annem beni bir ksç kere sordugumds tersledi ve hevesimi kırdı yıllardır hayalim babamda okulun var napcaksın mavi saçı hayırdır diyor napmaliyim sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Saç Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen böyle söyleyince bir anım geldi aklıma ; lise 2. Sınıftayım benim ailemde baskıcı bir aileydi özellikle babam her şey yasak her şey ayıptı , benim lise zananimda saçların önlerine sarı meç attırmak modaydı okulda bütün kızlar saçlarına meç attirmis ben de bir özeniyorum bir görseniz ama yaptiramiyorum tabi ; birgün kafam bir esti saçlarımın önlerine gittim kuaförde meç attırdım hem babamdan çok korkuyorum hem yaptırıyorum 🤣 neyse yaptırdım eve gidecem korkuyorum bende dedim napsam ne etsem gittim eve siyah ayakkabı boyasını aldım saclarimın önlerini boyadım sarılar oldu siyah 🤣 akşam babam geldi hiç farketmedi. tabi gece yatarken hemen yıkadım kimse görmeden sabah evden çıkıyordum akşam babam eve gelmeden boyuyorum bu böyle birhafta sürdü bir gün ben boyamayı unutmuşum onlerimi babam akşam yemekte farketti tabi o saçının hali ne öyle sararmis filan dedi beni bir korku sardı kemküm etmeye başladım 😂 halı desenlerini izliyorum artık korkudan dövecek beni diye. Allahtan bir iki söylendi başka bir şey demedi ama bana o korku yetti 😂 denem o ki özenti ile büyümek gerçekten hem kötü hem zordur ailen istemiyorsa zamana bırak ilerde birkere daha sorarsın ısrar etme aileni kırdığına değmez sabırlı ol her şey gelip geçiyor hevesin bile
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben de saçlarımın aralarında yaklaşık 4-5 tutamını mavi olarak kullandım bir sene boyunca. Tamamını boyatmaya hem cesaret edemedim hem de fazla iddialı geldi gözüme ama aralarına yaptırınca çok hoşuma gitmişti. En büyük problemi kesinlikle 2 haftada rengin tamamen akıp gitmesi ve mecburen 2-2.5 haftada bir saçlarını boyamak zorunda kalıyor olman. Tüm saçlarım oldukça sağlıyken son dönemlerde sadece mavilerin olduğu tutamlar kırılmaya başladı. Önüne geçemediğimi fark edince de mavileri kahveye boyayıp saçlarımı kestirdim. Bence tüm çilesine rağmen güzel bir deneyimdi hala daha maviye geri dönsem mi dediğim oluyor fakat sanırım hevesimi aldım artık. Senin de içinde kalmasını hiç istemem eğer yaptırmayı istiyorsan, ben kendi deneyimleri küçük bir paylaşayım istedim seninle umarım yardımı dokunur 🤍
01 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim ya fikrim değişti biraz zaten siyah yapicam <3333
+1 yılŞu an 25 yaşındayım. Benim ergenliğim zamanlarında da renkli saç, piercing hızma bunlar baya modayadı gençler için. Herkes yapmak için yanar tutuşurdu. Lise sondayken arkadaştan özenip saçımı bordo boyatmıştım o kadar yakışmadı ki kestirdim. Piercing hızma da yaptırmıştım. Her zaman takması kullanması zor geldi. 1 hafta takmasam hemen tıkanıyor tekrar takınca acı yapıyor. Bir sürü iş.
Şimdi duru güzellik daha hoşuma gidiyor. O yaşlarda insan farklı olana özeniyor ve bunun için yazdım bende öyleydim. Yaptırınca beğenmiyo, bıkıyosun. Kaç yaşındasın, yaşın küçük de ailen izin vermiyor galiba.
06 Yorumla
Soran+1 yıllise sondayim hayatim
- +1 yıl
kucuksun iste
- +1 yıl
@derbederleylaaa lise tam özentilik çağı. Çok sağlıklı kararlar veremeyiz. Bir kaç yıl daha bekle bence, yine istersen yaptırırsın ailen karışmaz belki. Ama şu an ailen haklı
- +1 yıl
@morpopolufil ailesi haklı mı? Alt tarafı saç boyatcak nesi haklı?
