Normalde 75 c sütyen giyiyordum artık dar geliyor neden bilmiyorum 80 olur gibi geliyor ev metre karesini ölcen metre ne kadar doğru bilmiyorum 80 cıkıyor ama a, b, c, kulpları var 80 a sipariş ettim ama olup olmayacagından da emin degilim 80 a Beden çevresi 90 tarzı şeyler deniliyor pek anlamıyorum internet modellerinin düm düz gögüsleri oluyor ama 85 vs oluyor benim gögüslerim ise dolgun baya orta dolgunlukta onlardan daha büyük benimki nasıl 80 anlamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCanım, çamaşırdaki 75,80 olan rakamlar ve harfler farklı şeyleri ifade eder,
75 sırt ölçünü, A, B olan ise göğüs büyüklüğünü gösterir.
Sen 75 C kullanıyomuşsun, dar geliyor ise 80 kullan. c cup kullanan biri in göğüsleri büyük demektir.. o yüzden 80 B en uygun beden sana..80 A dar,80 C ise büyük gelir cup olarak..
05 Yorumla
Soran+1 yıl80 a siparis ettim ama :(
Soran+1 yılÇok karışık daha gelmedi hiç mi olmaz acaba 😊🙈
Soran+1 yılAttım :)
- +1 yıl
teşekkür ederim canım
Soran+1 yılSana neden mesaj gönderemiyorum bu kullanıcıya mesaj gönderilmez yazıyor 🙈
En İyi Cevaplar
+1 yılİki farklı ölçüden oluşur. Biri Cup (B, C, D gibi) yani göğüs ucundan alınan ölçü, diğeri de göğüs altından alınan beden ölçüsüdür. Kap ölçüsü bir anlamda göğüslerin büyüklüğünü ifade eder. A Cup en küçük göğüsler, DD veya E Cup ise en büyük göğüsler için kullanılır. B ise normal ölçü
11 Yorumla
Soran+1 yılNormalde c idim ama 75 c olmuyor 80 a aldım olmaz mı 80 a için gögüs cevresi 90 deniyor benim gögüs cevrem 80 falan cıktı ev metresiyle
Gizli Üye(30-35)+1 yıl80 c alman gerekirdi büyük ihtimal kilo aldığın için olmuyordur memenin büyüklüğü kilo verince değişir ya da aşırı kilo alırsan
pentiye falan git ölcüyorlar ben tam bilmiyorum ölcülerimi yardımcı olur musunuz dersin
abcd bunlar meme büyüklüğü
75 80 90 falan da sırt ölçüsü
01 Yorumla
Soran+1 yıl80 a gögüs cevresi 90 denilmiş diğerleri geniş gelir diye almadım kilom aslında aynı fit ve zayıfım 🙈😊
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
27Cevap
+1 yılnedense burdaki kızlar da 80 90 giyor ya yemiyoruz zeytin gibi memeniz var hiçte güzel değilsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılZeytin değil benimkiler dolgunlar ama öyle kafam kadarda değil dolgunluk boyutu vücuduma uyuyor
- Güzellik & Bakım konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yıl80 C cup al, tam ideal olur. anlattığın ölçüler ve avucundan taşan memelerini düşündüm de,80 C tam olur sana 😊
012 Yorumla
Soran+1 yıl75 c idim 80 c büyük gelir bence 🙈
- +1 yıl
Denemeden anlayamazsın 😊 bi de senin kilodan dolayı sırt ölçünmü yoksa göğüslerinin kendisi mi büyüdü , onu tam bilmek lazım..
Çünkü cup göğsün büyüklüğünü ,75, 80ise sırt ölçüsünü gösterir. keşke görebilsem🙈
Soran+1 yılBenim kilom hep zayıf fit belim incedir yani bilemwdim ki ,😊🙈
- +1 yıl
Gerçekten öyle bi fiziğin varsa , harika.. o zaman göğsün büyümüş demek, kilo almakla ilgisi yok.. yani 80 C cup oldun artık 😋
- +1 yıl
Takip atarmısın..
Soran+1 yılTesekkür ederim ama takip atamam :) ve 80 a olmaz mı sipariş etmiştim :(
- +1 yıl
A cup hiç olmaz. belki 80 B olabilir..
Soran+1 yılDenemem lazım a da olur bence 80 nin
- +1 yıl
Olmazzz, benim tecrübeme güven. 😀80 B yasa 80 C..
- +1 yıl
Takip atarmısın lütfen... birkaç sorum olacak.
