Güzellik & Bakım Hiç cilt analizi yaptırdın mı? Simli1Far Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Yıllar önce cilt tipimi öğrenmek için analiz yaptırmıştım. Sen hiç cilt analizi yaptın mı? Hiç cilt analizi yaptırdın mı? Cevapla Cilt Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Hayır yaptırmadım 0 0 Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yaptırdım da kadın suratıma biseyler sürdü. Sonra dedi karma ciltlisin bana da bir sürü kaliteli marka yıkama jeli günes kremi kakaladı bir ise yaramadı 0 0 Yorumla
Hayvansever1i Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Bir eczanede yaptırmıştım. Karma cilt çıkmıştı yani yüzümün bazı bölgeleri yağları bazısı kuru 0 1 Yorumla Hayvansever1i +1 yıl Yağlı* Yorumla
Doğuanadolulu Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kendi kendime eczanede de sordum karma cilt en zoru yani 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 531 cevap paylaştı. Hiç yaptırmadım 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır yaptırmadım
Yaptırdım da kadın suratıma biseyler sürdü. Sonra dedi karma ciltlisin bana da bir sürü kaliteli marka yıkama jeli günes kremi kakaladı bir ise yaramadı
Bir eczanede yaptırmıştım. Karma cilt çıkmıştı yani yüzümün bazı bölgeleri yağları bazısı kuru
Yağlı*
Kendi kendime eczanede de sordum karma cilt en zoru yani
Evet yaptırdım karma cilt tipim var..
Biliyorum nasıl olduğunu ztn
Yağlı cildim var gerek yok analize
Ben yaptırdım bikaç kez
Hiç yaptırmadım
Hayır hiç yaptırmadım 🙆🏻♀️
Şimdilik analize gerek yok..
uygulaması var mı telde
Evet yaptırmıştım.
Hayır