- +1 yıl
- +1 yıl
@morpopolufil saçı herhangi bir renge boyatmanın saçmalık ya da özentilik olduğunu düşünmüyorum.
Bu senin içinde kaldıysa okul tatilinde falan sprey boya ile mavi yapıp sonra yıkarsın geçer, ilerde de maviye boyatabilirsin okulun bitince. Yani şimdilik ailenle orta yolu bulmaya ve uzlaşmaya çalış. Bu kadar kafana takacak bir durum yok.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
66Cevap
- Saç Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYap gitsin boş ver hayat gerçekten bir şeyleri fazlaca düşünmek için çok kısa
10 Yorumla - Saç Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence önemli olan sizin kararınız.
00 Yorumla - Saç Bakım konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılLiseye kadar saçlarımı hiç boyamadım üniversiteye geçtikten sonra direkt kızıla vurdum yurtta kaldığım için ailemin haberi bile yoktu görüntülü arayıp anne saçımı kızıla vurdum demiştim 😂😂😂
Annemde kararıma saygı duyup çok beğenmişti (teyzelerimde anne yarısı sonuçta) işin kötü tarafı kızıl saçların ve çoğu rengin kısa sürede saçtan akması bunun içinde ayrıyetten özel şampuanlar ve bakım ürünleri kullanıyorsun. Çok şükür ben ürünlerimi buldum ve memnunum. Saçını maviye vurmak istiyorsan eğer azar azar başlamandan yanayım ya da saç arkanı full mavi yap hem içinde kalmamış olur hemde ailenin gözüne batmaz (ense kısmı) at kuyruğu ya da topuzlarda harika duruyor.
Mavi renk çok çabuk solar yeşillenip bir süre sonra sararıyor o yüzden her daim bakım şart🙏🏻21 Yorumla- +1 yıl
Bende ayni oyleyim. Ama daha lise sonda gecmistim kizila ve hala daha vazgecemiyorum. Arada baska renkler deniyorum ediyorum ama donup dolasip gene kizila geliyorum ✨👩🏻🦰
+1 yılBizimkiler de karşı, hatta insanlar tuhaf gözle bakıyor bu tarz renklere. Bende maviyi çok seviyorum ve bayadır istiyordum. Bir gün kimseye haber etmeden gittim yaptırdım, babam umursamadı bi annem az bir şey kızdı ama alıştılar. İstiyorsan tepkiyi boş ver yaptır. Senin hayatın, senin bedenin! Ailen de bu duruma alışmak zorunda, kendi kararlarını kendin verebilirsin.
16 Yorumla- +1 yıl
Bazı şeylere katlanmadan, zorlamadan bir şey elde edemiyorsun emin ol. Kendi tercihi ben sadece söyledim.
- +1 yıl
Bu tarz ailelerde evlenene kadar özgürlük kavramı olmuyor maalesef ki. Evlenince kocası da iyi olursa özgür olur yoksa yok yani :/
- Saç Bakım konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılBence yavaş yavaş alıştır. İlk başta "tamam madem saçımı mavi yaptırmama izin vermiyorsunuz en azından aralarına attırayim ya da bir parçasını mavi yapayım" de. Daha sonra zamanla ikisinin de gözü alışacak, saça da alışacaklar. Çaktırmadan yukarlara doğru çıkarsın. Bi bakmışsın temelli mavi olmuş.
12 Yorumla- +1 yıl
Hep bu taktikleri uyguluyordum 😂
- +1 yıl
@deneymeney Ben de birkaç şeye böyle böyle ikna ettim 😂
Ense alt kısmından boyayabilirsiniz, hem sizin hemde ailenizin gönlü olmuş olur 🙂

15 Yorumla
+1 yılKuzu ben yaptım da zamanında tutam tutam ama hepsini değil.. mavi sonra pembe heves geçtikten sonra bir şey kalmıyor inan ki. niye dersen nereye uyusam uzansam renk kendini bırakıyordu annem de sen yikayacaksin, temizleyeceksin bunların hepsini demişti 😆
Ama univde isen daha serbest bir mekan ve yaş açısından yapabilirsin. eninde sonunda yaparsın merak etme 🙏🏻😊
10 Yorumla
+1 yılŞu aileler her şeye karışıyor zaten
Bıraksalar hevesini alacaksın saç sonuçta
Ne kötülüğü var20 Yorumla
+1 yılBazen moda olan şeyler, bizi heveslendiriyor. Ailemizin bizden daha tecrübeli olması, bazı ileri dönük şeyleri görebilmelerini sağlıyor. Benim sana tavsiyem herkes gibi olma. Etrafımda bakıyorum aynı saç rengi, aynı saç modeli, aynı kas , aynı makyaj. Gerçekten seni yansıtacaksa, çok istiyorsan bunu annene anlatabilirsin. Anlayacaktır. Saç boyaları hem kimyasal ve zararlı. Kör olan bile var. Hemde o renkler çok çabuk akıyor ve daha kötü oluyor. siradan olma, kendin ol.
