Güzellik & Bakım Penta feel duş öncesi orjinal sea salt deep peeling vücut bakımı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor penta feel duş öncesi orjinal sea salt deep peeling vücut bakımı KULLANAN VAR MI?☺️ Penta feel duş öncesi orjinal sea salt deep peeling vücut bakımı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Hayır daha önce hiç kullanma şansım olmadı. Ama nedense ismi bana çok yabancı geldi. Daha bilinen göz önünde olan markaları tercih etmek isterdim. En azından kullanan kişi sayısı fazla olacağı için etkili olma durumu iyi olacaktır. 1 0 Yorumla
bunickonsekizharfli Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Duş jeli kullanmam.. Ph dengeleyici kullanırım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Selam gadası 🙃
Hayır daha önce hiç kullanma şansım olmadı. Ama nedense ismi bana çok yabancı geldi. Daha bilinen göz önünde olan markaları tercih etmek isterdim. En azından kullanan kişi sayısı fazla olacağı için etkili olma durumu iyi olacaktır.
Duş jeli kullanmam.. Ph dengeleyici kullanırım.