Moda haftalarından bize kalan trend kaşsızlık oldu. Önce Afra Saraçoğlu şimdi ise efektle Hande Erçel.. Dünyanın en ünlü kaşsız modeli olan Mona Lisa’yla bir karşılaştırma şarttı ☺️
Hande’ye yakışmış.
Mona’ya yakışmış.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kaşsızlık trendi en çok Hande Erçel’e mi yoksa Mona Lisa’ya mı yakışmış?
Mona Lisa aptalca birbirinin kopyası haline gelip ''ben farklıyım'' gezen ürünleşen canım gibi bir trendin peşine koşmamış, dünyanın gelmiş geçmiş sayılı bir sanatçısının, dahisinin, bilimadamının portresine modellik yapmış. Tabi ki Mona Lisa. Saygılarımla. Diğerlerine anastacia gözlüğü, crop, tayt ve kaşsızlıklarla mutluluklar dilerim.
Bu yorumlar halis mi? Kadın instagram filtresi kullanıp eğlenmiş gidip kendinize iş bulun işsizler. Hande'ye çok yakışmış beğendim. En problemsiz ünlü. Kaliteli insan.
Mona Lisa aptalca birbirinin kopyası haline gelip ''ben farklıyım'' gezen ürünleşen canım gibi bir trendin peşine koşmamış, dünyanın gelmiş geçmiş sayılı bir sanatçısının, dahisinin, bilimadamının portresine modellik yapmış. Tabi ki Mona Lisa. Saygılarımla. Diğerlerine anastacia gözlüğü, crop, tayt ve kaşsızlıklarla mutluluklar dilerim.
Hande Erçel'i Hande Erçel olmaktan çıkartmış diyeyim, cevabı siz anlayın. Bir an bu Hande Erçel mi dedim. Kaşın görsellik açısından önemini bir kez daha anladım.