00 Yorumla
+1 yılMavi sürekli boya yaptırman gereken bir renk ama yine de sen bilirsin. Bence ergence gün gelir sıkılırsın yeşile döner saç sonra sarı vs gerek yok bunlara mesela brush light yapmanı öneririm ama böyle renkler çoook çocukca geliyor nedense bana. Ayriyeten her zaman olmasa da bazen aileni dinle
00 YorumlaBence yapma, ya da yap çok abartılacak bir şey değil ama herşeye heves etme ya da şöyle özetleyeyim. Hiç bir şeyi hayatının başrolüne koyma. Neyi hayatının başrolüne koyarsan o senin sınavın oluyor. Çünkü hayat genelde seni sahip olamadıklarınla sınav yapar.
00 Yorumla
+1 yılOkulda yasaksa yaz tatilinse yaparsın sen de. Yıpratır saçı falan diyen olmuş su bazlı bu boyalar saçı yıpratmaz. Saçı yıpratan asıl işlem saçı boyamak için oryalle açmak. Bu renkker sarı saçın üzerine tutuyor sadece. Ben saçımı defalarca pembe mavi mor lila gibi renklere boyadın hiçbir şey olmadı saçını su bazlı boya ve saç kremiyle yakan biri cidden saçını açarken bir hata yapmıştır. Su bazlı boyanın verebileceği max hasar saçı kurutmak onun da önüne saç kremi geçiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten çok çabuk hevesi geçiyor , yaptırdım pişmanım 3 ay yetti şimdi nasıl geri dönerim diye kara kara düşünüyorum. Zaten istediğin tonda kalması için neredeyse her hafta boyaman lazım. öyle bir şey yapınca da saçın perte çıkıyor yani vazgeç bu sevdadan valla diyorum bak
00 Yorumla
+1 yılAilen karşı çıkmak da haklı iyice kafayı yediniz hadi anladık sizi zorla tesettürlü yapamayız nanmak inanmamak yapmak yapmamak size kalmış ama iyice sapıttınız yok maviye boya yok kırmızıya boya yok yeşile boya Yok efendim erkek gibi sıfıra kazıt
112 Yorumla- +1 yıl
Bunların hepsi yapılabilir bu arada sizene sizi ilgilendirir mi zorla birini tesettürlü yapmak istiyosanız defolup arap ülkelerinde yaşayabilirsiniz türkiyenin yasal olarak yazan bir dini yok sadece müslümanlık yaygın o kadar eğer müslümanlığın gerçekten yaşandığı ülkelerde yaşamak isterseniz tekrardan söylüyorum dedolup arap ülkelerine gidebilirsiniz ama giderseniz gerçek müslümanlığı asla sevmiceksiniz ve bu islam değil gerçek islam bu değil vıdı vıdı bla bla diyip düşüncesi umursanmayan bir insan olacaksınız iyi günler
- +1 yıl
- +1 yıl
İnsanların görüşüne saygı duymayana ne diyeyim ki 😂
- +1 yıl
Sende haklısın be linç edin beni ezin 😂😂😂
- +1 yıl
Ya umrumda değil isteyen istediğini yazabilir
- +1 yıl
Ben sadece fikrimi yazdım kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez zaten kimseye de karıştığım yok boş muhabbet yapıp durmayın
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- Saç Bakım konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılBen gecen hafta mora boyadim sacimi 💜, ama hem istedigim ton tutmadi, hem de daha simdiden akar gibi oldu 😕😥 ama yine de herseye ragmen boya icinde kalmasin derim. Hatta gri - mavi karisimi daha hoş oluyor bence ✨🤍💙
00 Yorumla Kendi ekonomik özgürlüğünü kazan ve kendi evine çık. Sakın ailenden uzaklaşmak için başka bi erkeğin kontrolü altına girmeyi çözüm olarak düşünme. Ekonomik özgürlüğün olunca ister saçını maviye boyarsin ister kıçını shjhj
00 YorumlaNapacan mavi yapıp Allah'ım insanlar niye böyle abidik gubudik renklere boyarki saclarini. Git ne bilm sarı yap siyah yap kızıl yap turuncu yap. mavi nedir Allah askina
047 Yorumla
Soran+1 yılsusknk
- +1 yıl
