Bursa'da oturuyorum eğer aranızda Bursalı varsa yardımcı olabiliirrr😁😁

Bursa'da oturuyorum eğer aranızda Bursalı varsa yardımcı olabiliirrr😁😁
nerede deldirirsin dövme piercing salonlarında
elit hijyenik bir yer olmalı işin ehli yapmalı
ben tragusumu Mayıs ayında deldirdim 5 ayı geçti sanırım ilk 10/15 gün üzerine yatamadım sonra ki 2 ay zaman zaman beni bezdirdi ama şu an yok gibi bazen unutuyorum tragusumu öyle bişey 😀 sanki hep delikti gibi
bi hafta antibiyotikli krem sür sürekli bakımını iyi yap ıslak kalmasın vs
Kıkırdağımı deldirdigimde mesela düşündüğüm kadar acımamıştı. Çokda memnun kalmıştım deldirdigim yerden. Şansıma orası başka şehre taşındı. Şimdi yeni bir yer arıyorum. Umarım bulabilirim
valla bilmem benim acı eşiğim aşırı düşük ben o piercing iğnesinde ölüyorum sandım
Tabanca mı iğne mi sence
iğne tabii ki tabanca ile kıkırdak kısımlar delinir mi hiç
Lobe ve upper lobe bölgelerinde 3 tane delik açtırmıştım 2 ay kulağım davul gibi şişmişti sonra acile gittim ilk takılan küpe kulağımda parçalanmış parçalarını içerden çıkardılar çok feci kan toplamıştı 2 ay o acıya nasıl katlandım bilmiyorum biraz daha beklesem kulağım kesilecekti artık heralde
Çok geçmiş olsun ya. Tabi bu işlemi yaptırırken delen yer en önemli aşama aslında iyice araştırılmalı. Bende bu yüzden aslında sordum biraz çünkü cildim çok hassas ve benimde daha önce kulağım şişmişti.
Ben takıcıda deldirmiştim o aptal kız yamuk deldi zaten simetrik durmuyor keşke eczanede deldirseydim..
Eczaneler delmiyor diye biliyorum ya
Yok deliyorlar arkadaşım eczanede deldirdi
Tabancaylamı peki deliyorlar
Evet
Ben helix bölgesinde de deldirmiştim ama onu dövmecide deldirdi ve hiç enfeksiyon falan olmadı ağrı bile olmadı bence dövmecide ya da özel hastane yapıyorsa orada yaptır ama iyi bir dövmeci varsa orada yaptırmanı tavsiye ederim
Bu arada bazıları iğneyle deliyor eğer iğneyle delicekse kabul etme baya kanar çünkü
Cevap
1Cevap
Deldirilen yer çok önemli, sonrasında da bakımına çok dikkat etmek gerek diye biliyorum.
Umarım güzel bı yer bulabailirim..
Umarım bulursun, birde ne ile deliyorlar bu da çok önemli.
Ya ben kıkırdağımı deldirirken tabancayla deldiler mesela ama aslında hiç önerilmiyormuş tabanca kıkırdakta. Fakat bende hiç bir sorun da olmadı. Tragus için ne ile delinmesi gerekiyor hiç bilmiyorum
Evet kıkırdak ve tragusun tabanca ile delinmesi sakıncalı çünkü tabancanın yüksek basıncı sebebi ile kıkırdak kırılabilir. İğne ile delinmesi gerek.
Çok teşekkür ederim. İnşallah yaptırıcam ☺️☺️
Rica ederim 🌸
eçzanede ypılıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?