Güzellik & Bakım Kıllardan tamamen kurtulmanın yolu var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Lazer yaptirdim bitmedi baska ne yapabilirim Kıllardan tamamen kurtulmanın yolu var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
яüүαмsı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 462 cevap paylaştı. Lazere devam bitine kadar başka yolu yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bulursan bana da söyle, Koltuk altı ve özel bölgemdeki kıllardan tamamen kurtulmak istiyorum, Lazer bile yaptırsan çıkıyomuș yine de 0 0 Yorumla
cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çakmakla yak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hadi şeyim yanarsa Yorumla cengiz____ +1 yıl Yakma mk dikkat et Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Etki etmedimi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayir bitmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç seans gittinki Yorumla Soran +1 yıl 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan dir Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 449 cevap paylaştı. Tüy dökücü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tuy dokucu olmaz bitmesi lazim hayletdayi +1 yıl Anladım
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6b cevap paylaştı. Kaç kere yaptırdın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 6 seans Yorumla Nükleerteori +1 yıl Hormon tedavisi lazım o zaman. Normalde o kadar lazerle bitmesi lazımdı Yorumla Soran +1 yıl Evet ona baslicam muhtemelen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Lazere devam bitine kadar başka yolu yok
Bulursan bana da söyle, Koltuk altı ve özel bölgemdeki kıllardan tamamen kurtulmak istiyorum, Lazer bile yaptırsan çıkıyomuș yine de
Çakmakla yak
Hadi şeyim yanarsa
Yakma mk dikkat et
Derini yüz
Olur
Yaşlanınca kesilir hızı 😁
Karınca yağı
Etki etmedimi
Hayir bitmedi
Kaç seans gittinki
6
Ondan dir