@16iufanı o bir kişi olayı tam olrk aldattı denemez biraz araştır. Bu Vanessa ile birlikte olduğu sıralarda amberla bir film cekiyolar ve çektikleri bir öpüşme sahnesinde etkileniyorlar ve vanessaya aşıkken birden ambera ilgi duymaya başlıyor biraz amberla samimi olduktan bir süre sonrada vanessadan ayrılıyor ve amberla evleniyor
- +1 yıl
Bu dediğin aldatma olmuyor zaten cypcylyx bir kadınla birlikteyken başka bir kadına ilgi duyması ve samimi olması. Madem ilgi duymuş samimi olmak için karısından ayrılmayı bekleyememiş mi? Bi de bu nasıl bir aşk algısı insan aşık olunca gözü başkasını görmezki gözü başkasını görüyorsa hoşlanmış eski karısından yalnızca. Onu bunu geçtim çocuklarına yazık ya. Çocukların babası annesini aldatan bir adam benim babam böyle bi şey yapsa bi daha ona hayatta baba demem.
- +1 yıl
@16iufanı bende demem ama orası Amerika ya çok şey yapmamak lazım. Üstelik çocuklarında babalarını çok seviyorlar ben olsam Johnny yi bende severdim samimi olmak için karısından ayrılmayı bekleyebilirdi evet ztn tek desteklemedigim konu bu Johnny hakkında. Hata yaptı çok büyük hata. Üstelik gül gibi Vanessa mi bırakıp o cadıya kıydı nikahı. Ama bir kere hata yaptı diye sevmeyecek değilim adamı. Vanessa bile hala iyi John a karşı çünkü özünde çok çok çok iyi bir adam olduğundan şüphem yok
- +1 yıl
Vanessaya tam olrk aşık olmamış olabilir ztn ne var bunda. Hoşuna gitmiştir iyi bir birliktelik olacağını düşünmüş aile kurmuş ama John u en çok seven vanessaydi bana göre hala daha çok seviyor onu bırakıp giymesine rağmen. Bütün çıktığı kadınlardan Lori den Kate ten daha çok seviyor onu ama John un gerçekten aşık olduğu kişi başkası yüzde doksan ihtimalle... Ben Lori anne olduğunu dusunuyorum veya winona
- +1 yıl
"Napacan mavi yapıp Allah'ım insanlar niye böyle abidik gubidik renklere boyarki saçlarını? Git ne bilim sarı yap, siyah yap, kızıl yap, turuncu yap. Mavi nedir Allah aşkına?" demek kısıtlamak olmuyo zaten. Ki sana sus knk demiş onu kısıtladığın için halbuki belirttiğim gibi nazikçe kısıtlamadan bence yapma, bence güzel değil saçta mavi renk desen o kız sana sus diye bir tepki vermezdi.
- +1 yıl
@16iufanı bededine görüntüsüne hayran olsaydım eğer ilk görüşte hayranı olurdum ben o adamı ilk gordugumde o şekil yakışıklı falan bulmadım ztn ama bir şey vardı johnda beni çeken ne bilmiyorum ama onca yakışıklı görmüştüm hiç birini araştırma gereği duymadım o ana kadar hiç bi ünlüye hayran olmamıştım ilgilenmiyorum onlarla ama o gün eve döndüğümde John u araştırmaya başladım filmlerini izledim ve adama bayıldım neden? Çünkü onun mükemmel karakterine, o şahane derece iyi bir insan oluşuna, efendiligine, beyefendiligine nazikligine inceliğine bayıldım ve o bir katil olsa John u tanımadan nefret ederdim ama şu an edemem çünkü onu bir kere ne şekilde olursa olsun çok sevdim ve şimdide ondan vazgeçmem çok zor o katil olsa da ben onu öyle çok iyi tanıdığım için ona karşı hislerim değişmez ama hayal kırıklığına ugrarim
- +1 yıl
Valla Johnny pişman olduğunu söylemediği sürece ne karakterini düzelttiğine inanırım ne de insan olarak saygı duyarım. Ve evet aldatan biri karaktersizdir pişman olup hatasını anlayıp o hatadan ders çıkarıp kendini düzeltmediği sürece. Aldatan birinin karaktersiz olmadığını savunman da çok saçma dediğin gibi Johnny 'yi hastalık derecesinde sevdiğin için bunu savunuyosun.
