Güzellik & Bakım Yüz temizlemek için kullandığınız en güzel ürün hangisi? bideburdanbak Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hem makyajı güzel çıkaran hemde sivilce oluşumunu engelleyen cilde nefes aldıran kurutmayan mis gibi bir temizleyici kullandınız mı? Yüz temizlemek için kullandığınız en güzel ürün hangisi? Cevapla Sivilce Soruları Makyaj Soruları En Güzel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Genelde nivea kullanıyorum 0 4 Yorumla bideburdanbak +1 yıl Kurutuyor mu u Barış_LonelyForever +1 yıl Hayır kurutmuyor bideburdanbak +1 yıl Teşekkür ederimmm u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederimm
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl dalin 😀 1 2 Yorumla bideburdanbak +1 yıl Ahahah 😂 kullanıyorum da kurutuyor ama yinede vazgeçilmez olarak baş köşede duruyor arkadaş😅 Yorumla merakettimmişte +1 yıl öyle cidden 😀 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl cerave jel 0 2 Yorumla bideburdanbak +1 yıl Çok kaliteli bir marka Yorumla Illecebrous +1 yıl bereketli de. az bir jel fazla fazla yetiyor tüm yüze Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl gül suyu 🤌🏻 0 4 Yorumla bideburdanbak +1 yıl Cilt tonunu açtığını biliyorum öyle bir etki gördünüz mü Yorumla ohshiit +1 yıl evet cilt tonunu dengeliyor, açıyor bebek gibi oluyosun bebek 😄 Yorumla bideburdanbak +1 yıl Hemen gül suyuna geçiş yapıyoruz 😅 Yorumla ohshiit +1 yıl çok tavsiye ederim 👌🏻 Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Hacı şakir 0 2 Yorumla bideburdanbak +1 yıl Sevdim bunu 😅👌🏻 Yorumla Serii05 +1 yıl 🙏 Yorumla
aslankızı18 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Simple 0 1 Yorumla bideburdanbak +1 yıl Başarılı bir marka denedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genelde nivea kullanıyorum
Kurutuyor mu
Hayır kurutmuyor
Teşekkür ederimmm
Rica ederimm
dalin 😀
Ahahah 😂 kullanıyorum da kurutuyor ama yinede vazgeçilmez olarak baş köşede duruyor arkadaş😅
öyle cidden 😀
cerave jel
Çok kaliteli bir marka
bereketli de. az bir jel fazla fazla yetiyor tüm yüze
gül suyu 🤌🏻
Cilt tonunu açtığını biliyorum öyle bir etki gördünüz mü
evet cilt tonunu dengeliyor, açıyor bebek gibi oluyosun bebek 😄
Hemen gül suyuna geçiş yapıyoruz 😅
çok tavsiye ederim 👌🏻
Hacı şakir
Sevdim bunu 😅👌🏻
🙏