Güzellik & Bakım konusunda 448 cevap paylaştı. Kandırmakla alakalı olduğunu sanmam.
Bende eskiden aynıydım teklifler alıyordum vs. ama şimdi öyle eskisi gibi değil. Benide kandırmıyorlardı ya😅
Yaş aldıkça çevredeki insan sayısı, sosyallik azalıyor muhtemelen bundan dolayıdır.
Şöyle düşün 15,16 yaşlarındayken lisedeydin okul ortamı vs yüzlerce insan vardı etrafında ama şimdi etrafta ne kadar insan kaldı ki o zaman ki ilgiyi göresin02 Yorumla
Soran+1 yılOkulla ilgisi yokki. Sokakta da 1000 tane insan takılıyordu peşime laf atıyorlardı şimdi hiç yok bunlardan. Ben büyüdüğüm için mi çekiniyorlar sence?
- +1 yıl
Yani 19,20 li yaşlardayken insanlar hiperaktif oluyor ergenlik, abazalık vs de var tabi. biraz daha cüretkar oluyorlar böyle konularda. Ama büyüdükçe bu etkiler geçiyor sakinleşiyorlar öyle sulanma olayları azalıyor. Seninde yaşın büyümüş 19,20 yaşındakilerin peşinde koşacak hali yok. Bizim yaşıtlarımızda kaba tabirle karı kız kovalama olaylarını bırakıyor sonuç olarak durum bu😅Aynı durumdayız farkımız yok 😅
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazık mi ettin kendine acaba , erkeklerin ilgisi hiç bir zaman bitmez. Sokaklarda yatan evsiz üstü basi sidik kokan kadına bile tecavüz ediyorlar. Damacanaya timsaha tavuğa hallenen varken sen Kleopatra gibi ilgi görürsün prenses
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet yazık ettim gençliğim yalan oldu
- +1 yıl
Zararın neresinden dönersen kardır bunu unutma madem. Deforme olmadan da dönersen iyi olur.
Soran+1 yılDeforme oldumki
- +1 yıl
O kadar ne yaptın ki ya kaç yaşındasın
Soran+1 yılStrese girdim kastettiğim cinsellik değil
- +1 yıl
Sen bunları yazıyorsun ya kafasında şunlar beliriyor erkeklerin. Yardımcı olurum der gibi yapıp bir de ben yapsam mantığı
- +1 yıl
Konuşurken çantada keklik gibi görünme sakın
Soran+1 yılZaten gizliyim ne düşünürseniz düşünün önemli değil
- +1 yıl
Öyle işte de yalvaran bile çıkar. Üzüldüm kendine üzülmene.
- +1 yıl
Ney peki kastettiğin
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Kimseyle münakaşa etmeye değmez. Görmeden yorum yapanlara aldırma , bı tarafini göstersen nefessiz atlarlar
Soran+1 yılEvet zaten çıtır gibi tenim hala
- +1 yıl
Merak uyandırıyorsun
+1 yılErgenlik bitti. Erkeklerin hormonu yavaşladı ve basit kadın sayısı aşırı fazla oldu. Bu sebeple diğer kadınlar ilgi konusunda artık taleplerini karşılayamıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılYok o zamanlar eşek kadar adamlar da peşimden koşuyordu 24 25 yaşında olan
- +1 yıl
Kardeş diyorum ya kadınlar basitleşti.
Soran+1 yılO yüzden mi erkekler yokluk yaşıyor? Burada bile görüyoruz nasıl yokluk yaşadığınızı. Madem her kadına kolaylıkla ulaşıyorsunuz o zaman niye bu haldesiniz?
- +1 yıl
Haldesiniz değil haldeler. %10 erkek yokluk yaşıyor. Onlarda abazalığından.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
+1 yılKartlasmak mı? En güzel zamanlarindasin bana göre, karakterin oturmus, ne yapmak istediğini ve bunu neden yaomak istediğini bildiğin yaslardasin. Evet 16 yaşinda olmanın sana dezavantaji duymak istediklerini soylediklerinde cabuk ikna olmandi belkide, ancak şimdi daha secicisindir
00 Yorumla
+1 yılHayir erkekler gereksiz ilgi verdiğini anliyor citkin ya da sıradan kizlara bile cok ilgi oluyor o yaşlarda testeronun hayvasi etkisi azalinca erkek buna mi bu ilgiyi vermisim kafama koyim diyor
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlar büyüktü diyorum 24 25 yaşında olan bile vardı. Ne ergenliği
- +1 yıl
16 yasinda ki bir kizi yönetmek ve istediğini yaptırmak daha kolay gelmis olabilir ve tabi en güzel olduğu zamanlar 22 den sonra bozmaya başlıyor
Soran+1 yıl😭
- Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki kucuk yaş ta daha rahat kabulenirsin daha çabuk ilgini ceker sözler keimeler ergenlik dönemi
04 Yorumla
Soran+1 yılArtık kandıramadıkları için mi?
