21 yaşına geldim sakallar anca uyanmaya başladı endokrinoloji doktoruna gidip testesteron testi yaptırdım hormonlarım normalin de üstünde çıktı ailede köse insan yok kendimin de köse olmadığını söylüyorlar kök varmış bende koltuk altı, genital bölge, kol ve bacaklar olması gerektiği gibi ama sakallar bir türlü toparlayamadı kendisini... ŞİMDİLİK BÖYLE TÜY GİBİ ÇIKIYOR BU BIYIKLAR VE SAKALLAR. SİZCE İLERİDE DAHA DA BELİRGİNLESİR Mİ , KALINLAŞIR MI?
Bu sakal kendini toplar mı ya da toplaması için ne yapmalıyım?
Sakal çoğu erkeğin derdi oluyor, daha gür sakalları için ilk önce çektim düzenli sakal traşı olmak her zaman iyidir daha sonra sakal köklerinin beslenmesi için besleyici yağlar sürülebilir, zeytinyağı, badem yağı, hint yağı vb gibi.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet düzenli olarak sakal serumu ve bakım yağı kullanıyorum kıl kökleri uyanmaya başladı bakalım hayırlısı...
boş ver bence en iyisi baby face, olan tüyleride jiletle bebek gibi pürüzsüz yüzün olsun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ya herkese yakışmıyor o baby face dediğin bide benim yüz hatlarım olsun, yaşantım olsun hatta (😂) buna müsait değil neredeyse ehliyette 3. Yılı doldurmak üzereyim yüzümü görenler ehliyet soruyor geçen biri de açık açık söyledi kardeşim seni çok küçük gördüm ondan durdurdum diye 💁♂️
ahaha o zaman durum başka tabii. benim bildiğim okaliptüs, badem ve hindistancevizi yağları kıl köklerini güçlendirip sağlıklı uzamasını sağlıyor. bitkisel olarak bu yağları deneyebilirsin bi zararı olmaz cildine. ama tabii en etkili çözüm için bi cildiyeye başvurabilirsin