Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel kiz olmak zor bence ya. Erkegin yakisikli olmasi sorun olmazda kizda olur. Kız yalniz kalir, dışlanır hemcinsleri tarafindan. Erkekler desen guzelligine hayran olur. Gercek yüzünü goremezsin erkeklerin.
Birkac defa gordum. Kiz guzel diye kapiyi acan, valizini tasiyan, posetleri ben tasirim diyen. Annesine bir cay kahve dahi yapmamistir ama kiz guzel diye gidip kahve yapan...
cikma teklifi alirsin reddedersen sıkıntı olabilir. (Gerci her kiz icin tehlikeli bu) sonra geldigin konuma/mevkiiye guzelliginden dolayi geldi derler. Çabanı görmezler. Sevgili olan ciftlerin yanina pek oturamazsin hemcinsin rahatsiz olur.
Arkadaslik yaptiginda kizin sevgilisi falan asik olur, hoşlanır. Yani tonla derdi var. Guzelligin dezavantajlari avantajlarindan daha fazla bence. O yuzden kiskanilacak bir durum yok.
Erkek olsam yakisikli erkegi kiskanirdim belki. Erkeklerde durum daha farklı. ama kiz olmak zor, bir de guzel olmak daha zor turkiye gibi ulkelerde ozellikle. Bir de bu guzeller gidip en tipsiz, en odun erkekle evlenirler. Boyle de yaygin bir huylari var.
16 Yorumla- +1 yıl
Evet ya iyi anlatmışsın dezavantajı çok. Sırf kıskançlık yüzünden en yakın arkadaşımla seneler oldu konuşmuyoruz ve son olarak gidip en tipsiz erkekleri bulurlar dediğimde doğru 😂😅
- +1 yıl
@petekkaya098 kim kimi kıskandı
- +1 yıl
Kız beni erkek arkadaşından kıskandı uzun hikaye
- +1 yıl
@petekkaya098 hala sevgililer mi
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
@petekkaya098 yazık oldu arkadaşlığını bitirmesi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskanmadım ama kıskanıldım çok kere. İlkokul arkadaşlarımla bizim eve toplanmıştık. İçlerinden Feyza olan “var ya Ayşe sınıfta ki tüm erkekler sana aşıktı köpeğin teki olduğun halde sırt bebek yüzlüsün diye” .. aslında Feyza espiri bir dille takıldı amacı gömmek değil övmekti. 4 kişiydik bizim mutfakta çay içerken ben tuvalete gittim çıktığımda konuşmalarına şahit oldum. Özge “ Ayşe de çok güzel (ayşe ben oluyorum) bebek gibi ya yüzü birde mavi gözleri var Barbie bebek gibi” diyince Nazlı “evet özellikle burnunu yaptırınca daha da farketti” diye ekledi. Sanki burnumun ameliyat detayını vermesi gerekmiş gibi. Diğer arkadaşlarım cevap bile vermedi zaten ona. Ben orada olsaydı böyle bir şey diyemezdi. Evet maşallah diyip geçiştirirdi. Ki bunu çok kez yapıyor.. bu tür arkanı döndüğün anda arkadan arkadaşını çekiştiren kızlardan utanç duyuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHerkes kıskançtır herkes nankördür herkes çıkarcıdır sadece bazı dönemler içinizde ki tartıda hangisi ağır basıyosa öyle davranırsınız bazıları kendini çok güzel kontrol eder hepsi bu. Her biriniz mutlaka birinin bişeyini kıskanmışsınızdır. Kendime gelince 1.72 boyunda kumral bir kızım güzelliğim eksik olsaydı başkalarının güzelliği rahatsız ederdi ama bu konuda eksik değilim. Ben daha çok kendi başıma yalnızken insanların eğlenmesini güzel yerlere gitmesini kocaman ailelerini parayı kariyeri kıskanıyorum... Ama kontrol edebilenlerdenim dışarıya tek bir mimik bile yansımaz.
10 Yorumla
+1 yılHayır. Eğer reşit yaşta yapılıyorsa bu davranış apaçık aşağılık kompleksidir. Eğer veletken yapıyorsa IQsunun düşük olduğunu gösterir zira kişisel gelişimin en tavan yaptığı zamanlarda elalemin görünüşünü kıskanıyorsa gelecekte de çok başarılı olacağına inanmak güçtür.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır kıskanmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen zeki kızları kıskanıyorum bi kız var yüzü çirkin ama makyaj yapsa güzel olur ailesi oldukça zengin her imkanı var istese dünya kadar estetik yaptırır ama makyaj bile yapmıyor estetik yaptırmıyor çünkü dogallıgı seviyormuş öyle dedi fakat çok zeki her konuda bilgisi var çok iyi mantık yürütüyor hayran kalıyorum kendisine
Ben bu kızı kıskanıyorum çünkü zeki çünkü kafası zehir gibi bakış açısı farklı bu kızı tanıdıgımdan beri makyajla güzel olan kızları kıskanmamaya başladım hepsi makyajlı estetikli ama beyinleri boş
20 YorumlaHerkes de olmadi demiş ben hayatim boyunca hep kiskanc insanlarla karsilasiyorum basariyi guzelligi vs yer şeyi çekemiyorlar. Kim bu kiskanclar o zaman? Ben güzelliği kıskanmam çünkü kendimi güzel buluyorum isyediğim ilgiyi vs hep alabildim ama başarıyı kıskanırım bazı insanlar için. Benden daha başarılı olurlarsa katlanamam yalan yok.
