Kızlar 5 gün içerisinde tırnaklarımı olabildiği kadar hızlı uzatmalıyım.5 gün sonra nişanım var manikür yaptırıcam ve detay fotoğrafı çektiricem. O yüzden tırnaklarımı uzatmak istiyorum. En etkili yöntem nedir?
Selam, Tırnaklar kemik oluşumudur. Kemiklerimiz kalsiyum ile gelişir. Vücutta birçok şey beslenmek şartı ile gelişir yani. Kısacası beslemek gerekiyor.
Tırnaklar neyden beslenir, nasıl beslenir?
Tırnaklar kıkırdaksı yapılıdır. Mineraller, E, B ve C vitaminlerinden beslenir. Proteinden güç alır. Tırnakların kırılması, soyulması, pürüzlü olması güçsüzlüğünden kaynaklıdır ve protein ve kan eksikliği buna sebebiyet verir.
Güzelleştirmek ve beslemek adına da nemlendirici ve mineral takviyesi vermeliyiz. İçeriğinde E, C veya B vitamini bulunan çok nemlendirici örneği verebilirim sana. Bunlardan birkaçı; Arkonem prebiyotik, Arkonem, Dove, Neutrogena...
Tırnaklarına mineral takviyesi yapmak için bol bol ellerini yıka ve bol bol su iç. En çok mineral suda bulunur.
Tırnak bakımı kaç günde olmalı?
Tırnak bakımı da vücut bakımına benzer. Derimiz, vücudumuz baştan aşağı yenilenir. Bu sebeple aksatmadan yapmak gerekir. Her gün nemlendirmek, 2 haftada bir düzenli manikür yapmak bunların başında geliyor.
Tırnak uzatmak için kozmetik/solüsyon var mı?
Tırnak uzatmak için çeşitli besleyici cila ve ojeler bulunmakta. Bunlar içinde nemlendirmene de dikkat edersen cm farkıyla uzamayı göreceğine eminim.
Öncelikle selamlar, uzun tırnak aşığı biri olarak size işinize çok yarayacak bir tavsiyede bulunabilirim. Memnun kalacaksınızdır.
Limon kullanabilirsiniz..
Limonu ortadan kesin ve yarısını alın. Üzerine çok az zeytinyağı dökün ve resimdeki gibi tırnaklarınızı limonun içine sokmalı ve birkaç dakika boyunca içindeyken masaj yapmalısınız. Ardından durulayın. Her gün yapabilirsiniz. Dahası için benceme bakabilirsiniz, dilerseniz oradaki önerilerden birini seçer ve uygularsınız; Hızlı Tırnak Uzatmak İsteyenler Buraya! Sizlere Harika Tavsiyelerim Var💅
Kullanılan el kreminde badem yağı, zeytinyağı ya da limon bulunursa tırnaklar daha hızlı uzar. Tırnaklara sirke ve tuz ile birlikte günlük masaj uygulanması tırnakları daha hızlı uzatacaktır. E vitamini tırnağı hızlı bir şekilde uzatır. Eczanelerden kapsül halinde alınıp el kremine katılabilir. Tırnakların daha hızlı uzaması için kişi evinde tırnaklarına limon ve yağ karışımı ile bakım yapmalıdır. Tırnak gün içerisinde ne kadar çok suya değerse o kadar hızlı uzar.
Merhabalar. Kesinlikle hint cevizi yağı en hızlı uzatan yöntemdir. Geçen hafta tırnaklarımı kestim tamamen. Sürdüm şu an baya uzadı ve ojeyide sürdüm💅. Her gece uyumadan önce mutlaka sür. Orjinal olması önemlidir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Limonun içinde beklet. Bol bok suyla temas et elde bulaşık yıka, zeytinyağı sür