Soran+1 yılAma sipariş ettim :( maalesef özelden konuşamam
- +1 yıl
Kötü bi niyetim yok. sadece sohbet. yardımcı olabilirdim o konuda..😟
+1 yılA b c memenin tombikliğini gösterir , 80 90 da göğüsün ölçüsü aynı şey değil
015 Yorumla
Soran+1 yılHm o yüzden mi modellerin düz gögüs olmasına rağmen 85
Soran+1 yılBenim normalde c idi 75 c ama dar geliyor 80 a aldım
- +1 yıl
C ise tombul memelerin var 🤗♥️😋🤩
Soran+1 yılC idi normalde de 75 c artık dar geliyordu bende 80 a aldım onun büyügü değil mi acaba 😊🙈
- +1 yıl
C candır ya , ince bel büyük meme naptım şu an gfjkdl
Soran+1 yıl😊🙈 evette bence 80 a olmuşumdur
- +1 yıl
Görmeden bilemem 😂
Soran+1 yılSipariş ettim 80 a kalmıstı sadece umarım olur 🙈
- +1 yıl
Yok ben memeleri demek istedim 😂 bi at bakayım
Soran+1 yılYok o olmaz 😊
- +1 yıl
Olur be nolacak anonimiz zaten 😂
- +1 yıl
Gelmeyeceksen siler misin benim yorumlarımı ya ceza yemim 😂
- +1 yıl
Üç noktaya bas görmek istemiyorum de
Soran+1 yılCeza yemezsin :)
- +1 yıl
Yerim valla ya kaldır beni dertten kurtar madem özelden konuşamıyoruz bari ceza yemeyelim 😂
Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı. Rakamlardan anlayamıyorum ben ya.. görmeden yorum yapmak zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemek memeler daha gelişimini tamamlamamış gelişimini tamamlayana kadar 1 beden büyük al yavrum
025 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasındayım daha ne kadar gelişebilir 😄 benimkiler dolgun aslında öyle aşırıda büyük değil kücük hiç değil baya avuçtan taşar cinsten ama işte kafam karısıyor daha mı büyüyor anlamadım
Soran+1 yılKiloda almıyorum aslında sadece 43 iken 44 olmuşum 80-61-90 ölçülerindeyim
Cevap sahibi+1 yılE meme iyi de ghöt nerde yavrum 80 ne avuçluk bile değil
Soran+1 yıl90 kalcalarım benim
Soran+1 yıl89-90gibi ölcünce
Cevap sahibi+1 yılYerler karışmış, c büyük ölçü diriyse gayet güzel sırtın yağlanmıştır o yüzden 80e kaçıyor olabilir. 90da güzel kalça ölçüsü
Soran+1 yılEvet 90 kalça için ideal sayılıyor dolgun belim ince gögüs 80 şu an gibi ama eski cub ölcüsü c iken şimdi 80 a aldım umarım olur belkide dediğin gibi sırt ölcümde bir değişiklik oldu
Cevap sahibi+1 yılHer halükarda ölçüler gayet hoş, boy kilo kaç
Soran+1 yıl1.67 boy kiloda 44-45 gibi bazen 43 oluyor
Cevap sahibi+1 yılBence baya iyi yavrum, sahibi var mı bari bu güzelliğin
Soran+1 yılSevgilim var ama henüz hiç buluşmadık 😊
Cevap sahibi+1 yılSanal sevgili mi bu 😀
Soran+1 yılEvet 😊🙈
Cevap sahibi+1 yılNerdensin yavrum
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılBende İstanbul, konuşurduk istersen
Soran+1 yılDedim ya sevgilim var o olmasa şans verebilirdim belki 😊
Cevap sahibi+1 yılMesafeler aşka engeldir yavrum tecrübesizsin anlıyorum yinede keyfin bilir
Soran+1 yılAma yinede hep mesafe olmayabilir 😊 bu arada ne konuda tecrübe 😊
Cevap sahibi+1 yılGözden ırak olan gönülden de ırak olur, cinsel, sevgi
Soran+1 yılBen hepsini bir istiyorum aslında
Cevap sahibi+1 yılBu yağsız çıtırım değerini bilirdikte neyse yavrum
Soran+1 yıl😊
Cevap sahibi+1 yılTakipleşebiliriz yinede yavrum
Soran+1 yılGizli sorudan sorduğum için üzgünüm 😊🌹
ne güzel 80 b göğüslerin var ideal ne çok buyuk neden küçük kıymetını bil
011 Yorumla
Soran+1 yılBende seviyorum ideal dolgunlukta ama sizce 80 b mıdır 80 a aldım normalde cub ölcüm 75 c idi c idi hani 80 a da olur umarım
Soran+1 yılZor biraz ya 🙈