23 Yorumla- +1 yıl
E sen de kıskanmam demişsin kim bu kıskançlar o zaman?
- +1 yıl
Senden başarılı olmalarının nedeni sende daha çok çalışmaları bunda kıskanacak bir şey yok
- +1 yıl
BuzlarTriliçesi benden daha başarılı olanları genelde kıskandığımı söylemişim ya, okumadın mı? Ama ben gerçekten güzelliği zerre kıskanmıyorum çünkü kendime güveniyorum ve insanlarla sadece dış güzellik üzerine bağ kurmuyorum, genelde değer veririm değer görürüm.
Gizli2132 Yoo benim için var. Bu bir içgüdü. İlkellerimi reddetmiyorum. Ve bu zaten hırs verir insana. Hep kendim daha iyisi olmak istiyorum. Bunun için de çabalarım zaten. Tabi her alanda değil, beni ilgilendiren bir alanda geçerli bu.
Bir arkadaşım var, Brad Pitt gibi çocuk ama boy ve kader yok çocukta. Kıskanıp nazar etmeyelim birde onunla uğraşmasın. Şaka bir yana kıskançlık etmem asla. Yakışıklı çocuk der geçerim. Ben buyum, ben bu halimle değerliyim. Değerimizi bilmek ve yaşatmamız lazım, üçüncü şahıslar bu muhabbete dahil olmamalı.
11 Yorumla
+1 yılHayır olmadı elbette çok güzel kadınlar var ama kendimde bu konuda eksiklik görmediğim için kendimle barışık olduğum için Kimseyi kıskanmadım
10 YorumlaHayır cidden hiç bir zaman kıskanan değil, hep kıskanıLan oldum 😐
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskandığım olmadı ama kıskanıldığım yüzüme fiziksel durumumla ilgili yorum yapıldığım oldu sendeki fizik bizde yok napalım diye mesela o Ebru gündeş şarkısı söyleyince bende yorum yok ben söylediğimde Ebru gündeşi de hiç sevmem yorumu var bu kıskançlık değil de nedir yani insanlara tezatlıkları yüzünden içimden gülüyorum bazen 😂
00 Yorumla
+1 yılHiç bu tarz konularda kıskançlığım olmadı. Saçma geliyor açıkcası.
00 Yorumla
+1 yılKıskanmak değil de imrendim. Daima.. Çünkü kendiyle barışık olmayan insanlar, kendilerini sürekli birileriyle kıyaslar. O güzel olma hissini bilmedikleri için… Tam da şu an böyle hissederken sorunun denk gelmesi…
21 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum buydu imrenme kelimesi gelmedi aklıma 😄
Güzellik & Bakım konusunda 388 cevap paylaştı. Eğer bu sebeplerden dolayı kıskançlık oluyorsa söz konusu iki kişi hiçbir zaman arkadaş olmamıştır.
Çünkü arkadaş veya dost diye tabir ettiğimiz insanların asıl karakterleri kötü günde yanımızda olup olmadıklarına ya da bizim mutluluk anlarımızda en az bizim kadar mutlu olma algılarına göre değişmektedir.
