Güzellik & Bakım Hangi makyaj malzemesini sürmeden dışarı çıkmazsın? ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben maskarasız çıkmam. Maskara Ruj Kapatıcı Allık Göz alemi Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi makyaj malzemesini sürmeden dışarı çıkmazsın? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Minirea Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl göz kalemi önemli, bakışları direkt değiştiriyor 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Göz kalemi daha çok tercih ediliyor gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Makyaj malzemelerim yok 0 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Bu ara kırmızı ruja taktım. Kışın kazaklarla da mükemmel uyum içinde oluyor😂 1 0 Yorumla
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl genelde makyajsız çıkıyorum. keyfime göre bazen yapıyorum 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Asla demiyorum ama maskara herseyim onsuz kendimi eksik hissederim 0 1 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl benim de öyle Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Maskara olmadan eksik oluyor 0 0 Yorumla
Elenìel Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bende maskarasız çıkmam 🤎 0 1 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl gözlere odaklanmayı seviyoruz Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Valla direk çıkıyorum. 😂 ne uğraşıcam. 0 1 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl en güzeli :D Yorumla
Yorgunn-1-Adamm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Eyelayner siz asla bebekim 0 3 Yorumla Amanoof +1 yıl 😁 Yorumla Yorgunn-1-Adamm +1 yıl Yaa🤭 utandım 😌 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl ooo harikasın :) Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 344 cevap paylaştı. Valla ben çıkıyorum gram umrumda değil 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 634 cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum. 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kirpiklerim kısa olduğu için maskara :) 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 901 cevap paylaştı. Güneş kremi 🧴 0 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Rujum olmadan asla 1 2 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl hangi renk? Yorumla Amanoof +1 yıl Genellikle bordo Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 513 cevap paylaştı. ruj. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bana uzak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
göz kalemi önemli, bakışları direkt değiştiriyor
Göz kalemi daha çok tercih ediliyor gadası
Makyaj malzemelerim yok
Bu ara kırmızı ruja taktım. Kışın kazaklarla da mükemmel uyum içinde oluyor😂
genelde makyajsız çıkıyorum. keyfime göre bazen yapıyorum
Asla demiyorum ama maskara herseyim onsuz kendimi eksik hissederim
benim de öyle
Maskara olmadan eksik oluyor
Bende maskarasız çıkmam 🤎