Çok kötü olmadığı sürece saç şeklini çok önemser misiniz? Hangisi daha güzel?
1. saç
2. saç
3. saç
4. saç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selam gadası 🙃
Hemen hepsi oldukça hoş görünüyor. Ama ben 3 numaranın daha hoş olduğunu düşünüyorum. Şahsen uzun saçlara sahip olsam denemek isterdim.
Cevap
2Cevap
1 erkek için en rahat saç modeli olsa da 3 numaradaki saç daha iyi gözüküyor olabilir.
1 numara ile 3 arasında kararsız kalsam daa 1 dedim
3 ve 4 çok güzel ama uzunluk aynı böyle olacak temiz duracak. Çok uzun saç kötü duruyor bence
Saçlara çok dikkat eder misin? Benimkiler güzel değil önemli saç şekli
Yani saçlar yüzü tipi tamamlayan bir unsur özellikle ay saçları da böyleymiş demem ama genel görünümü etkiler yani. Benim sevgilim mesela hiç yakışmaz ama bir 1 numara gibi yapar bir papaz gibi gezer. Çok sallamıyorum ama yakışmıyor yani 😂
Mesela bu erkekler arasında genel olarak en çok hangisini beğendin saçı en güzel olanı mı beğendin
Kıvırcık saçlıysa 4 düz dalgalıysa 3 ideal bence
2 güzel ama herkese yakışmaz
Ya şey demek istedim yani genel olarak tipini filanda düşünürsen hangisini daha çok beğendin. Sadece saç olarak değil. Genel olarak sormuştun jsjsjshdj🙊🤭
4 de tam tipim değil ama 3 ün yüzü fazla nazik kadınsı duruyor o yüzden 4.
Yani 1 ile 2 beğenmedin hiç demek ki saç önemli ya
1 beğenmedim 2 de çok zayıf ondan bu adam değil de 2 numaraya Lee dong wook koysaydın onu seçerdim 😂😂
Bir anket daha yapcam onu koycam herkesde kıvırcık seviyormuş
Ya açıkçası ben öyle bir ayrım yapmam sadece bu erkekler arasından en iyi o gözüküyor. O çok da fark etmez
Ya sana son bir iki saç şekli atsam bakar mısın? Sence üçüncü ve ya dördüncü mü yoksa attıklarım mı. Sonra başka sorupta vaktini almam olur mu?
Ne bileyim çoğu kişi ilk baktığım şey saçlardır diyor
Benim saçlarda çok kötü taktım
tamam at
Teşekkür ederim
Ne var ki saçında saç bu uzar, kötüyse bir iki bakım toparlar, dökülüyorsa yine bir ili bakımla önünü alırsın
Çok aşırı düz ya
Baksana kimse düz saçı seçmiyor
Kıvırcıklar aşırı şanslı aşırı kıskanıyorum
2 gibi mi? Tipine gidiyorsa o saç da çok güzel bence
Ya özelden foto olarak atsam olur mu söz kötü bir şey atmam
Sen fotoğraflardsn kaybetmişsin yalnız dikkatli bakarsan 4 fotoğraftan en karizmatik ve erkeksi duran 4 numara
Evet çünkü saçı çok iyi
Evet fotoları kaydettim googlede bulamadım şimdi
Hayır adamın tipi iyi saçı gizel ama düz de ols yine onu seçerdim
Emin ol saçı güzel olmasa yipide iyi gelmezdi
Teşekkürler yorumların için
Seviyorum kıvırcıkları
Saç çok önemli mi dikkat eder misin
Bakımlı olduktan sonra düz ve ya kıvırcık farkeder mi
4 felaket güzel ya
Saç çok önemli mi
hiçbiri
2 ve 4 güzel