00 Yorumla
+1 yılHiç olmadı. Güzel arkadaşlarıma bakıp mutlu oluyorum 🫠 Kendime güvenim var ve kendimi de çok güzel buluyorum o yüzden böyle komplekslerim hiç yok
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanma özelliğim yok, hatta her dakika güzelliğini söylerim onore etmesini severim. İnsanların kötü yönleri söylenildiği kadar iyi ve güzel yanları da söylenmeli✌🏻
37 Yorumla- +1 yıl
Kıskanma özelliğim yok diye bir şey yok 😂
- +1 yıl
Sebep 😂
- +1 yıl
O zaman başka bir yaratık olman lazım 😂
- +1 yıl
Herkes bu duygularla yaratılmış.. kıskanma durumu olunca buna nasıl reaksiyon verdiğin önemli 😂
- +1 yıl
Ben aşırı yaşamam o duyguyu bana saygısızlık yapılan bir durum varsa o zaman işin şekli değişir hem cinsim biri güzelmiş ne güzel baksın kendine güzeş olsun zekası görüntüsü fiziği herşeyi ile örnek olsun hoşuma gider hayatımdaki insanı da kıskanmam ama bana saygısızlık yapıp onuru mu zedeler ise beni son görüşü olur net net biriyim ben😉✋🏻
- +1 yıl
Sen kendinle barışıksın
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelliğini giyimini vss kıskandığım hiç olmadı ama baba - kız arkadaş gibi oluyorlar geziyorlar vss onlara çok imrenmişimdir ve şu an hala cok imrenirim ve hayranlıkla izlerim biz öyle şeyler hiç yaşamadık çünkü hep susturulduk azarlandık
10 Yorumla
+1 yılYani birazcık kıskançlık yaptığım oldu ve hâlâ da kıskanıyorum ama gerçekten çok güzel bir arkadaşım vardı ama aramız çok iyiydi kıskançlık yapıyorum diye ona asla bi zarar vermedi mveys üzecek bir şey söylemedim gerekte yok zaten hiç
00 Yorumla
+1 yılHayır olmadı, hatta değer verdiğim, sevdiğim bir arkadaşımsa, nazar değmesinden korkarım o yüzden hep maşallah derim, maşşallah dedirtirim, kıskançlık şöyle var, eğer çok değer veriyorsam, seviyorsam benle ilgilensin isterim, benle bir şeyler yapsın isterim yani daha çok paylaşamama diyebiliriz.
00 Yorumla
+1 yılHiç kıskanmam diyenden korkacaksın kızlarda daha çok görüyorum bu kıskançlık olayını ama nedense hiç kimse kıskanıyorum dememiş gerçi kıskanan kim kıskanıyorum diyor ki 😂
00 YorumlaHayır olmadı. Benim arkadaşlıklarım sağlamdır. Hiç bir arkadaşım ile arama ne kıskançlık girebilir ne başka bir sebep. Bu kıskançlık duygusu genel de kadınlara özgü bir şey.
00 Yorumla
+1 yılHayır isterim ki arkadaşım güzel olsun güzel giysin toplumda övülsün. Her insanın kendine has bir güzelliği vardır beni kıskanan biri ile arkadaşlık kurmam zaten
00 Yorumlaİçten içe çok kiskandiklarim oldu ama kıskançlığın kimseye zarar vermesi çok şükür kimseye kiskandigim için zarar vermek cirkeflik yapmak arkasından cekistirmek gibi şeyler yapmadım
00 YorumlaBenim hayatta en kıskandığım şeyler fikirlerdir. Mesela Nikola Tesla elektriği kablolar kullanmadan bilmem kaç km öteye nasıl iletti? Bu adamı böyle dahice düşünmeye iten şey ne oldu?
00 Yorumla
+1 yılHayır ben bütün güzelleri kıskanıyorum 🥰 ama kötü anlamda değil çok güzeller gidip söylüyorum da onlarda mutlu olsun diye
10 YorumlaBilakis daha çok övünürdüm onun güzelliğinden gurur duyardım.
20 YorumlaVitrin mankenleri de güzel. İçi boş olduktan sonra hiçbir anlamı yok benim için.. Ama zekasını kıskandığım kişiler oldu elbette.
00 Yorumla
+1 yılKendine özgüveni olmayan, kendini başkalarıyla kıyaslayan, eksik gören kişiler kıskanır. Kendiyle barışık olan kıskanmaz, kiskanilir 😀
00 YorumlaHayır olmadı. Kimse yakışıklılığını güzelliğini seçme imkanı olmadığı için karaktere bakarım. Güzelmiş çirkinmiş önemli değil.
00 YorumlaHayır kıskanmadım. Kıskanmak demek karşındakinin senden üstün olduğunu kabul etmek demektir. Ve bu özelliğim çok sevilir.
00 Yorumla
+1 yıleskiden kıskanırdım ama artık kötü duygulardan arındım Allah böyle yaratmış beni diyorum yani yapacak bir şey yok isyan etmek çok yanlıs
00 YorumlaÇevremdekiler elimde olana bakıyor sonrada nazarı değiyor o yüzden sevgilim dısında herşeyi gösteriyorum herkese ve göz önündeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzellik değil de ben yalnızken çevresi ile mutlu olup gezip eglenenleri parası olup istediğini yapanları kariyeri ilanları kıskandım yalan yok. Kıskanmak da değil aslında imrendim kendime acıdım kendi halime üzüldüm bakıp bakıp
04 Yorumla- +1 yıl
Bende senin gibiyim güzelliği kıskandırmıyor çünkü zaten kendimi çok beğeniyorum sadece ellerinde olan imkanlar bende olmadığı için bir tık üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yıl@naberbebeyiim ah ahh nolcak halimiz
- +1 yıl
Herkesin hikayesi farklı bir zamanda parlar kimi 20 yasinda kimi 30 da bende hikayemizin bir gün parlayacağına inanıyorum kaç sene sonra olur bilemiyorum elbet bir gün, gün yüzü görücez🥲
Cevap sahibi+1 yıl@naberbebeyiim umarım görürüz
Güzellik & Bakım konusunda 437 cevap paylaştı. Hayır, hiç benden daha yakışıklı bir arkadaşım olmadı bu zamana kadar. Benden uzun arkadaşlarım vardı ama onu kıskanmazdım, boyumdan memnunum çünkü.