Soran+1 yılEvet avuctan taşacak dolgunlukta ama kafam kadarda değil tabi o kadarı vücuduma büyük gelirdi
Soran+1 yılNe konuda ayıp 😊
Soran+1 yılSevgiliyseniz al derim diğer türlü pek olmaz gibi ama benim sevgilim alsa mutlu olurdum
Soran+1 yılHm o zaman dene derim almayı 😊 ama ilişki boyutunda yakınlaşırsanız daha sonra alabilirsin diye düşünüyorum pat diye alırsan belki yanlıs anlayabilir
- Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes bir şey söylüyor ölçü anlamında bende anlamadım. Ama 80b ya da 85 b ideal
08 Yorumla
Soran+1 yıl85 büyük ama 80 b yi bilmiyorum 🙈
- +1 yıl
O da iyidir ya belin de ağrımaz ağırlığından😀
Soran+1 yılYani orta dolgunlukta olmasını seviyorum kilomda 44-45 arası ince bel falan vücuduma bu şekilde ancak dengeler 😊
- +1 yıl
Rüzgarda uçarsın sen 44 ne
Soran+1 yılYok ya 😊😄
- +1 yıl
Cebinize taş falan koyun😀
Soran+1 yılKemiğim agır ya :))
- +1 yıl
Şaka yapıyorum :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu abc ve boyut tam olarak ne oluyor beni bilgilendirebilir misiniz?
08 Yorumla
Soran+1 yılBende bilsem bunlara cub deniliyor cub içinde gögüs büyüklügü deniliyor ama normalde c giyerdim 75 in şimdi o olmuyor 80 a sını aldım onun içinde gögüs cevresi 90 denilmiş kafam çok karıstı :))
Cevap sahibi+1 yılBenimde kafam karıştı 😅
Cevap sahibi+1 yıla b c
C cup
B
A
Bunlar ne oluyor 😅
Soran+1 yılOnlar gögüs büyüklügü işte kafa karıştırıcı 😄
Cevap sahibi+1 yılİşte bu hangisi ne ebat sınıyor gögüs nasıl öçülüyor nasıl anlaşılıyor
Soran+1 yılKarışık işte :))
Cevap sahibi+1 yılİyi ki kız doğmamışım 😂🤣
Soran+1 yıl:))
+1 yıl80 ztn gogus cevresi olcusu. 75 takip da gogsu dolgun olan biri olabilir. 75memenin buyuklugunu de gogus altinin olcusunu belirler. 85a kucuktur 75b den meme buyuklugunu belirleyen a b c
05 Yorumla
Soran+1 yılAma söyle bir durum var normalde cub ölcüm 75 c idi ama artık o olmuyor bende 80 a aldım 80 a gögüs cevresi için 90 denilmiş
- +1 yıl
Memen buyumemis senin, gogus kismin genislemis. Memen buyuse 75 dye kadar var.
Soran+1 yıl75 d sini hiç görmedim nedense aslında sütyenimin altları sıkıyordu beni altlar nefes aldırtmıyordu
- +1 yıl
zaten altlari kastediyorum memeni kaldirip olctugumuz yer dar gelmis 80a gecmissin
Soran+1 yılEvet 75 c olmuyor artık bence bende 80 a sipariş ettim umarım olur onda beden tablosunda gögüs cevresi için 90 denilmiş b, c giderek artıyor onlar olmaz bence gögüs cevremi ölcünce ev metresi ile 80 cıkıyor
+1 yılgüzel sallamıssın 75 c hashdha bıraz daha salla abazalar ınanmıs
014 Yorumla
Soran+1 yılPardon da ne sallaması gerçekten de öyle yalan borcum mu var
- +1 yıl
bro 85 c olabılır ama 75 c cok zor bır durum anladın mı sallıyor ısen barı orantılı salla da abazalar tam ınansın olur mu
Soran+1 yılNormalde 75 idi ama artık sıkıyor diyorum 80 geçtim ama cubundan emin değilim 80 a aldım bende 80 c büyük gelir bence
Soran+1 yılBu arada 75 c niye zor o bedene sahip kişiler yok mu
- +1 yıl
bak muzaffer abı bu kurgularınla kendın gıbılerı kandır kurgu oldugunu 3 soru ıle ortaya cıkarırdım ama sende msaj atıpta sor dıyecek yurek yoık cunku fakesın sen sen ol durust ol knk adam ol
- +1 yıl
cok zor bır ıhtımal her kadına nasıp olmaz bundan dolayısen gıbı muzaffer abıler sadece hayal olarak söyler o numarayı
Soran+1 yılBilmiyorum baskalarïyla mı karıstırdın artık sana neyi ispatlayacagım muzaffer abi nedir neyse
Soran+1 yılİllaki kanıt için tanımadıgım bir insana resmimi atacak değilim
