Benim asıl saç rengim koyu kahve geçen yaz saçlarımı sarı yaptirmistim sonra begenmeyip kahve kızıl arası bir renk yaptırdım şimdi ise dibi geldi hem de baya bir ve kotu duruyor saçlarımı maviye boyamak istiyorum ama saçlarım çok yıpranır da kel mi kalırım diye korkuyorum istediğim de böyle sadece uçlarını boyatacagim dibi orjinal renk kalıcak
Saçlarımı maviye boyatmak istiyorum ama saçlarım biraz yıpranmış sizce ne yapmalıyım?
Uçlarında boya varsa dipleri doğalsa onu yapman çok zor çünkü mavi rengi elde edebilmen için uçlarını platin sarısına kadar açman gerekiyor koyu renge boyanmış saç da kolay kolay açılmıyor defalarca işlem görmesi gerek. Bütün saçına da sürmen gerekiyor ki zıt renkler olmasın fakat diplerin doğalsa allah ne verdiyse açılır uçları kalır. Benim saçlarımda siyah boya varken denedim bunu defalarca açıldı ama saçlarım yıpranmadı kişiden kişiye değişir bu seninkilerin yıpranmış olduğunu söylüyorsun. Diplerim civciv sarısı gibi açılmışken uçları koyu turuncuya kadar açıldı. Kafamda yumurta kırılmış gibi bir görüntü oldu anlayacağın. Hemen siyaha boyattım tekrar :D Bence bunu da göz önünde bulundurarak tekrar düşün
Ama Şu an saçlarimin uçları açık bir renk. koyu değil ki saçımın dibi koyu kahve uçları kızılan daha açık turuncu gibi gunesteyken daha da açık görünüyor.
En İyi Cevaplar