- +1 yıl
İgini çeken kişiler çıkar karşına merak etme tabi şimdi ki düşüncen ile o zamanki düşüncen bir olmaz ki
Soran+1 yılTabi canım. O zaman saf saalak bir tiptim
- +1 yıl
Hayırlısı canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılGetirin amcaları... Bir tane daha ceset kalmış 😂 28 yaşında 20 li çıtır olma hayalleri kuran bir ablamızı daha acı sonu tattı.
14 Yorumla
Soran+1 yılSenden çok var dışarda görüyoruz götüü yere yakın bakımsız tc kızları. Benim.30 yaşındaki halim sana bin basar
Cevap sahibi+1 yılAllah rahmet eylesin 🤲🤲🤲
Soran+1 yılMevzu yaş değil mevzu her yaşta genç görünmek. Sen boş insansın sadece kendini avutmaktasın hep 20 yaşında kalacağını sanan tc kezbanı
Soran+1 yılHayırdır amcanların bana gösterdiği ilgiyi mi kıskandın? Hiçbir zaman benim kadar ilgi görmeyeceksin sen ona yan. İlgi gören genç bir kadın olsaydın böyle cirkefce ruh halinin yansıttığı gibi kötümser bir yorum yapmazdın. Neyse 20 yaşında olup seksilikten uzak kız çok var senin gibi üzülme yine de yalnız değilsin
+1 yılŞimdi de ilgi çekersin benim yaşımdakilerden tek fark bu
00 Yorumla
+1 yılartık biliyorusn neiyn ne oldugunu kandramıyorlar seni
00 Yorumla
+1 yılsence resmin olmadan kendine bakiyormusun bakimlimisin umursamiyormusun kucukmi gosteriyorsun nerden bilelim ucuncu gozumuzle bilebiliriz haklisin sende
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten en booktan insana yavşıyorsunuz fotoğraf yorumlatsam ne olur? Sizin yorumlarınıza güven olmazki
- +1 yıl
rahat ol benim isim olmaz kimseyle ayrica daha yeni indirdim uygulamayi sorun yok ayrica kimseden birseyde istemem ben soru sacma ve tutarsiz en azindan detay verseydin biraz daha
Soran+1 yılFiziksel özelliklerimi mi yazsaydım?
- +1 yıl
o olabilir veya arkadaslarim gorduunde genc duruorsun kucuk gosteriorsun diyen oluyor veya olmuyor diyebilirsin bakimina onem gosteriorm vs diyebilirsin detay cok hayirli gcler🖐️
Bence simdi daha olgunsun diye ve hemen cinseliye atlamazsin dusdundukleri icin ilgi gostermiyorular
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 470 cevap paylaştı. iki resmî yan yana koyup bakmam gerekiyor işkembeden sallamanın anlamı yok
02 Yorumla
Soran+1 yılOldu iyice kendimizi madara edelim
Güzellik & Bakım konusunda 578 cevap paylaştı. Küçükken kandırmaları kolay olur şimdi kanmazsın diye uzak duruyorlardır
02 Yorumla
Soran+1 yılYani yaşlandığım falan yok?
bence salmış olmalısın kendini... artık çıtırda sayılmazsın... artık çok erkeğin begendiği kadın olmayacagını biliyorsun sadece ciddi adam bul ve bir ilişki yaşa ve onuda kaybetmemeye çalış...
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden çok erkek beğenmesin güzel olduktan sonra? Ayrıca ben kart isem sen de kartsın bir 25lik delikanlı gibi olamayacağını biliyorsun
+1 yılkartlaştın, misal ben 27-28 yaşındaki bir kadınla evlenmek istemem, zaten anlaşamayız da büyük ihtimal
05 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşından sonra mı kart oluyoruz? O zaman 25 e gelince karıyı boşa. Kim seni ne yapsın mal
- +1 yıl
çıtırlı halinden anılarım olan kızı niye boşayım ki, birlikte yaşlanmışız neticede. Ama senin kartlık durumun farklı bir olay. Kartken delik deşikken gel benimle evlen diyon, evlenmem. Duyguların körelmiştir, beni yorarsın üzersin, baş edemem öyleleriyle.