- +1 yıl
bak nasılda kıvırmaya basladı dshadhash ah msaj atınca profılden kım oldugumuz bellı olmuyor muzaffer abı sen sen ol adam ol olur mu
- +1 yıl
kardes konuyu farklı yere cekıpte kacmaya calısma anlasılıyor zaten sana soru ıle dedım foto ıle demedım bos konusma gururun olsaydı msaj atmıs olurdun
Soran+1 yılSana niye mesaj atayım ki mecburmuyum baskalarıyla karıstırdın herhalde sadece sütyen vb soruları gizli olarak soruyorum ki abazalar musallat olmasın
- +1 yıl
abaza sen gıbı erkek olupta kadın hesbı acıp böylesorular soranlardır sana ınananlara acıyorum yazık zavallı
Soran+1 yılBen kadınım inanmazsan inanma iyi geceler daha fazla uzatmanın anlamı yok gerginligi sevmem boş yere
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi foto at sana bedenini söyliyim kasma bu kadar :D
00 Yorumla
+1 yıl80c almayı dene bence büyük ihtimal taşıyordur elden
02 Yorumla
Soran+1 yılElden tasıyor evette 75 c dar geldi 80 c ise büyük gelir bence 80 a için gögüs çevresi 90 deniyor benim gögüs çevresi 80 falan çok kafam karıstı :))
- +1 yıl
mesaj atar mısın bana :D
+1 yılCup olculeri a b c olanlar 80 85 sirt olculeri o yuzden degisiklik gosteriyor
023 Yorumla
Soran+1 yılO zaman modellerin sırt ölcüsü daha mı çok benimde ince bel uzun sırtım var biraz kafam karıstı 😊🙈
- +1 yıl
Yanı cup olcusunu goguslerine gore 80 85i falan sirt olcune gore secmelisin
Soran+1 yılÇok karısık hala gögüs cevresini ev metresiyle ölcünce 80 cıktı nedense sırt ölcüsüne o denilmiyor mu ama mesela 80 a bakınca gögis çevresi için 90 denilmiş cidden tuaf ya da mezura doğru olan ev metresi belkide yanlıstır
- +1 yıl
O kadarini bilemem bebis sen de alacagin zaman dene ona gore al gdksjsj
Soran+1 yılMağaza da a lar hiç yok ki b denedim o oldu gibide a belkide tam olurdu 🙈80 a yani
- +1 yıl
Anladim bebis o zaman internetten a cup soyle bir tane onu dene
Soran+1 yılA sipariş ettim umarım olur hayal kırıklığına ugratmaz :)) cünkü bakınca a cub 80 nin 70-75 gibi kücük degil büyük gibi
- +1 yıl
Demek ki sirt olcun biraz daha fazla 75 ten o yuzden olur herhalde. Yas kac peki
Soran+1 yılBencede ama eskiden olan bir şey şimdi neden olmuyor anlamadım :) yasım 22
- +1 yıl
Kilo almis olabilirsin ya da bilmiyorum goguslerin irilesmistir biraz daha gsjshs
Soran+1 yılYani kilo aldıysamda bir kilo 43 iken 44 :)) ne kadar fark ettirebilir ki anlamadım
- +1 yıl
O zaman goguslerin buyumeye devam ediyodur
Soran+1 yılYani olabilir 🙈
- +1 yıl
80b olur o da idealdir birak buyusunler biraz hdkshsh
Soran+1 yılBedenime göre çokta olmasın bende dolgun seviyorumda çok aşırı da büyük olsa bedenime büyük gelirler bence
- +1 yıl
Cok asiri degil ya b cup iyidir. Eger fazla buyurlerse elinle sık engel ol durdur hskshshhs
Soran+1 yılElle sıkınca duracak mı büyümesi 😄
- +1 yıl
ya da yuzustu yat kuculurler baskiyla gsjshsh
Soran+1 yılSporla dahada diklesip kücülebilir düzenli spor yapardım aslında ama bayadır ara verdim vücudum hep fit ve ince gerçi 😊
Soran+1 yılAma sporu zayıflsmak için değilde daha iyi hissetmek için dahada şert olmak için yapıyordum
- +1 yıl
Buradan mi konusuyosun sadece gorus yazarak sohbet ettik ya gsjshs
Soran+1 yılAma ne yapayım 😊
- +1 yıl
Yazabilirsin bu da bi secenek 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilo aldıysan sırtın genişlemiştir 80 al ama 75 c giyen biri 80c giyer mantıken metdeyle ölç listesi var onun ya
049 Yorumla