+1 yılModası geçti artık. 2010ların başında modaydı bu renkli saç akımı ve ekmeğini o dönemde yediler. 2020lerde ise renkli saçlı kadınlar müptezel veya eş cinsel olarak görülmeye başlandı.
120 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
- +1 yıl
Karışmıyorum zaten karışsam nasıl böyle söylersin derim. Yalnızca doğru olan bir gerçeği söylüyorum. Saçım klasik renkte olunca heteroseksüel oluyorum da mavi olunca lez mi oluyorum. Aşırı büyük bir mantık hatası var. Ama atalarımız doğru demiş "Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar." diye zira yurdum insanı hiçbir yanlışının, hatasının düzeltilmesini hazmedemiyor yalnızca yapıcı eleştiri hazmediyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Açıkladım zaten klasik saçlıların hetero, renkli saçlıların eşcinsel olması gibi bi durum mümkün değil saç rengi değiştirdin diye cinsel yönelim değişmez. Cinsel yönelim doğuştan gelen seçemediğin bir durumdur. Saç rengi de doğuştandır ama onu istediğin zaman değiştirebilirsin. Bazı homofobik ailelerin ise çocuğum medyada, dışarda eşcinsel ilişki gördü homo olucak diye korkması kahkahalarla güldüğüm bi şeydir çünkü böyle bir şey mümkün değildir. Nasıl homolar hetero görünce hetero olmuyorsa, heterolar da homo görünce homo olmuyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
"Saç renginin cinsel yönelimle ilgisi olduğunu düşünen varsa net g*r*z*k*l*d*r." dedim sen de "Kimin ne düşüneceğine sen karar vermiyorsun." dedin. Ben de "Karışmıyorum zaten karışsam nasıl böyle söylersin derim..." dedim ki gayet de doğru dedim karışsam nasıl böyle söylersin derim bunu düşünen net g*r*z*k*l*d*r demem. Bana karışan da sendin oysaki benim böyle düşünenlerin g*r*z*k*l* olduğunu düşünmeme karıştın. Tam da bu kısımda karşıt görüş belirttin.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Gerçekten de asıl tedavi olması gereken sensin anlaşılan. Daha demin nerde karşıt görüş belirttim dedin ben de karşıt görüş belirttiğin yeri belirttim. Kalkmış şimdi de diyorsun ki seninle aynı fikirde olmadığım bir an bile yok. Nasıl bir algı operasyonu bu acaba? Sen bunu diyince o kadar mesaj atmamış, benimle tatışmamış mı oluyosun?
- +1 yıl
Bence boyatma, pişman olursun. Boyatırsanda uçlarını falan boyat yani tüm saçı boyatırsan gerçekten pişman olursun çünkü 2-3 ayda 1 habire tekrar boyatman gerekecek ve saçların sertleşmeye, dökülmeye başlayacak. Saçlarını tamamen boyatıpta pişman olmayan görmedim bence aileni dinlemelisin ben saçlar beyazlayana kadar boyatmama taraftarıyım
10 YorumlaBende koyu kızıl saç rengini yapmıştım annem çok kızdı yaptima sevinememistim burnumdan getirdiler sonra ombre yaptım saçımı topuz yaptım belli olmadı şimdi daha rahatım sana tavsiyem ombre yap saçını evde topla belli olmaz olursada renkli saç spreyi de boyatmadim dersin
10 YorumlaBence yapma çok iddialı bir renk sonra pişman olursun dönmek istersin zorlaşabilir senin için.
10 YorumlaMavi, pembe, yeşil gibi renkler hem çok çabuk akıyor hem de gereksiz yere saçı yıpratıyor. İnan bir süre sonra dünyanın en iyi saç bakım yağlarını bile kullansan saçların taranmaz hale geliyor. Bence hiç gerek yok. Geçici heves.
