Güzellik & Bakım En hızlı tırnak nasıl uzar? Eyilmaz17 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tırnaklarımın uzun olmasını ve çabucak kırılmamasını istiyorum bunun için ne yapa bilirim En hızlı tırnak nasıl uzar? Cevapla Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. bol d vitaminli beslenmelisiniz 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tırnakların nemli olduğu sürece kırılmaz. Ayrıca ellerini sık yıkarsan da uzuyor cabucak yağları falan bi kenara bırak en doğalı valla bak😂 1 1 Yorumla Lamiawxq +1 yıl sık yıkıyınca tırnak kırılıyor Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Tırnak bakımı kremleri ve losyonları var araştırabilirsin 1 0 Yorumla
Ergun7741 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Hiçbir şey yapmıyorum tırnaklarım çok çabuk uzuyo 4 5 günde bir tırnak kesiyorum 0 2 Yorumla Eyilmaz17 +1 yıl Ne güzel keşke benimkilerde öyle olsa çabucak kırılmasa Yorumla Ergun7741 +1 yıl Markette kasiyerin bile ilgisini çekti kızın tırnakları minnacıktı. Hiç böyle tırnağım olmadı kıskandım falan yaptı skxkkdxm Yorumla
Life-as-Azalea Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sac ve tirnak icin ozel vitaminler var eczaneden al. 0 0 Yorumla
EricaFeuer Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Bu resimdekiler nailglint sayfasına mı ait? 0 5 Yorumla EricaFeuer +1 yıl Bir şey demedin. Yorumla Eyilmaz17 +1 yıl Hayır pinterest Yorumla EricaFeuer +1 yıl Belki oraya yüklenen de o sayfadan almış olabilir. Yorumla Eyilmaz17 +1 yıl Olabilir Yorumla EricaFeuer +1 yıl Benimelim busecanbc hesaplarına bak. Yardımcı olabilir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bol d vitaminli beslenmelisiniz
Tırnakların nemli olduğu sürece kırılmaz. Ayrıca ellerini sık yıkarsan da uzuyor cabucak yağları falan bi kenara bırak en doğalı valla bak😂
sık yıkıyınca tırnak kırılıyor
Tırnak bakımı kremleri ve losyonları var araştırabilirsin
Hiçbir şey yapmıyorum tırnaklarım çok çabuk uzuyo 4 5 günde bir tırnak kesiyorum
Ne güzel keşke benimkilerde öyle olsa çabucak kırılmasa
Markette kasiyerin bile ilgisini çekti kızın tırnakları minnacıktı. Hiç böyle tırnağım olmadı kıskandım falan yaptı skxkkdxm
Sac ve tirnak icin ozel vitaminler var eczaneden al.
Bu resimdekiler nailglint sayfasına mı ait?
Bir şey demedin.
Hayır pinterest
Belki oraya yüklenen de o sayfadan almış olabilir.
Olabilir
Benimelim busecanbc hesaplarına bak. Yardımcı olabilir.
Günde 3 defa su dök güneşte bırak 🤔
Bol bol vitamin al yemeklerden