Soran+1 yılAslında 43 iken 44 olmuşum o kadar yani 😊
Cevap sahibi+1 yılSen o kiloda c cup kullanıyorsan kocamandır o zaman bjzözj
Soran+1 yılMağazada 80 c giymiştim olmamıstı 80 b biraz olmuştu a kalmadıgı için denememistim şimdi internetten 80 a aldım onun göğüs çevresi için 90 denilmiş
Cevap sahibi+1 yıl80a minnacık memedir ya
Soran+1 yılİşte minik değiller dolgunlar benimkiler ama 80 a 70-75 a gibi değil bence gögüs cevresi için 90 deniliyor b, c ninni daha yüksek
Soran+1 yılYani 75 c artık dar geliyorsa bir büyügü 80 a olur belki
Cevap sahibi+1 yılA cup meme küçücüktür 75ten 80e geçmek demek sırtın genişledi sadece demekkk
Soran+1 yılSırt bir anda genişler mi tuafmıs 😊🙈 hep inceyim aslında ama 80 a olmaz mı sizce
Cevap sahibi+1 yılOlmaazz
Soran+1 yıl80 nin c si büyük gelirdi bence b yine olabilir ama a da 75 c gibi olmaz bence
Cevap sahibi+1 yılSenin genetik sağlam mı kocaman olan var mı🤔😂
Soran+1 yılAnnemin büyük 😄 bir tane anlamında büyük diğer ablamların kücük baya
Cevap sahibi+1 yılAnnenin mi ablanın mı daha büyük 😂 sek diğer ablalarını geçtin demek 😂
Soran+1 yılAnnemin de büyük bir ablamında diğer ablamlarınki kücük baya 😊
Cevap sahibi+1 yılAnnen ablan kaç kullanıyor ne kaddar büyük 😂
Soran+1 yılAnnem 90 vardır tam bilmiyorum ablamında 85 vardır belki :))
Soran+1 yılBenimde şu an 80 gibi dolgun orta dolgunlukta
Cevap sahibi+1 yılAnnen kaç çocuk emzirdi 🤔😂 ablan evli mi çocuğu var mı 🤔😂
Soran+1 yılAblam evli değil annem biz 5 kardeşiz 😊 ama sadece emzirmeyle olur mu bilemedim çocuk doğurup hala kücük gögüslü kişiler var
Soran+1 yılİki ablam evli biri yeni evlendi diğeri çoktan evliydi çocuğu var onun çok kücük mesela yigenim 6 yasında ama onu dogurdugunda da kücüktü bahsettiğim diğer ablamda evli değil
Cevap sahibi+1 yılHee ablanla sen ailedeki şanslı kişilersiniz o zaman 😂 evet haklısın kilolu mu annen peki
Cevap sahibi+1 yılHadi ya emzirmesine rağmen küççük mü kalmışş ablalarınınn
Soran+1 yılBir tane ablamın diğer ablamın çocuğu yok yeni evlendi 😊 evet kücük kalmıs evet fizik anlamında şanslıyım sanırım ablam benim gibi ince hatlara sahip değil benim ince hatlarda var 😊🙈 annem zayıfta değil kilolu da yani 65 kilo civarı
Soran+1 yılBen 44-45 kiloyum
Cevap sahibi+1 yılAnneninkiler sarkmamışsa en şanslısı o 😂 sende iyi zayıf olmana rağmen büyümüş 😂
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç bu arada 🤔
Cevap sahibi+1 yıl🤔🤔🤔
Soran+1 yılAnnemin sarkık baya 😊🙈 ama büyük olan illaki sarkar normal bence benimde biraz aşagı doğru ama diri de
Soran+1 yıl22 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılAnnenin yaşı kaç 🤔🤔 büyak olan illaki sarkık olurda sütyensiz çok aşşağı iniyorsa sıkıntı 😂
Soran+1 yılAnnem 60 yaşında vardır yani çok aşagı iyi değil tabi de
Cevap sahibi+1 yılHaa ben anneni daha genç sanıyardum yaşlıymış baya onun memelerinde hayır kalmamıştır 😂😂
Soran+1 yılÖyle deme ben son çocuğuyum yası o kadarda olur 😊
Cevap sahibi+1 yılYani bilmiyordum sen sonsun tabi 😂 belli olmaz gerçi her an bi kaza daha olabilir bjsösj
Soran+1 yılYok ya daha olmaz :)
Cevap sahibi+1 yılNiye ziyaret etmiyor mu baban anneni 🤔😂😂
Soran+1 yılYasları o konuda geçti cinsel hayatları yok bence artık 😄 çoktan bitmiştir
Soran+1 yılAnnemde menepozda :)
Cevap sahibi+1 yılYok be iyyaki devam ediyodur sen yakalayamamşsındır 😂😂haa menepozdaysa atış serbest 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl🤔🤨🤔🤨🤔🤨 ...