00 Yorumla
+1 yılHayir asla, benim bebeklerimin ikisi de cok guzeldir zaten 😍
10 Yorumla
+1 yılKimseyi kıskanmadım kıskanmıyorum boşa harcayacak vaktim yok. Kendi hayatımı yaşıyorum.
10 Yorumla
+1 yılKiskanildigim oldu, guzel bir arkadasim oldugunda da onunla gurur duydum her zaman...
00 YorumlaYok o yüzden kıskanmadım. Zengin oldukları için kıskanmıştım ama 🖤
00 Yorumla
+1 yılGerçeği söylesem evet birazcık oldu. Ve bu kendime özgüven olmadığı için ireıi geliyor
00 Yorumlaortaokulda bir kızı takıntı derecesinde kıskanıyordum.. ya daha çocuktuk, olur böyle şeyler
00 Yorumlaay kız olur mu öyle şey önemli olan kalp güzelliğidir dış güzellik omrumda değil yani
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 466 cevap paylaştı. hayır. kendimi yakısıklı gördüğümdenmidir bilmiyorum. erkeklere o gözle bakmadım hiç.
00 Yorumla
+1 yılNormal bir kız arkadaşım kıskanıyordu beni çok sevgilim falan olunca
00 Yorumla
+1 yılBütün arkadaşlarım oldukça güzel ve ben hepsine tapıyorum 😍
00 YorumlaBu sitede bir kız tanıdım dünya güzeli seçilen kız onun yanında kezban kalır
00 YorumlaYok, olmadı, kıskanmadım. Ama beni kıskananlar oldu. Ne varsa tipimde...
00 Yorumla
+1 yıl4 xperi de fenomen yapmazsınız ya bu nasıl torpil böyle.
00 Yorumla
+1 yılhayatımda hiç birini güzelliğini kıskanmadım genelde hep kıskanıldım
00 Yorumla
+1 yılKıskanmak demeylim yanında silik kaldım için sinir doldum oluyo
00 Yorumla
+1 yılHiç olmadı. Kıskançlık huyum genel olarak yok. Genelde onlar beni kıskanırdı hahhhayt :D
00 Yorumla
+1 yılOldu.
Hatta imrendiğim maalesef.
Asla ama kötü niyetle kıskanmadım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlız Görselde kini görsem ya madde aldığını düşünürüm veya biraz önce 70 liği dayamış derim korku filmlerinde ki piskolojisi bozuk kafayı sıyırmış tiplere benziyor🤣
00 Yorumla
+1 yılEn fazla imrenirim
Kıskanmam
Kârı avcisici vb. Diyerek överim
00 Yorumla
+1 yılKimseyi kıskanmıyorum bazen imrendiğim olur. ALLAH herkese en güzelini hayırlısıyla nasip etsin
00 Yorumla
+1 yılKıskandım ama hakkında hiç kötü düşünmedim ve onu aşağıya çekmeye çalışmadım
00 Yorumla
+1 yılKıskanıldım bu bir gerçek kendi yaşıtım da büyük orta yaşlar da kıskandı.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılEvet daha çok ilgi görünce kıskanırım herkes gibi
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılPek kıskanma huyum yoktur. Kuzenini kıskanıyormuşsun. Peki belli eder miydin?
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. Fesat değilim öyle insanları da yanımda barındırmam
00 Yorumla
+1 yılYakışıklı olduğum için o tür duygulara hiç kapılmadım
00 Yorumla
+1 yılKimseyi güzelliği nedeniyle kıskanmadım ama gözlerimi alamadığım oldu
00 Yorumla
+1 yılyok kıskanmadım kıskanma gibi huylarım yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayir hatta ben en güzel olmayı hiç sevmem dikkat çekmeyi sevmem benim arkadaşım benden daha güzel olsun
00 YorumlaÖzgüvenli insan kıskanmaz yakışıklıya yakışıklı güzele güzel der. Yakın arkadaşlarımla genelde birbirimizi överiz. Mesela mekanda bir kadın içimizden başkasını beğenirse diğeri bozulmaz elemanı över geçeriz.
00 Yorumla- Devamını Gör (115)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne