Güzellik & Bakım Renkli gözlü insanları kıskanıyor musunuz? Çocuklarınız renkli gözlü olsun ister miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kıskanıyorum, isterdim Kıskanmıyorum, istemezdim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Renkli gözlü insanları kıskanıyor musunuz? Çocuklarınız renkli gözlü olsun ister miydiniz? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Bende renkli gözlüyüm 0 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Barbara ve Kıvanç yan yana ben bunu nasıl yeni gördüm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 2013 yılından kalma zaman uçuyor Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı. Kiskanmak degilde imrenebiliyorum diyelim:) ne guzel gozleri derim, kiskanc konusmam. 1 0 Yorumla
Darkwing Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kıskanmıyorum, babam renkli gözlü bana geçseydi ilginç olurdu sadece 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Normal olurdu aslında benim babada öylr Yorumla
EnginBeniÜzdübaya Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl tam tersi koyu siyah renk goz seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çocuklarım maviyi maviş olsun isterdim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sizin ailede hiç yoksa Rus bulman lazım yedi cedleri mavi gözlü çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ruslar soğuk oluyor diyorlar sevmem soğuk davrananları Yorumla Soran +1 yıl normal insanlar ama dine önem vermezler pek bizim burdaki izmirliler gibiler bir arkadaşım kara kuru esmer bişeydi evlendi 2 çocuğu oldu biri maviş sarı diğeri kahve göz beyaz tenli çok şeker Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende renkli gözlüyüm
Barbara ve Kıvanç yan yana ben bunu nasıl yeni gördüm
2013 yılından kalma zaman uçuyor
Kiskanmak degilde imrenebiliyorum diyelim:) ne guzel gozleri derim, kiskanc konusmam.
Kıskanmıyorum, babam renkli gözlü bana geçseydi ilginç olurdu sadece
Normal olurdu aslında benim babada öylr
tam tersi koyu siyah renk goz seviyorum
Çocuklarım maviyi maviş olsun isterdim
Sizin ailede hiç yoksa Rus bulman lazım yedi cedleri mavi gözlü çünkü
Ruslar soğuk oluyor diyorlar sevmem soğuk davrananları
normal insanlar ama dine önem vermezler pek bizim burdaki izmirliler gibiler bir arkadaşım kara kuru esmer bişeydi evlendi 2 çocuğu oldu biri maviş sarı diğeri kahve göz beyaz tenli çok şeker