Soran+1 yılSanmam :)
Cevap sahibi+1 yılNeye dayanarak 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNasıl böyle eminsiinn 🤔😂
Cevap sahibi+1 yıl🤔🤔🤔..
Cevap sahibi+1 yılNiye cevap yookk
Soran+1 yılDevamımı getirmedim sadece 😊
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkayım yazsana birkaç bişi sorayıımm
Soran+1 yılOlmaz 😊
Cevap sahibi+1 yılNedeennn
+1 yılbüyüdükce irilesir kılo aldıkcada gögüsler büyür
03 Yorumla
Soran+1 yılKilom genelde aynı fit ve zayıf
- +1 yıl
simdi degil yas ılerledikce bide evlenir cocuk sahibi olursan gögüsler ister istemez büyüyecektir
Soran+1 yılAblam evli ve çocuğu var dümdüz
80 b tak görsem daha net söylerim
02 Yorumla
Soran+1 yılAma 80 b biraz daha büyük sanki gögüs çevresi 80 a olmaz mı
80 sirt ölçüsüdür, cup yine c dir
06 Yorumla
Soran+1 yılAma 80 c için gögüs çevresi biraz büyüktü 80 a ise 90 gögüs çevresi o olmaz mı
Soran+1 yılAma 80 c si de fazla büyük bence
Soran+1 yılÇok karısık ya
+1 yılovv büyümüş demek :)
020 Yorumla
Soran+1 yılAslında öyle ergenlik yasında da değilim ama evet olabilir normalde de orta dolgunluktaydı ama 75 c sıkıyor biraz artık
- +1 yıl
hasta olduğundada büyür ondan olmasın
Soran+1 yılRelgken zaten dahada şişerde regl değilim şu an
- +1 yıl
südyen modelini değiştir kanka veya büyüğünü al 80 mesela
Soran+1 yıl80 aldım şimdi ama a, b, c leri var onların 80 a aldım normalde 75 nin c sini giyerdim umarım buda olur
- +1 yıl
hımm olur olur bence bir tık büyük işte. güle güle kullan ne renk ayıp olmasa
Soran+1 yılEvet bir tık büyügünü aldım umarım olur bu gögüs ölcüsünü hala tam anlamadım
Normalde kırmızı çok istiyordum ama bulamadım onu beyaz aldım- +1 yıl
kanka bitanede kırmızı değişik modelden alırsın gene.
Soran+1 yılPahalı ya hepte alınmıyor ki 😊🙈
- +1 yıl
yaa :) pazarda ucuz olur
Soran+1 yılPazardakiler hep içi süngeri ve güzel olmuyor ya 🙈
- +1 yıl
hımm timam :) bitanede siyah alırsın sonra paran olduğunda
Soran+1 yılSiyah vardı aslında 75 c oda sıkıyor olmuyor artık
- +1 yıl
anladım. evde de kullanıyonmu südyen
Soran+1 yılYok normalde bile rahat edemem evde hiç takmam çok rajatsız edici :))
- +1 yıl
bencede onlrada yazık özür olsunlar :)
Soran+1 yılÖyle zaten bu şekilde rahat ediyorum yengem falan bazen gelince evde südyen giymiylrmusun sarkar diyor neden karışıyorsa zaten biraz büyük orta olan gögüs biraz asagı doğru olur südyenle estetik mi yapıyorum sanki :))
- +1 yıl
büyük kocaman olursa sarkar bence sininki minnakmış bişe olmaz :)
Soran+1 yılMinnak değil ya :)
- +1 yıl
:)
+1 yılGörürsem bedeni söyleriö
00 Yorumla
+1 yılavuclarim asla yanilmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
avuclasam direk ölçü verebilirdim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl80 c olur size 75 c sıkıyorsa
09 Yorumla
Soran+1 yılAma 80 c de büyüktü sanki geniş gelmez mi
Cevap sahibi+1 yıl75 C sıkıyorsa.. O zaman 80 B olur
Soran+1 yıl80 a sipariş ettim ama :(
Cevap sahibi+1 yılemin değilsen iptal edersin gider mağazadan alırsın. benim aldığım sütyenler 300-399 tl olmuş.