Soran+1 yılAyağıma kapansan da seninle olmam. Ayrıca her yaş değil ben genç gösteriyorum hadi yallah
- +1 yıl
bak şimdiden yordun, saldırgan hırçın birine tahammülüm olamaz. :D ıyyy. Erkekler uysal, hanım hanımcık çıtır, duygulu, tatlı kızlardan hoşlanır. Çıtır değilsen bari uysal alttan alan af edici iyi bir kız olmalısın ama sende yoksa bilemicem
Soran+1 yılKanka kızmak istemiyorum ama senin zihniyetindeki insanlar çok boş yapıyor. Benim yaşımı bırak ben 40 yaşına gelip de taş gibi gencecik görünen ne kadınlar gördüm. Türkmen bir abla var tanıdığım görsen bal gibi kadın.20lik türk kızına bin basar. Sokağa çıkıyoruz etraf yerden bitme tc kızı dolu zaten bakımsızlar da. Bu şekilde gençlik beş para etmez ki. Sen neyin savunmasını yapıyorsun? Zaten istediğini bulsan bu yaşa kadar bulurdun hala 27 yaşında sap sap gezmezdin
Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı. yahu şu an yaşın kaç yaşlılıktan bahsediyorsun
senin bahsettiğin yaşlar daha birey bile sayılmaz. daha ergn konumda. vatandaş bile olamamış yaşta028 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama çok peşimde koşan vardı. Koca koca adamlar ilgi gösteriyorlardı. Telefonlarım susmuyordu. Mini etek giyip dışarı fırlıyordum her sokak başı biri peşime takılıyordu. Şimdi çok farklı.
Soran+1 yıl28 yaşındayım. Soruda 27 yaşında bir mal bana kartlaşmışsın yazmış baksana
Soran+1 yılSakin ol dayı sana ne oluyor. Hjhj
Soran+1 yılSen niye atarlanıyorsun anlamadım neyse
Soran+1 yılTahrik etme beni off
Soran+1 yılEe hani çıkıyordun sohbetten
Soran+1 yılCanım çekti demiyor da 😂
- +1 yıl
yok bir kaç saat önce ben giderdim
ben titiz adamım. tanımadığım kişisel temizliğine givenmediğim insanlara sulanmam.
midem almaz
uzun süre tanımam gerek emin olmam gerek.
o nedenle yanlış düşünüyorsun
sen gel desen de gelmem tanımıyorum seni. pis misin temiz misin ruh yapın nedir bilmiyorum ki.
Soran+1 yılBen gel demem merak etme. Neyse uzatmanın anlamı yok o zaman. Tartışmak istemiyorum gece gece.
Soran+1 yılNasıl yardımcı olmaya çalıştığın da belli oluyor yazdıklarından. Hem alakasız bir şekilde afra tafta yapıyorsun hem de yok şuranı okşa yok buranı okşa. Vakti olmayan insan bunlarla uğraşmaz
Soran+1 yılOnlara da gereken cevabı veriyorum dert etme sen
Soran+1 yılKöşeye sıkışınca her insana oku, kendini geliştir gibisinden laflar sıralama. Benim oramı buramı okşamamdan sana ne? Senden mi alacağım akıl? Sen akıllı olsan kendinle çelişmezsin hem sohbetten çıkıyorum diyorsun hem de mastürbasyon konusunda öneriler diziyorsun. İradene bile hakim olamıyorsun daha da sus çık sohbetten cevap yazıp durma bana
Güzellik & Bakım konusunda 538 cevap paylaştı. Şimdi kaç yaşındasın?
02 Yorumla
Soran+1 yıl28 yazdım ya güncellemeye. Sorup durmayın
Güzellik & Bakım konusunda 381 cevap paylaştı. Sana öyle geliyor olamaz mı
04 Yorumla
Soran+1 yılAma o zaman çok peşimde koşan vardı. Koca koca adamlar ilgi gösteriyorlardı. Telefonlarım susmuyordu. Mini etek giyip dışarı fırlıyordum her sokak başı biri peşime takılıyordu. Şimdi çok farklı
Soran+1 yılCahil onu yazan ya
+1 yılYaş kaç ki şimdi
011 Yorumla
Soran+1 yıl28.
- +1 yıl
Oooo asıl şimdi tam cağı 😅😅😅 ama gözünü açmışsın artık demekki
Soran+1 yılEe heralde. Çakal olduk
- +1 yıl
O zaman erkeklere teşekkür mu etmelisin beddua mi 😅😅😅
Soran+1 yılBeddua. Çok canımı yaktılar çünkü
- +1 yıl
Hımmmm , seni çıldırtmak için ne yapmam lazım acaba ya da kandırmak ya da etkilemek 🤔🤔🤔
Soran+1 yılBoş yapma hadi işine
- +1 yıl
Inşallah evde kalırsın o zaman 😅😅😅😅
Soran+1 yılSana yalatsam evde kalmam kesin
- +1 yıl
Ben herkesi yalamam tatlım
Soran+1 yılBende yalatmam bb
+1 yılSen yaşlandıysan beni gömün o halde 😊
06 Yorumla- +1 yıl
Daha lolitasın 🍾
- +1 yıl
Yok yaaaa ne alakası var bırak sen öyle kuş beyinleri çevrene bak şimdi sana kimler koşa koşa gelmeye çalışıyordur biliyormusun?
