Erkekler bu soru size gelsin sizce sarışın kızlar mı güzel, yoksa esmer kızlar mı güzel :D
Sarışın Kızlar
Esmer kızlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
her ne kadar millet bir seçim yapmış olsada bildiğimiz gibi güzellik göreceli bişeydir, yani sarışın delisi bir insanın gönlünü esmer birine kaptırma ihtimalide mümkün, sarışın esmer tartışmasının sadece insanların bir yarış halinde olduklarını hatırlatıyo bana, sarışınların esmerlere, esmerlerinden sarışınlardan birbirlerini üstün gördüğü bir çağda yaşıyoruz, ama cevabım C yani güzellik görecelidir, renkler ve zevkler tartışılmaz.
Güzellik bence sadece ten renginde değil, fizik, yüz hatları, gözleri falan filan işte bilmez değilsiniz ya :D Genel olarak değerlendiririm sonra, ten rengi çoğunlukla benim için sonraki aşamalarda denk gelir :D
Ben mesela beyaza yakın buğday tenliyim, ama sarışın esmer diye sorarsan genelde sarışın seçerim :)
Neden boyle sorularda biz kumrallar devre dışı birakiliyoruzzzz
Tabiki sarışınlar daha güzel.
Cevap
42Cevap
Bu soru şu yönden saçma. Bir kızıgüzelse eğer bak bakalım o zaman sarışın mı esmer mi ayırt ediyor musun. Kız güzel olursa ten rengine takılmazsın zaten.
Bu aynı zamanda erkekler ićinde geçerli.
'Sarışınlar güzel olduğunu sanır, esmerler güzel olduklarını bilir' demiş birisi. Ama bence öyle değil :) Beyaz ten, şarışın güzeldir :)
bu benim aşkım ya :))
https://cdn.internethaber.com/gallery/34218/13.jpg
jessica ablamız :)
Bu da soru mu kız? :D TAbi ki sarışınlar ve veyaz tenliler bütün erkeklerin tericihidir. Sen esmersin baştan kaybettin.
Soru soran:
Erkekler bu soru size gelsin...
195 kız: Esmer kızlar > Sarışınlar
jwyagkfeıygareıubyhşeırh
Sarışınlar çok tatlı ,
Esmerlerin ise ayrı bir havası var :)
benim için açık tenli hatunlar daha iyi , sarışın isede orjinal olucak
Güzel olduktan sonra esmer sarışın fark etmiyor. Bir bakıyorsan 10 tane sarışın içinde sadece bir tanesi güzel esmerler içinde geçerli.
güzel olan kızlar güzel :)) ama illa cevap verecek olursak esmerler çok seksi sarışınlarda daha bebeksi tatlı bir güzellikleri oluyor
Sarışınlar daha güzel oluyor ama esmerler çok çekici oluyor <3
Sarisinlar bildigin dogan gorunumlu sahin. Ayrica memlekette sarisinmi var? Biraz kumral olan kendini sarisin saniyor, artik ne iciyorsalar. Esmer candir asildir.
sarışınların hem kızları hem de erkekleri güzel oluyor
Nedense hep Sarışınlardan gittik daha çok ilgimi çekiyor bu kesin
Çoğu kişiye göre esmer olsada bana sarışın ve beyaz tenliler daha çekici geliyor.
Erkeğin esmeri, zencisini;Kızların ise Çekik gözlüsünü severim. Yani ne esmer, ne sarışın en iyisi Çekik gözlüler. 😎
Erkeklerin tercihi genelde koyu renk saçdır çünkü sarışın göze yapmacık görünüyor bence. Ayrıca esmerler asildir.
Sarışın sevme çillenir kumral sevme kirlenir esmer sev durdukca şekerlenir :DD
her ikisinin de yeri ayrı. gönül kimi severse güzel o dur.
Esmer bomba diye literatüre geçmiş kalıp var ya. Aptal sarışın diye de ayrı bir kalıp var:)
kız dedin sarışın olmaz esmer olur çünkü çikolata gibi tatlıdırlar
Esmer diyenlerin hepsi sarisin ister
aynen öyle
sarışın olsun beyaz olsun
Hangisin kalçası güzelse bence :G
Erkek gerçegi :( yine odun diyorsun bana yak beni kız :G
Sarışının adı esmerin tadınderler
Esmerin sarışınında güzeli çirkini oluyor.
Tercihim sarışınlar, özellikle yatakta.
Yatağa girmediğim kadın güzel olsa ne, güzel olmasa ne ifade eder.
Ya kızmayın ama adam haklı yani :D
bence sarışınlar güzel
esmerler seksi oluyor
Sarışının adı var esmerin tadı var demişler.
Kumral kızları yabana atmayalım.
tabiki gerçek sarışınlar
kumral ve esmer favori
Tescilli güzeller hep esmerdir
bütün kızlar güzel :D
herkesin kendine göre bir güzelliği var
platin sarısı sarışınlar:)
Bayanda esmer diye diye dilimde tüy bitti.
valla değişiyu bece yaa sarışın farlı esmer farklı
Kumral kızlar :D
Sarışınında Güzeli Var Esmerinde :D
kesinlikle esmer :)
sarışının adı esmerin tadı demişler:)
Adriana Lima?
esmer tabiki
Esmer canım
Zenciler :))
esmer bence
aaaaaa...
Kumrallar güzel