Soran+1 yılO indirimdeydi ya :(
Cevap sahibi+1 yılolmazsa bir arkadaşına satarsın üzülme
Soran+1 yılOlsun ya bir de o ihtimalden düşünelim 😊🙈
Cevap sahibi+1 yılbenim 80 D oldu biraz küçülttürdüm ve dikleştirme ameliyatı oldum. küçük meme daha iyi. bizim ailedeki herkes büyük memeli
Soran+1 yılKücük iyi değil orta dolgunluk iyi bence benim şu an öyle bama 80 iyi D sanırım çok büyük fiziğime oranla çok çokta abartılı büyüklük istemezdim bu arada bence biraz dolgun olan gögüs ister istemez biraz sarkıkta olur gibi
+1 yılne ara büyüttün be knka
024 Yorumla
Soran+1 yılKendiliğinden olmuş bende anlamadım kilomda hep zayıf aslında artmıyor :))
- +1 yıl
çok oynadıysan belki ondan büyümüştür :D
Soran+1 yılAslında pek oynamamda :))
- +1 yıl
başkası oynamıştır belki knka :D
Soran+1 yılYok oda yaşanmadı hiç :)
- +1 yıl
Çok ilginç :D kimse dokunmadan nasıl büyüdüler ise sulak yerde mi yetiştin kız :D büyük göğüslü kızlar hep çekici gelmiştir :D
Soran+1 yılÇok çok büyükte değil kücük hiç değil dolgun orta büyüklükte :)) bilemem 22 yasındayım hormonelde büyümüs olabilir aslında fitte biriyim 80-61-90 ölçülerim
- +1 yıl
Bu yaşına kadar nasıl hiç elletmedin o ikizlere hayret ettim dfd :D
Soran+1 yılAslında evlenme kalıplarım yok ama sadece gerçekten güvenilir bir ilişkide istiyorum iki tarafında bir birini sevdiği sanal ilişkilerim oldu o kadar reel hiç olmadı 😊 buluşmadımda henüz kimseyle
- +1 yıl
Gördü mü madem o sanal ilişkide ki kişiler senin o tatlı ikizleri
Soran+1 yılEvet ama tabi sadece o an sevgilim olanlara attım başka kimseye değil 😊
- +1 yıl
Sende çok fena çıktın kız 🤣🤣🤣 boşuna büyümüyor o memeler🤣🤣
Soran+1 yılOlabilir istekliyim baya belkide hormonel oluyordur bilemiyorum 😊🙈
- +1 yıl
Birazdan onları sıkıştırarak bir şeyler olur belki 🤣🤣
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yani ellerinin arasında göğüslerini sıkıştırırsın sonra artık ne yapacaksan yaparsın :D
Soran+1 yılHm kendi kendime 😄
- +1 yıl
Bilmem başkası mı sıkıştırsın istiyordun :D
Soran+1 yılHerkes ister elbet 😊
- +1 yıl
Birde uçlarından tutup sıkıştırdın mı o ikizleri değme keyfine senin :D
Soran+1 yılSadece mastürbasyon yaparken arada dokunurum ama genelde p*rno baglandıgım için bir elimde telefon bir elimde başka bir şey gögüse fırsat kalmaz o sekilde aslında p*rno çok bağlanmakta iyi değil ama ne yapayım :)
- +1 yıl
arada eskiden olduğu gibi sexting filan yap p*rno sarmaz pek o göğüslerine dokun hisset biraz ufak ufak okşarken o ıslaklık elinde dolaşsın iyice
Soran+1 yılYani p*rno bağlanmakta iyi değil
- +1 yıl
Arada gel ben seni eğlendireyim istersen 😁😁
+1 yılDolgun olması harika yalnız
09 Yorumla
Soran+1 yılYani evet seviyorum aslında
- +1 yıl
Partnerin şanslı veya şanslı olacak 😇
Soran+1 yılTesekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim ee var mı biri peki😈😜
Soran+1 yılVar henüz buluşmadık 😊
- +1 yıl
Bir şeyi merak ettim özelden sorsam olur mu
Soran+1 yılBuradan sorsan daha iyi 😊
- +1 yıl
Ya ama geleydin iyiydi🫢
- +1 yıl
Burdan sormasam iyi olur😅
+1 yılnette var araştır bak. Muhtemelen 80 d falansındır
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılGörmeden bisey denmez
00 Yorumla
+1 yılGöğüslerim buyuyo ondandir
01 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasında hala büyür mü
+1 yılgüzeldir
01 Yorumla
