Güzellik & Bakım Sizce de sarışın hatunlar esmerlere göre daha tatlı değiller mi? вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Saçını sarıya boyayıp kendini sarışın zannedenler hariç ajshakdhs Sizce de sarışın hatunlar esmerlere göre daha tatlı değiller mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Tabi ki sarışınlar daha tatlı bence 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Hayır bence bazı sarışınlar aşırı soğuk ve itici oluyor. 0 3 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Ben yerun, banane 😒 Yorumla Coraline-0 +1 yıl Zevkler ve renkler tartışılmaz kxmcksmcksk Yorumla вιтєχєи +1 yıl Aynen ajshflshsfjs Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Değiller!Sarışının adı esmerin tadı demiş atalarımız.Bir de açtırma kutuyu söyletme kötüyü sözünü de hatırlatmak isterim...: )) 0 3 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Valla şansını zorlama istersen senin kutuyu açarsak 1 milyon lira büyük ödül çıkar 😂 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Yoo bildiğin paralarım seni dilimle : )) Yorumla вιтєχєи +1 yıl Parala beni fakirim ben ohh Yorumla
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Burada mesele hatun olması bence, sarışın bi teyze görsen aynı seyi soyler misin acaba? hayata yön veren anlamlı bir soru cok tşklr. 0 2 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Hayata yön veren bir soru örneği ver desem sonsuza dek susarsın 😂Sarışın tatlı minnoş teyzelerimiz de olabilir ne var bunda :(@lotus-patra gel tatlı nenem 🥺 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Ben sarışın değilim ki canım bunu biliyorsun 🤦Nene hiç değilim 💋Gel dedin geldim şimdi de gidiyorum 😂😂 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kesinlikle öyle.. kendim sarışınım. diye demiyorum bak 😁 0 1 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Oyyss 🤣 Yorumla
kanatsız_kelebek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Esmerlerin olduğu yerde sarışınlar sadece çay servisi yapar 😅😅😅 0 8 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Yapamasss olamasss Yorumla kanatsız_kelebek00 +1 yıl Olur olur😅 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Esmerler bana çay servisi yapsın 🤣 Yorumla kanatsız_kelebek00 +1 yıl Çok beklersin 😅 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Demli bir çay kap gel 😂 Yorumla kanatsız_kelebek00 +1 yıl Avucunu yalarsın.. 😒 sarışın bulursan sana yapar çay servisini Yorumla вιтєχєи +1 yıl İşte bu yüzden sarışınlar 😂😂 Yorumla kanatsız_kelebek00 +1 yıl Hıhhhh 😒 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sarışınlikla ilgili bu Tatlılık Yüz Tipinden Kaynaklı Tatlı Kızlar Çok etkiliyor kalbi yia 💕🤭 0 7 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Nabza göre şerbetçi senii 😃 Yorumla Cod2009 +1 yıl Ama Ne Yapim Çok Şeker Kızlar var 🤭 Yanağından öpmek sarılmak bi kıza çok güzel bir duygudur Yorumla вιтєχєи +1 yıl Yoklukta olduğunu bu kadar belli etmesen iyi olur sana bir abi tavsiyesi 😂 Yorumla Cod2009 +1 yıl Yokluk mu? Abaza değilim 😅 Aşk Olarak dedim ben yani kalpten etkilenmek Yorumla вιтєχєи +1 yıl Yokluk sadece cinsel anlamda olmaz ki güzel kardeşim 😂 Yorumla Cod2009 +1 yıl Biliyorum da öyle diyince akla bu geliyor 😅😂 Tabi Sevdiğim olsa başka kızlardan etkilenme olmaz kalp boşta kalınca böyle oluyor seninde var mı? Tatlı şeker dediğin kız 😉 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Arada denk geliyorum tabi tatlı şekerlere 😃 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı. Sariya boyatanlar haric dersen Turk kadinlarinin yarisini elemis olursun 🤣🤣😜 1 0 Yorumla
Laqwze Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kumralin adi esmerin tadi Sarisinin ikisi birlikte 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İki tarafta çok güzel olan insanlar var. Kişiye göre değişir Ama Türkiye de cogu çakma. Doğal az 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Esmerlerin olduğu yerde sarışınlar sadece çay servisi yapar 💃 0 3 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Sarışınların olduğu yere esmerler giremez bile 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hah güliyim bari çakma sarışınlar dicektin herhalde 😉 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Onları en başta diskalifiye ettik be Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Erkeklerdeki sarışın sevdası :D :D 0 1 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Severunn Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Bence esmerler daha tatlı. :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sarışın seven bi erkek.. şaşırdım 0 3 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Bayılurun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nw güzel Yorumla вιтєχєи +1 yıl Coksell Yorumla
Lenüyeişte Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl O yüz şekliyle alakalı 1 1 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Geneli tatlı yahu Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet daha tatlılar 0 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Oyle evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tabi ki sarışınlar daha tatlı bence
Hayır bence bazı sarışınlar aşırı soğuk ve itici oluyor.
