Güzellik & Bakım Kulak kıkırdağımı deldirmek istiyorum, çok acır mı? LavantaKokusu10 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Acısa bile hemen geçer mi?O kısma takmak istiyorum Güncellemeler+1 yıl Off saçma bir soru olsaydı ve ben de gizli üye olsaydım en az 50 yorum gelirdi eminim Kulak kıkırdağımı deldirmek istiyorum, çok acır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 419 cevap paylaştı. Biraz acıyabilir ağrısı bir kaç güne hafiflemeye başlar. Ben deldirdiğim zaman öyle olmuştu seni bilemem. 0 2 Yorumla LavantaKokusu10 +1 yıl İltihaplanma olmuş muydu peki? Yorumla dionysosjai +1 yıl Hayır bakımlı bir şekilde davranırsan hiçbir şekilde olmaz. Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Benim kulağım kuyumcu dükkanı gibi. Hiçbirinde fazla acı çekmedim. 0 1 Yorumla LavantaKokusu10 +1 yıl Cijgvgjjgv
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kuyumcu da ya da dövmeci de deldir. Biraz acıyor. fakat geçici. Kremleri düzenli kullanırsan ve temiz tutarsan çok dounmazsan kirli elle çabuk iyileşir. 0 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İlk iki gün acısı var, uyurken biraz dikkatli ol sonra alışırsın. 0 0 Yorumla
aysegul5654 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl acı ve ağrı olur ama iyi baktığın zaman max bir haftaya geçer 0 3 Yorumla LavantaKokusu10 +1 yıl İyi bakmaktan kasıt? Yorumla aysegul5654 +1 yıl kremini falan sür ona göre dikkat et elin kirliyken dokunma iltihaplanmasın işte Yorumla aysegul5654 +1 yıl bi de kaliteli bir şeyler tak cerrahi çelik veya titanyum gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biraz acıyabilir ağrısı bir kaç güne hafiflemeye başlar. Ben deldirdiğim zaman öyle olmuştu seni bilemem.
İltihaplanma olmuş muydu peki?
Hayır bakımlı bir şekilde davranırsan hiçbir şekilde olmaz.
Benim kulağım kuyumcu dükkanı gibi. Hiçbirinde fazla acı çekmedim.
Cijgvgjjgv
Kuyumcu da ya da dövmeci de deldir. Biraz acıyor. fakat geçici. Kremleri düzenli kullanırsan ve temiz tutarsan çok dounmazsan kirli elle çabuk iyileşir.
İlk iki gün acısı var, uyurken biraz dikkatli ol sonra alışırsın.
acı ve ağrı olur ama iyi baktığın zaman max bir haftaya geçer
İyi bakmaktan kasıt?
kremini falan sür ona göre dikkat et elin kirliyken dokunma iltihaplanmasın işte
bi de kaliteli bir şeyler tak cerrahi çelik veya titanyum gibi
Acıdığını duydum.