Soran+1 yılSizce 75 c artık olmuyorsa 80 a olur mu
+1 yılGayet güzel
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl80 b ideal
035 Yorumla
Soran+1 yıl80 a olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılDar gelir
p*rno izlems sıklığın ne
Soran+1 yılAma sipariş verdim bile :( yani isteğim geldikçe izlerim
Cevap sahibi+1 yılDar olur geri yollarsin 😅 isteme sıklığını sordun işte bende
Soran+1 yılTüketmis aç insanlar indirim var diye 🙈 bence dar olmayacak bir tek a kalmıstı 🙈
Cevap sahibi+1 yılVar mısın iddaya 😅
Soran+1 yılYok 😊🙈
Cevap sahibi+1 yılNe tarz izliyorsun onu desen
Soran+1 yılBilmem fark etmez bana lez hariç yönelilimim değil o yüzden :)
Cevap sahibi+1 yılGay izliyor musun o zaman 😅
Gruba bakış açın ne ve ideal penisi tarif edermisin
Soran+1 yılGay lez izlemem eşcinsellere saygı duyarımda gerek yok ki onları izlemeye onun dışında gruba normalde karşıyım ama p*rno izlediğim oluyor normal iki kişiyle yaşanan p*rno genelde izlerim
Soran+1 yılİdeal penisi bilemem kimseyi de bu konuda yargılayamam :)
Cevap sahibi+1 yılYargılama değil sadece düşünce merak ettim 😅 reelde yaşamak istemeyip p*rno izleyen çok. Tek kadınlı gruplarimi izlersin
Soran+1 yılEvet kadınlı izlerim sadece erkeklisini neden izleyeyim 🙈
Cevap sahibi+1 yılZaten olması gwrek tek kadınlı. İki meme var iki delik var yani tek erkek zor
Soran+1 yılNas yanj
Cevap sahibi+1 yılBir kadına iki erkek yeter
Cevap sahibi+1 yılGelmedimi hala
Soran+1 yılYok hala gelmedi :))
Cevap sahibi+1 yılşu an ben dahil birçok kişi bunu bekliyor farkındaysan,😅
Soran+1 yılBende bekliyorum :(
Cevap sahibi+1 yılSonucu nasıl olacak görsel mi
Soran+1 yılGeldi bu arada iki gün önce ve çok rahat oldu 😊 ve rahattı
Cevap sahibi+1 yılGözün aydın tam mi oldu 😅
Soran+1 yılEvet ve çok rahat içinin süngeri de fazla yok neyseki 😊🙈
Cevap sahibi+1 yılGörebilecek miyiz peki 😅
Soran+1 yılNo ,😊🙈
Cevap sahibi+1 yılHayalinle çoğu çekti ,😅
Soran+1 yılAdı üstünde hayal :)
Cevap sahibi+1 yılMastürbasyona devam mi sen de ,😅
Soran+1 yılYes 😊🙈
Cevap sahibi+1 yılEn son ne zaman 😅
Soran+1 yılDün yapmadım derslerim baya vard8 bir de deprem vardı ondan önce yaptım
Cevap sahibi+1 yılp*rno mi oldu ve kaç kere boşalıyorsun yaparken
Soran+1 yılBir kere ya :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüçükse guzel
01 Yorumla
Soran+1 yılYok kücük degiller dolgunlar orta dolgunlukta avuçtan baya taşar ama öyle kafam kadarda değil zaten vücuduma uymaz öylesi
Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. güzel
016 Yorumla
Soran+1 yılAma işte anlamadıgım düm düz modellerin 85 iken benim niye 80 :))
Soran+1 yılYok onlarınki düz bildiğin
Soran+1 yılO zamanda bol gelirdi ben anlamadım başka bir şey mi dikkate alınıyor bu konuda
Soran+1 yılYani ya onlar çok gösteriyor ya da ben yanlıs ölcüyorum kendiminkini benimki onlardan hayli hayli büyük orta büyüklükte
Soran+1 yılÖlcülerim 80-61-90 gibi gögüs onlara oranla orta dolgunlukta olmasına rağmen geride sanki 😄
Soran+1 yılGerçi dolgulu sütyenlerde var gögsü kücük olan onu takar ben sevmem onu rahat edemem içinde fazladan pamuk var boğuyor ben kalıplı destekleyen ama içi dolgusuz olanı seviyorum
Soran+1 yılPamuklu olanın ölcüsünümı dikkate almıslar modeller anlayamadım :)) internette 85 onların
Soran+1 yılTeşekkürler
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem