Yağlı bir cildin varsa yağlı ciltler olan serisini kullanman daha doğru olur. Çünkü cilt tipine göre bu markanın ürünleri. Ben mavili olan ve üzerinde yağlı ciltler için yazan seriyi alıp kullanmıştım. Uzun bir süredir devam ediyorum ve çok iyi geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yok hayır kullanmadım ama faydalı işe yarayan bir şey değil
Öylemi dersin
Öyle derim herkeste etki eden güçlü bir ürün değil
Yüzümde sivilce falan yok zaten
E niye kullanıcan ki ne faydasu varmış bunun?
Pürüzsüz bir ten siyah nokta için falan
Güzellik merkezinde cilt bakımına başla bence uygun fiyataysa yani bilgim yok fiyat konusunda mermer gibi cildin olur
Canım inan cildim çok güzel sadece gözenek işte o da beyaz tenli olduğum için zaten çok hassas bir cildim var hiç sevmem kuaförleri bu konuda
Hassas cilde sahip olmak zor benimki de hassas o yüzden her ürünü kullanamam çekinirim
Benimde öyle ya sabunlar bile alerji yapıyor o yüzden asla cilt bakimi yapamıyorum o da pis hissettiriyor
Simple markasından çok memnunum. Yağlı cildime tek iyi gelen markadır kendisi
Teşekkürler benim cildim de yağlı zaten iyi olur o zaman
Yağlı bir cildin varsa yağlı ciltler olan serisini kullanman daha doğru olur. Çünkü cilt tipine göre bu markanın ürünleri. Ben mavili olan ve üzerinde yağlı ciltler için yazan seriyi alıp kullanmıştım. Uzun bir süredir devam ediyorum ve çok iyi geldi
Evet bende yağlı için olani aldım teşekkürler
Kullanmadım kullanmam da böyle şeyleri
Neden
Bir ara gratisin ürününü aldım yaglı ciltler icindi yüzümü yaktı mosmor oldum yogurt maskesi yaptım da öyle düzeldi
Anladım hassaas demekki cildin
Demek ki
Dikkat et benimkide çok hassastır yeri gelir sabun bile alerji yapar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!