediğim bir şeyi kullanmam. yinede daha iyi bilen biri cevaplar inş
Black opium
Çok şekerli baş ağrıtan kokuları sevmiyorum black opium için çok şekerli diyolar öyle mi?
Çok tatli ama rahatsız etmiyr
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!