Soran+1 yılCahil insanlar kart der ama ne kadınlar var 45 inde Lolita gibi görünen biliyor musun? Bir tane tanıdığım türkmen bir abla var kendisi 46 yaşında görsen 20lik kızlara taş çıkartır kadının teni pamuk gibi kendisi şeker gibi. Bal gibi. Dışarı çıkıyorum bol bol genç 20lik bodur götüü yere yakın kız görüyorum ne anladım ben bu işten? Bakımsız götüü yere yakın olduktan sonra genç olsan ne olur?
- +1 yıl
Sana kesinlikle katılıyorum bende 39 um ama 32 gösteriyorum senin dediğin gibi ne asalaklar var ben birini biliyorum 2 tane çocuğu vardı kadını manken gibiydi sıfır yağ vucutta ve boyunda 1.8ü felandı içim gidiyor Du o kadına bence sende güzel bir kadınsın görsel bir öğe yok ama... Eminim hoş nayif bir kadınsın kanımca
Soran+1 yılBen güzelim de bunalıma girdim o yüzden saldım kendimi yoksa çok güzel kızdım ama toparlayacağım eskisi gibi olacağım
- +1 yıl
Tabii kesinlikle kendini salma ben hala bakımlıyım ve kendime bakmak zorundayım ve bu şekilde olmalı çirkin kadın yok bakımsız kadın var canım o yüzden sende kendine bak ilgilen vu çok güzel hoş giyin bir bakan erkek bir daha baksın ama... Kendini çok kasma ki bir erkek sana yaklaşımda bulunuz derim bu benim şahsi fikrim katılmayabilirsin de arkadaşım saygı duyarım
Daha sosyalsindir belkide o zaman
00 Yorumla
+1 yılO zaman kolay avdın şimdi çakalsın 😁
00 Yorumla
+1 yılBi görseydik iyiydi
00 YorumlaOrasını gözlemlemek gerek
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı. yaş kaç ki çıtırlık gidecek
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşıtız
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an nasılsın peki ve yaş kaç
00 Yorumla
+1 yılBenimle tanisirmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Tanismak istedim sadece
Dostum peki boy kilo kaç
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacaksın? Ya da sana ne faydası olacak?
+1 yılŞu an kaç yaşındasın
020 Yorumla
Soran+1 yıl28.
- +1 yıl
O zamanki çevrenle şimdiki bir değil. O zamanki çevrenin beklentileriyle şimdiki bir değil. Artık yetişkin insanlarla iletişim kurman gereken yaştasın. Bazı şeyleri aşman lazım. Sürekli ilgi görmek ilgi odağı olmak simartilmak pohpohlanmak gibi
Soran+1 yılBak malın biri bana kartlaşmışsın yazmış sence haklı mı
- +1 yıl
Bana değil de mal dediğin kişiye hak verebiliyorsan sen daha olmamissin daha çok büyümen pişmen lazım
Soran+1 yıl28 yaşındayım daha nereye büyüyeceğim 😂
- +1 yıl
Zihin ve karakter gelişimi olarak
Soran+1 yılBen ona hak falan vermedim. Sadece öfkelendim o zihniyet karşısında
- +1 yıl
Sence haklı mi diye sordun ya
Soran+1 yılÖylesine
- +1 yıl
Cevabım açıkça ortaya koymuyor mu öyle birine asla hak vermeyeceğimi
- +1 yıl
Senin asıl istediğin şey ne
Soran+1 yılSenin gibi sert güçlü bir erkek yatağımda 😉
- +1 yıl
Neden beni bulmuyorsun 😉 detaylar da lazım
- +1 yıl
Çok tehlikeli bi saatimde söyledin bunu
Soran+1 yılHahaha kudur
- +1 yıl
Senin gibi mi
Soran+1 yılEvet 😛
- +1 yıl
Anonimden zevk veriyor mu
Soran+1 yılSanal yapma gibi bir amacım yok 😊
- +1 yıl
Detaylar lazım diye belirttim ama. Karşılıklı bilgi edinmeyi burdan yapamayiz ya
- Güzellik & Bakım konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü durumlar da olgunlaşıyor
00 Yorumla
+1 yılDemekki öyle
00 Yorumla
+1 yılGörmeden bir şey diyemeyiz
00 Yorumla
+1 yılOlgun her zaman daha iyidir
00 Yorumlasen de av olmak istiyor muydun o zamanlar?
010 Yorumla
Soran+1 yılKonu bu değil
Soran+1 yılBen hep bunalım kafasındaydım
Soran+1 yılEkonomik değil ailevi
Soran+1 yılboş ver bunları
Soran+1 yılBilgilerimi ortaya yazmak istemiyorum bb
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2. si doğru
00 YorumlaYaşın kaç senin
02 Yorumla
Soran+1 yıl28. Yazdım güncellemeyr
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!