Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hangi saç stili daha güzel?
Sizce hangi saç stili erkeklere daha çok yakışır?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İkinci daha hoş görünüyor gadası
İkisi de çirkin yakışmamış. Yakışıklı biri olsa Okey bu daha iyi diyeceğim
Dogru sen daha yakısıklısın
Yakışıklı biri kim senin için?
@azapsuresi kızım sizin güzellik anlayışınız yoksa ben ne yapayım. Bunlar torpilli oyuncu yakışıklı olduğu için oyuncu değiller. Yani dışarda görseniz yüzüne bakmazdiniz bile bunların
Soruyu soran kardeşim neye göre tipleri var Allah aşkına bunlar normal yani ne çirkin ne yakışıklı. Kıvanç ve Burak Çağatay. Örnek bilindik gerçek den yakışıklı insanlar
Kıvanç ve Çağatay yakışıklı zaten onlara bir şey demiyorum ve burada konu tiple alakalı değil saçtan bahsediyoruz.
Tamam da yüzü güzel olan birinde olsa bu Stil ona göre değerlendirme yaparım bu insanlar üzerinden yapmam sevimsiz ve itici buluyorum sevmiyorum yani
Bunu genelleme olarak sorman doğru değil. Her erkeğin kendine has bir saç stili olmalı. Sen sadece sana uyan saç stilini keşfetmelisin.
burada ikisi de kötü alman erkeklerinin saç modeli favorim
Alttaki tam "bi kız düşürmüşüm movuq" saçı o yüzden üstteki
Tipin yoksa boşa
Tip var ilk fotoğraftakı eski saçımın aynısı şimdiki ise ikinci fotoğraftakı gibi. Merakımdan sordum
İkinci resim daha güzel biraz fark olmalı zaten herkes birinciyi yapıyor
Erkeklere manikür pedikür saç bakımı yapılır 05386949282
İkinci daha güzel
dalgalı tabi ki
Birnci
Erkeğe gore deişir bence