Güzellik & Bakım Haftada 1 kuaförde fön çektirmek lüks mü sayılır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bence gayet normal bi şey Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl 0000 Haftada 1 kuaförde fön çektirmek lüks mü sayılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl Paddi kazancınız bunu kaldırabiliyorsa mesleğiniz bakımlı olmanızı gerektiriyorsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kız kendin öğrensene çok basit aslındaGel ben ücretsiz fön çekerim saçına öğrencisin zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya kendim yapınca kuafördeki gibi olmuyo ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hımm anladımYouTube bak belki sırlarını verenler olmuşturÖyle mükemmel olmasını sağlayan sırBana göre fönünü tamamla soğuk havayla bi fön daha çek iyi olur Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gayet normal çalışıyorsan 0 1 Yorumla Soran +1 yıl üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim Yorumla
Yengec0707 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl Bana göre lüks 2 ayda bi berbere gidiyom 😂 0 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl Yine iyimiş 6 aysa 1 gidiyorum bende Yorumla
Aşk_alevi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Öğrenciysen ve ailenin geliri iyi değilse lüks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl öğrenciyim, özelde okuyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Paddi kazancınız bunu kaldırabiliyorsa mesleğiniz bakımlı olmanızı gerektiriyorsa
Kız kendin öğrensene çok basit aslında
Gel ben ücretsiz fön çekerim saçına öğrencisin zaten
Ya kendim yapınca kuafördeki gibi olmuyo ki
Hımm anladım
YouTube bak belki sırlarını verenler olmuştur
Öyle mükemmel olmasını sağlayan sır
Bana göre fönünü tamamla soğuk havayla bi fön daha çek iyi olur
Gayet normal çalışıyorsan
üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim
Bana göre lüks 2 ayda bi berbere gidiyom 😂
Yine iyimiş 6 aysa 1 gidiyorum bende
Öğrenciysen ve ailenin geliri iyi değilse lüks