Güzellik & Bakım Senin imza makyaj malzemen hangisi? kedili_prenses Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Benim bol maskara :) Kırmızı ruj Dudak Parlatıcısı Bol maskara Bol allık Aydınlatıcı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Senin imza makyaj malzemen hangisi? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Minirea Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kırmızı ruj, her zaman iddialı bir görünüm oluşturuyor 0 0 Yorumla
ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle kırmızı ruj. Özellikle kış aylarında mat kırmızı ruj süremeye bayılırım. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum 0 0 Yorumla
dreamy07 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Aslında tam kırmızı değil ama bordo ruj eyeliner rimel bana yetiyor geceden uykusuz falansam fazladan bi göz altı kapatıcısı kullanıyorum o kadar 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl yok mu benim imzaya ihtiyacım yok imzanın kendisi benimdir diyen kadın 😄 0 1 Yorumla lilyyx +1 yıl Var😏 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Keşke sadece kadınlara acsaydin soruyu skksskk bende bir şeyler seçeyim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Maskara tabii ki 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Fardır güzel yaparim begenir herkes.. 0 0 Yorumla
ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bir ruj son noktayı koyar ve imzayı atar kanka 0 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle far😂 renklerle oynamayı çok seviyorum 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dudak parlatıcısı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kırmızı ruj, her zaman iddialı bir görünüm oluşturuyor
Kesinlikle kırmızı ruj. Özellikle kış aylarında mat kırmızı ruj süremeye bayılırım.
Makyaj yapmıyorum
Aslında tam kırmızı değil ama bordo ruj eyeliner rimel bana yetiyor geceden uykusuz falansam fazladan bi göz altı kapatıcısı kullanıyorum o kadar
yok mu benim imzaya ihtiyacım yok imzanın kendisi benimdir diyen kadın 😄
Var😏
Keşke sadece kadınlara acsaydin soruyu skksskk bende bir şeyler seçeyim
Dudak parlatıcısı 💋🌺
Maskara
Maskara tabii ki
Fardır güzel yaparim begenir herkes..
Bir ruj son noktayı koyar ve imzayı atar kanka
Kesinlikle far😂 renklerle oynamayı çok seviyorum
Kirmizi ruj
Tabi ki rujjj hemde en patlak olanından😀
Allık