Ben yerun, banane 😒
Zevkler ve renkler tartışılmaz kxmcksmcksk
Aynen ajshflshsfjs
Değiller!
Sarışının adı esmerin tadı demiş atalarımız.
Bir de açtırma kutuyu söyletme kötüyü sözünü de hatırlatmak isterim...: ))
Valla şansını zorlama istersen senin kutuyu açarsak 1 milyon lira büyük ödül çıkar 😂
Yoo bildiğin paralarım seni dilimle : ))
Parala beni fakirim ben ohh
Burada mesele hatun olması bence, sarışın bi teyze görsen aynı seyi soyler misin acaba? hayata yön veren anlamlı bir soru cok tşklr.
Hayata yön veren bir soru örneği ver desem sonsuza dek susarsın 😂
Sarışın tatlı minnoş teyzelerimiz de olabilir ne var bunda :(
@lotus-patra gel tatlı nenem 🥺
Ben sarışın değilim ki canım bunu biliyorsun 🤦
Nene hiç değilim 💋
Gel dedin geldim şimdi de gidiyorum 😂😂
kesinlikle öyle.. kendim sarışınım. diye demiyorum bak 😁
Oyyss 🤣
Esmerlerin olduğu yerde sarışınlar sadece çay servisi yapar 😅😅😅
Yapamasss olamasss
Olur olur😅
Esmerler bana çay servisi yapsın 🤣
Çok beklersin 😅
Demli bir çay kap gel 😂
Avucunu yalarsın.. 😒 sarışın bulursan sana yapar çay servisini
İşte bu yüzden sarışınlar 😂😂
Hıhhhh 😒
Sarışınlikla ilgili bu Tatlılık Yüz Tipinden Kaynaklı Tatlı Kızlar Çok etkiliyor kalbi yia 💕🤭
Nabza göre şerbetçi senii 😃
Ama Ne Yapim Çok Şeker Kızlar var 🤭 Yanağından öpmek sarılmak bi kıza çok güzel bir duygudur
Yoklukta olduğunu bu kadar belli etmesen iyi olur sana bir abi tavsiyesi 😂
Yokluk mu? Abaza değilim 😅 Aşk Olarak dedim ben yani kalpten etkilenmek
Yokluk sadece cinsel anlamda olmaz ki güzel kardeşim 😂
Biliyorum da öyle diyince akla bu geliyor 😅😂 Tabi Sevdiğim olsa başka kızlardan etkilenme olmaz kalp boşta kalınca böyle oluyor seninde var mı? Tatlı şeker dediğin kız 😉
Arada denk geliyorum tabi tatlı şekerlere 😃
Sariya boyatanlar haric dersen Turk kadinlarinin yarisini elemis olursun 🤣🤣😜
Kumralin adi esmerin tadi
Sarisinin ikisi birlikte
İki tarafta çok güzel olan insanlar var. Kişiye göre değişir Ama Türkiye de cogu çakma. Doğal az
Esmerlerin olduğu yerde sarışınlar sadece çay servisi yapar 💃
Sarışınların olduğu yere esmerler giremez bile 😂
Hah güliyim bari çakma sarışınlar dicektin herhalde 😉
Onları en başta diskalifiye ettik be
Erkeklerdeki sarışın sevdası :D :D
Severunn
Evet bence de
Sen kadından ne anlarsın..
Yüzü çirkinse yine de tatlı mıdır
Bence esmerler daha tatlı. :D
Sarışın seven bi erkek.. şaşırdım
Bayılurun