Retinolün vücudun alışması gereken ağır bir kimyasal olduğunu biliyorum. Bu nedenle kullandığınız kremin retinol yüzdeside çok önemli Örneğin %0.1 gibi yüzdelere sahipse çok sorun olmaz ama %1 ve üzeri vücudun alışmamışsa ağır gelebilir. Özellikle retinol serumlarını kullanırken miktarla dikkat etmek önemli Kullanım talimatlarında 1 nohut tanesi kadar diyorsa siz 3 kullanıyorsanız. Bunu 2 ye düşürüp ortayı bulabilirsiniz
Epey düşük bir oran problem olmaz. Genel olarak retinol kullanımını araştırmanızı tavsiye ederim bu arada vücutta hücre yenilenmesi için epey faydalı bir içerik.
Yo benim cildim bebek poposu gibi formulunu vereyim hemen fondoten falan kullanmak yok yuzumuzu sadece su ve sivi sabunla yikiyoruz spor yapiyoruz elimizi yuzumuzde gezdirmiyoruz bitti kullandigim tek krem gunes kremi tabi abur cuburum yok
Benim cildim de çocuk poposu gibidir . bebek olamadı daha o JSHSJSJJSJSJA Tamamdır dediklerini aklıma kazıdım kremlerle duş alıp abur cubur yemeden spor yapıp güneş kremi ihmal etmemek fondotenden kaçınmak Göz altı kapatıcı önerin var mııı
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Bir kremim var internette araştırırken mercimek tanesi kadar sürüleceğini okudum ama ben bol bol sürüyorum bir şey olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Retinol içerikli bir kremse az sür bence.
Değilse de kullanım talimatlarını okuyabilirsin veya bir tık daha az sürerek ortayı bulabilirsin
Retinol içerikli evet
Retinolün vücudun alışması gereken ağır bir kimyasal olduğunu biliyorum. Bu nedenle kullandığınız kremin retinol yüzdeside çok önemli
Örneğin %0.1 gibi yüzdelere sahipse çok sorun olmaz ama %1 ve üzeri vücudun alışmamışsa ağır gelebilir.
Özellikle retinol serumlarını kullanırken miktarla dikkat etmek önemli
Kullanım talimatlarında 1 nohut tanesi kadar diyorsa siz 3 kullanıyorsanız. Bunu 2 ye düşürüp ortayı bulabilirsiniz
%0.1 miş
Epey düşük bir oran problem olmaz. Genel olarak retinol kullanımını araştırmanızı tavsiye ederim bu arada vücutta hücre yenilenmesi için epey faydalı bir içerik.
İyi o zaman sevindim
Doktor iki krem yazdı birinde %20 azelaik asit var
Ama diğeri %0.1 adalapen sanırım 2. retinol
1. değil galiba
O kadar detaylı bilgim yok valla 😅
Ahhah teşekkür ederim her şey için 😝
Rica ederim😅
Ya mercinek tanesi kadar sürün diyen cimrinin tekiyse.
Sanmam ki o da kremi kullanan etkisini görmek isteyen biri gibi duruyordu..😂😂
Onarıcı kremlerde kortizon bulunur kara ciğerlere büyük zararı olur yüzünde sivilcemi var
Cilt yeniliyeci kremlerdense az sürmen gerek hele modesscol sa
Ne bu mercimek tanesi elimle surerken elimin emdigi
Dimi ya azıcık mercimek tanesi yetmez gibi geliyor bana ben 3-4 mercimek tanesi kadar sürüyorum. Abartı mi sence?
Jdjsjejejjdj ne kremi merak ettim bence ne abartisi ya ben kremlerle duş aliyorum
Kremle duş almanın yan etkisini gördün mü? Yani yüz olunca insan merak ediyor
Yo benim cildim bebek poposu gibi formulunu vereyim hemen fondoten falan kullanmak yok yuzumuzu sadece su ve sivi sabunla yikiyoruz spor yapiyoruz elimizi yuzumuzde gezdirmiyoruz bitti kullandigim tek krem gunes kremi tabi abur cuburum yok
Benim cildim de çocuk poposu gibidir
. bebek olamadı daha o JSHSJSJJSJSJA
Tamamdır dediklerini aklıma kazıdım kremlerle duş alıp abur cubur yemeden spor yapıp güneş kremi ihmal etmemek fondotenden kaçınmak
Göz altı kapatıcı önerin var mııı
Onuda kullanmiyorumki lakin kotu ozslligim var güneşe alerjim ve bazi şeylere djnejdjemd
Sür bol bol bir şey olmaz. 😂🤷🏻
Şimdilik sıkıntı yok ama bir şey düzeltmiyor sanki bu
Olabilir. O zaman kullanma boş ver. 😅
Daha 2 hafta oldu ya az daha süreyim belki sağlam bir şey geliyordur
Kötü olmadığı müddetçe şöyle sürmek lazım
Doktor yazdı ha güzelleştirecekmiş
Umarım güzelleşirsin. 😅😅
Olur. Fazlası zehirleyebilir bile.
Neden peki yani zehirleme ciltten nasıl oluyo
Fazla sürme o zaman.
İçime sinmez azıcık sürsem etkisiz gibi hissederim
Doktora sor en iyisi