02 Yorumla
Soran+1 yılo zaman siyah yapayim en iyisi ya
Yap gitsin ya. İlerde pişman olursun gençken şunu da yapsaydım diye
24 Yorumla
Soran+1 yılailem cok sıkıntı işte tekrar siyah yaptırırlar sacımı uzulurum
Soran+1 yılya kısıtlayıcılar zaten ve iyice kısıtlarlar diye korkuyorum ama cidden aşırı istiyorum
- Saç Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılBi çılgınlık yapıp yap gitsin ama okul karışmıyorsa
23 Yorumla
Soran+1 yılokul karışmıyor da babam tekrar siyah yap derse bi boks yaramaz uzulurum
- +1 yıl
Sende mücadele et dicem ama kolay değil seni anlıyorum
Belki fazla tepki vermezler alışırlar
Soran+1 yılog bilmiyorum ki
+1 yılBence boyatma ya o tarz renkler asiri zarar veriyo mazallah sacin kalmaz. Sac boyamak hastaliktir. Bugun maviye ozenirsin yarin pembeye baska gun mora.
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılBugün pembe saçlı kız ve mavi saçlı erkek yanımdan geçti. Emolar mı diye dikkatle baktım büyük ihtimal öyleler 😂 Bende 18 e kadar hep renkli saça merakım vardı inan büyüyünce utanırsın yapmaya 😂
01 Yorumla Saçını hiç boyatmadıysan sakın boyatma. Gerçekten boya mahvediyor.
13 Yorumla
Soran+1 yıldogallıktan hoslanmıyorum
Soran+1 yılcok istiyorum ama yapamam ya siyah yapcam
+1 yılŞimdi sen iyi bir şey yaptığını falan zannediyon belki de yani hiç gerek yok bana milyon verseler saçımi öyle renklere boyamam
01 Yorumla- +1 yıl
Mavi saçlı bir kizlada asla konuşmam
Gizli Üye(25-29)+1 yılben mor yapmak istiyordum ailem izin veriyor ama vazgeçtim her renk kıyafet olmuyor dibi çıkınca kötü duruyor hemen soluyor hiç uğraşamam başka renk boyat hem ailen ona izin verir hem de yenilik olur canım
00 Yorumla
+1 yılBen siyaha boyadım ve mavi çıt çıt saç siparişi verdim aileme sormadım ama tümünü boyatmak bence saçma yasin kaç bilmiyorum ama çok yıpratıyor mus
00 YorumlaBenimde saçım mavi ama sevdiğim adam dısında kimse laf etmedi. Ailenin buna karısmaya hakkı yok zaten
00 YorumlaBoya. Cesaret güzeldir. Olan olmuş kafasına girip bir şey yapamaz biraz kafanı ütülerler. Kimsenin hayallerine kilit vurmasına izin verme.
00 YorumlaSaçları en çok zayıflatan şey boyadır. Bunda da en çok zarar veren çok renkli doğal rengin disindaki boyalardir
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alıştıra alıştıra yap önce saçının ense kısmından başla bir sonrakini dış uçlarda yansıt sonra sonra her yeri mavi yap..
