Güzellik & Bakım Minik yağ bezeleri nasıl yok olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Cene bölgesindeki yag bezeleri nasil gecer var mi bilen Güncellemeler+1 yıl Buraya sormak hataydi 🤦🏻♀️😂 Minik yağ bezeleri nasıl yok olur? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KonyalıElif Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ufak Cerrahi Müdahele İle Alınır Tatlım Peki Dışarıya Vurmuş Mu Onlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Cok belli olmuyor ama ben rahatsiz oluyorum Yorumla
Clair_ Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Göz çevresindekileri güzellik uzmanları iğne gibi bir şeyle alıyor. Çene bölgesindekileri bilmiyorum.Güneşlenince de geçiyor o bezeler 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sadece cene bölgesinde var ya Yorumla Clair_ +1 yıl Çene bölgesindeki sivilceleri sıkmak sakıncalı ama yağ bezeleri için geçerlimi bilemiyorum. Çay ağacı yağını denedin mi, kurutur mu acaba.. sivilcelere çok iyi geliyor Yorumla Soran +1 yıl Sivilce demedim yag bezesi dedim neden söyledigimden farkli yorumlar yapiliyor anlamadim 😂 Yorumla Clair_ +1 yıl Sen yapılan yorumlardan kendine faydalı olan kısmını çıkaramıyorsan soru sormamalısın.. Yorumla
demirhancalda Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Spor yap knk 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yapiyorum zatende ne alaka?Bilmediginiz konulara sacma yorum yapmayin ya Yorumla demirhancalda +1 yıl Bilmediğin bir konu değil belki sem yanlış hareket yapıyorsun intanet bakarak bir yola çıkma hiç bir zaman Yorumla Soran +1 yıl Ne sacmaliyosun ya 😂 cenedeki yag bezesiyle sporun ne ilgisi var ne anladinda böyle bir yorum yapiyosun kdkddkds Yorumla Soran +1 yıl Yüzden bahsediyorum burada 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ufak Cerrahi Müdahele İle Alınır Tatlım Peki Dışarıya Vurmuş Mu Onlar
Cok belli olmuyor ama ben rahatsiz oluyorum
Göz çevresindekileri güzellik uzmanları iğne gibi bir şeyle alıyor. Çene bölgesindekileri bilmiyorum.
Güneşlenince de geçiyor o bezeler
Sadece cene bölgesinde var ya
Çene bölgesindeki sivilceleri sıkmak sakıncalı ama yağ bezeleri için geçerlimi bilemiyorum. Çay ağacı yağını denedin mi, kurutur mu acaba.. sivilcelere çok iyi geliyor
Sivilce demedim yag bezesi dedim neden söyledigimden farkli yorumlar yapiliyor anlamadim 😂
Sen yapılan yorumlardan kendine faydalı olan kısmını çıkaramıyorsan soru sormamalısın..
Zamanla
Sirke sür
Spor yap knk
Yapiyorum zatende ne alaka?
Bilmediginiz konulara sacma yorum yapmayin ya
Bilmediğin bir konu değil belki sem yanlış hareket yapıyorsun intanet bakarak bir yola çıkma hiç bir zaman
Ne sacmaliyosun ya 😂 cenedeki yag bezesiyle sporun ne ilgisi var ne anladinda böyle bir yorum yapiyosun kdkddkds
Yüzden bahsediyorum burada 😂