ben sana goldenrose markasını yermedim pazar malı diye ona demedim bende kullandım o markayı zamanında , demek istediğim kalıcı olması kaliteli anlamına gelmiyordu neden sanki kötü bişey demişim gibi algı oldu? m. a. c ruj konusunda bir numaradır bunu bütün makyaj konusunda ki uzman insanlar bile bilir yani golden rose aslaaaa yarışamaz mac ile ondan bahsettim
Bence yarısabilen ürünler mutlaka vardır pahalı diye herkes kullanıyor diye en iyisi olacak diye bir durum yok onlarında kusurlu ürünleri olabiliypr bu algı cok yanlıs bir algı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Makyaj yapmıyorum
Uzak dogu markalari guzel oluyor missha bb kremi var o baya guzel
Misha mükemmel kullanmıstım bir ara
cruelty free markalar, ornegin kiko
kendim kullanmiyorum ama birine alacaksam mutlaka cf olmali
mac , sephora kendi markası, loreal , maybelline
Mac hic kullanmadım nasıl bilmem
ruj konusunda bir numaradır mesela
Bulasma cok yapıyor muu
bulaşma her ruj yapar ama renk doku kalıcılık anlamında birincidir
Valla golden rose hic yapmıyor mükemmel ben makyaj temizleyici bile zor cıkarıyorum
zor çıkması kaliteli olduğu anlamına gelmez pazar malı bi kaç tl lik ruj bile zamp gibi yapışan rujlar var
Gayette kaliteli hicte pazar malı degil golden rose ucuz ama kaliteli benim ruj konusunda hassasiyetimde fazladır
ben sana goldenrose markasını yermedim pazar malı diye ona demedim bende kullandım o markayı zamanında , demek istediğim kalıcı olması kaliteli anlamına gelmiyordu neden sanki kötü bişey demişim gibi algı oldu?
m. a. c ruj konusunda bir numaradır bunu bütün makyaj konusunda ki uzman insanlar bile bilir yani golden rose aslaaaa yarışamaz mac ile ondan bahsettim
Bence yarısabilen ürünler mutlaka vardır pahalı diye herkes kullanıyor diye en iyisi olacak diye bir durum yok onlarında kusurlu ürünleri olabiliypr bu algı cok yanlıs bir algı
tamam 🤦🏻♀️
👏👏
Kullanmıyorum
Hiç anlamam kullanmıyorum ben
Malzemeden çok önemli olan kullanan
Loreal kullanıyorum memnunum 😂
Genelde maybelline kullanırım bazen de maxfactor
Pastel Golden rose note
Essence, golden rose
Benim gibi 😂😂
Evet ya en ucuz hangisiyse onu alıyorum makyaja çok para verince içim sızlıyor çünkü
Şu an da zaten hepsi almıs basını gidiyor ucuz ve bilindik olsun bana yeterr
Beaulis
Kullanmıyorum
Mac kullanıyorum
NYX...