01 YorumlaSaç Bakım konusunda 306 cevap paylaştı. kimse sana karışamaz ama çok yıpranıyor ve ilk yıkamada bozuluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılailem karışıyor işte uzgunum
+1 yılBelki uçlarına yaparsın. Kaç yaşındasın ailen bu kadar karıştığına göre liseye mi gidiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yıllise son
- +1 yıl
Bizim lisede disiplin çok fazlaydı oveyle gezenleri ovelerini çıkartıyordu saçlarını boyuyan disiplin cezası alıyordu telefon yasaktı senin okul nasıl bilemem ama o yüzden sıkıntı
Soran+1 yılokulumuz rahat ailem sıkıntı sadece ve her boka karışmalarından bıktım yani istediğim şeyi yapmak istiyorum artık yıllardır hayalim mavi saç
- +1 yıl
Sadece sen bu durumları yaşamıyorsun
- +1 yıl
yani yıllardır tek hayalin mavi saç mı
Saç Bakım konusunda 381 cevap paylaştı. Cidden çok iddialı güzel bir renk karşı çıkmalarının nedeni ne
01 Yorumla
Soran+1 yılgeri kafalı ve zorbalar kısıtlayıcı
+1 yılSonradan pişman olabisin bence yapma. ama illaki bir renk istiyorsan kirmizi renkler boya tarcin rengi filan
00 Yorumla
+1 yılÖnce sarı sonra yeşile boya. Hem onlar hem sen mutlu olursun
10 Yorumlabir kere yap iş işten geçtikten sonra bir şey yapamazlar
00 YorumlaMavi saç çok güzel olur. Ailennile çok büyük problem olmazsa yaptir
00 Yorumla
+1 yılSaç senin onlar ne karışıyor ki anlamadım bizimkiler hiç karışmaz
00 Yorumla
+1 yılKalsın sonra yaparsın ikna etme yolunda konuşup dur
00 YorumlaAilenin karşına almak mi, mavi saç mi? bu sorunun cevabını buk ve ona göre davran bence
06 Yorumla- +1 yıl
neden kimseye zararı olmayan bir şeyi yapmak ailemizden vazgeçmekle sonuçlanıyor? adalet?
- +1 yıl
ailelerin zekası geri olduğu için saç boyasından bile çocuklarından sevgiyi esirgiyorlar
- +1 yıl
ben maviye boyucam falan diyemem esmerim zaten :D türkiyedeki çooğu aile böyle coğrafya ve zeka seviyesi
+1 yılYap ya hevesini al yaptırdıktan sonra dövecek halleri yok ya hem kökü sende yine
00 Yorumlabelki bi kismini mavi yapabilirsin belki hevesin o zaman geçer?
01 Yorumla- +1 yıl
neden heves diyerek insanlar adına karar veriyorsunuz :D sen bilmiyosun tatlım bak bu heves aslında gerçekten istemiyosuuuuun
+1 yılAilenin dediğini yap. Kendi ayaklarının üzerinde olunca da istediğini yap
00 Yorumla
+1 yılKnk ben tesettürlüyüm ona rağmen iki sene önce yapmıştım valla akıyor yıpranıyor boş ver
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 324 cevap paylaştı. Gece uyurlarken hepsinin saçını maviye boya bi seninki kalsın mavi olmayan 🤣🤣🤣
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 472 cevap paylaştı. Eski sevgilinin sac rengi, ona cook yakisirdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabii sen ne istiyorsan öyle yap demek isterim ama ailen her seferinde laf eder, moralini bozar. Yine de bir düşün.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen işte o yuzden
Çift renk yaptır, evde siyah tarafını, dışarıda mavi tarafını gösterirsin
00 YorumlaMy name is Alice and I * a single girl. I * looking for dating for seks and recreation. If you are interested, write to me here - After registration, look for me on the site under the nickname Alisa1996
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSacının uc kısımlarının dıplerını boyatanları gordum cok şık duruyor
Okulda hepsinin renkli olması sıkıntılı olabilir00 YorumlaBenim de saçlarım uzundu, 80 cm'di. Babam destekledi neyse uzattım boyatacağım dedim hepsi karşı çıktı. Gittim, boyattım akşam görünce 1-2 gün trip attılar sonra alıştılar. Birden boyatma, küçük küçük aralara attır ki gözleri alışsın. 😎
00 YorumlaAileni asla karşına alma hevesin de içinde kalmaması için uçlarını boyayabilirsin ya da arasına attır ufak ufak eminim ki o şekilde karşı çıkmayacaklar❤️
10 Yorumla- Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir yolda bir kaç kez denk geliyom garip duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir gün gidersin kuaföre yaptırırsın. Bence yapınca sesleri çıkmaz
00 YorumlaŞu hayatta ne yapmak istiosan yap ama kendine değer vererek mantıklı kotu şeyler yapmadan aileni üzmeden istediğin herseyi yap bi şekilde yap ikna et ne. bilim
00 YorumlaBence ailen izin vermediği halde git yap , pişman olmadan hiç bir şeyi öğrenemezsin. belki de beğenirsin bilemem ama büyük ihtimalle kısa sürede pişman olacaksın. Ama yinede istediğini yapmalısın
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem